Dodaj do ulubionych

Przystanek Alaska w Polsce

27.06.05, 21:35
Hej witam (jescze raz) i pozdrawiam wszystkich alaskomaniaków ;-)

Fanką Przystanku jestem jeszcze od czasów podstawówki/liceum....zawsze
marzyłam o tym by odnależć takie cudowne miejsce na ziemi
w necie znalazłam taką stronę: www.alaska.babel.pl

Czy ktoś z fanów serialu był już w tym miejcu np na jakims zlocie miłośników
serialu lub przy innej okazji i coś blizej wie o tym miejscu? Chetnie bym
wpadła tam latem w czasie wakacji... Słyszałam ze w sierpniu Huu-ska Luta
organizuje tam letnie Pow-wow (to info dla tych których tak jak mnie kręcą
indianskie klimaty)...

"Becouse Cicely is a State of Mind"
Obserwuj wątek
    • jarekte Re: Przystanek Alaska w Polsce 27.06.05, 23:45
      trochę to może słabo na stronce jest wyszczególnione, ale tu znajdziesz info
      www.alaska.babel.pl/obozy.html ,
      że najbliższt Zlot miłośników serialu "Przystanek Alaska" odbedzie sie lada moment, czyli 4 - 10 lipca.
      W wszelakich sprawach i zapytania co do tej imprezy prponuje pisać do przemiłego faceta o ksywce Hooling, meila do niego znajdziecie na powyższej stronce.Najlepiej zapisać sie na jego meilowa liste dystrybucyjna, bedziecie dostawać niusy o zlotach na meila.

A co bedzie na zlocie?

"Klimaty serialowe do oporu czyli maniacki ogląd odcinków zapewne (mamy komplet odcinków); piąty już Bieg Byków; turniej golfa im. Joela Flajszmana; turniej wiedzy o serialu, filmowania w duchu Eda i inne zdarzenia zgodnie z duchem w przybyłym narodzie...Na ten przykład może by tak zbudować katapultę, a? "

Aż żal mnie ściska, że sam nie mogę sie wybrać, ale z drugiej strony aż miło popatrzeć jak alaskański duch w narodzie nie ginie i chyba jest to jedyne forum (z wszystkich na ktorych przebywam), które mimo letniej kanikuły nie dość że nie zamiera, co właśnie odżywa maksymalnie. Tak trzymać!
      • astrona Re: Przystanek Alaska w Polsce 29.06.05, 23:28
        dzieki za info....
        ja niestety tez nie bede mogła być w tym terminie na zlocie, a zapowiedz brzmi
        zachęcająco...eh...praca....urlop dopiero mam w sierpniu... jesli by ktoś tam
        sie w Was wybierał dajcie znać jak było ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka