Dodaj do ulubionych

Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość"

16.06.05, 14:29
j.w. :)))))
Obserwuj wątek
    • deczko Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" 17.06.05, 12:36
      Scenarzysci jeszcze tego nie wymyslili, ja stawiam na dziadka Majki ;)
      • 1monika Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" 17.06.05, 13:24
        Wg mnie watek dot. ciazy Kingi umrze smiercia naturalna. Wczoraj probowalam
        obejrzec chociaz kawalek, ale zwatpilam i przelaczylam program.
        Tak glupiego serialu jeszcze nie bylo w Telewizji Polskiej.
        To jest oczywiscie tylko moje zdanie i przepraszam jesli obrazilam czyjes
        uczucia :))
        Problemy bohaterow mnie przerastaja :))
        • deczko Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" 17.06.05, 13:27

> Tak glupiego serialu jeszcze nie bylo w Telewizji Polskiej.

Ja sie z Toba calkowicie zgadzam.

> Problemy bohaterow mnie przerastaja :))

A mnie ich glupota...
          • 1monika Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" 17.06.05, 13:49
            Najlepsze fazy to sa jak ktos komus robi awanture.
            Dobra byla akcja jak Agnieszka zatlukla tego goscia co ich nachodzil i ja
            zamkneli. Wrocil Krzysztof i wytrzasal sie nad ta ruda (chyba Teresa), ze jej
            nie dopilnowala. Dobre, dobre. To byla kwintesencja gry aktorskiej :))

Ooo zaraz beda powtarzali wczorajszy odcinek. Chyba sie skusze.
            I tak nie wiem o co tam kaman.
            • michal_82 Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" 17.06.05, 15:23
              Pierwsza miłość to dno dna. Na początku mnie to jeszcze ciekawiło mimo wielu
              krytycznych uwag, ale teraz już mnie od tego serialu odrzuca. Ta Marysia -
              studentka medycyny, a zachowuje niemal jak siostra zakonna. A te ich problemy i
              rozwlekanie akcji. Od około 25 odcinków w ogóle go nie oglądam i kompletnie nie
              interesuje mnie co się u tyvh dziwolągów dzieje.

Nie wiem czy ten serial w wakacje będzie nadawany (bo po 27 czerwca jeszcze
              będzie o 20:10), ale czytałem wczoraj artykuł o Kindze, że sprawa z ciążą się
              po wakacjach wyjaśni. Aktorka grająca Kingę na razie zajmuje się egzaminami na
              studia, a potem wszyscy wrócą na plan. Coś mi się wydaje, że będzie kolejny 6-
              tygodniowy przeskok akcji.
    • starucha_izergiel Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" 17.06.05, 20:46
      Nic nie rozumiem, to Kinga tez nie wie, kto ją zaciążył? Nie wiedziałam o jej
      ciązy, kapnełam się dopiero jak staruszek rozmawiał o skrobance i kastracji
      kolesia. o co chodzi?
      • michal_82 Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" 17.06.05, 21:08
        Wyszła z domu i się naćpała (już nie pamiętam z jakiego powodu to zrobiła), a
        kiedy była w narkotycznym letargu została zapylona.
        • starucha_izergiel Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" 17.06.05, 21:59
          Acha. Tyle mi wystarczy wiedzieć, by dalej już nie oglądać tego serialu.

P.S. Co ta laska w ogóle ma na głowie? Tak dać się oszpecić, biedne dziewczę...
          • Gość: waza Fryzury IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.06.05, 14:16
            Fryzura Kingi - dno, tego typka co ciągle lata za Marysią ( były Kingi ) -
            tragedia. Teresa też w pierwszej części miała ładny odcień miedzi, a teraz
            ordynarny, niepasujący do jej bardzo jasnej karnacji ciemny rudy. Marysi
            zrobili tragiczną, wystrzępioną grzywkę ( gdzie teraz, jeśli już, to nosi się
            mocne, pełne grzywki ) lub czeszą w koszmarne kucyki. Wszyscy się oszpecili.
            • Gość: ozimek Re: Fryzury IP: *.crowley.pl 05.07.05, 19:54
              Bo to zima była a w zimie wszyscy są brzydcy i grubi
              Nie wiecie?
    • Gość: cytrynka Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 00:31
      A ja naprawdę wiem kto zaciążył Kingę!! Po wakacjach ma się pojawić koleś -
      ojciec dziecka i do tego narkoman. Skąd wiem? Bo będzie go grał mój sąsiad zza
      ściany!! Co w tym dziwnego? Mieszkam we wsi która ma 300 mieszkańców! Sąsiad ma
      na imię Ziemowit i od zawsze był kopnięty. A jego matka jest bibliotekarka w
      mojej szkole. Pozdrawiam :)
      • Gość: Ada Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" IP: *.is.net.pl 08.07.05, 18:40
        Sąsiad ma
        >
        > na imię Ziemowit i od zawsze był kopnięty. A jego matka jest bibliotekarka w
        > mojej szkole. Pozdrawiam :)

No to co że jest bibliotekarką!?
        • Gość: cytryna Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:10
          Przecież mi to nie przeszkadza! Po prostu chciałam opisać jego powiązania ze
          mną. Nie znam go aż tak dobrze, ale jego matkę tak, bo widuję ją w szkole, w
          bibliotece. To wszystko.
          • Gość: p Re: Kto zaciążył Kingę?? "Pierwsza miłość" IP: *.broker.com.pl 10.07.05, 00:07
            a ladny tez Ziemowit chociaz?:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka