buziak1024 11.08.05, 08:38 Witam wszystkich fanów :) Mam pytanie: czy nie słyszeliście może że gdzieś będą powtarzać wcześniejsze sezony tego serialu?? A tak w ogóle to ile cześci nakręcono, czy ta która jest emitowana na TVP2 jest już ostatnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uytuytu Re: !FELICITY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:55 Tak ten który teraz emitują to ostatni sezon. Nie wiem czy bedą powtarzac. Na 2 serie, które teraz leca czekalismy 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: !FELICITY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 19:20 Mam dużą słabośc do tego serialu.Niestety,godzina emisji..(mogę jedynie oglądać co któryś odcinek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: !FELICITY! IP: *.chello.pl 12.08.05, 09:49 Troche to naciagane, ze ona tak po prostu wybrala medycyne. Przeciez tyle studiowala te sztuke... Nie musiala zdawac chemii ;)?! Odpowiedz Link Zgłoś
buziak1024 Re: !FELICITY! 12.08.05, 12:24 No właśnie. W ostatnim odcinku strasznie sie dużo wydarzyło, nie sądzicie? Bardzo jestem ciekawa jak to się wszystko skończy. Ciągle mam nadzieje że ona będzie z Noelem :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i like noel Re: !FELICITY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:21 buziak1024 napisała: Ciągle mam nadzieje że ona > będzie z Noelem :) Ja też, ale niestety tak nie będzie :/ głupi ben, albo raczej głupia Felicity :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohs Re: !FELICITY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:18 własnie też tego totalnie nie czaję... w tej ameryce jakis inny system nauczania generalnie mają... ale po malarstwie bezproblemowo na medycyne???!! chwila... Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: !FELICITY! 15.08.05, 17:05 Polecam dwa inne seriale twórcy "Felicity". Nie wiem, czy wiecie, ale J.J. Abrams zrobił jeszcze świetny "Alias" i cudowny "LOST". Chociaż "zrobił" to złe określenie. Te seriale cały czas są w produkcji (od września piąty sezon "Alias" i drugi "LOST" w USA). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ole! Re: !FELICITY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:54 Nie chce nikogo obrazac, sama b. lubilam ten serial, ale z tym cofcieciem sie w czasie to bylo naciagane, a dod. te studia medycyny po historii sztuki, to juz lekka przesada. Sama felicity zaczyna sie zachowywac coraz smiesznie, czy naprawde mozna byc az tak glupim.....? Odpowiedz Link Zgłoś
buziak1024 Re: !FELICITY! 18.08.05, 17:23 Hej! Ja tez uważam pomysł z podróżą w czasie za przesade. Poza tym dzisiejsze "niby" uśmiercenie Noela - chyba sami reżyserzy nie wiedzieli co już wymyslić:/ Ciekawe tylko co dadzą nam w ostatnim odcinku... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 213890 Re: !FELICITY! IP: 80.51.190.* 18.08.05, 18:02 ale szit z tego robią... Odpowiedz Link Zgłoś