aniuta75 29.09.12, 22:40 Podobało mnie się . No i mam słabość do aktora grającego "pierwszego" od czasów Felicity . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: Resort ofkors :D 30.09.12, 10:02 Mnie bardziej kręcił Noel A czy można gdzieś dorwać ten serial? Mam do niego słabość przez duże "s" i bardzo chętnie bym sobie przypomniała Odpowiedz Link
thorgalla Re: Last Restort 30.09.12, 16:25 >> "pierwszego" od czasów Felicity Naprawdę podobał się Wam ten serial? Początek fajny ale potem to już tylko miotanie się laski między dwoma facetami.Nie dało się oglądać. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Last Restort 30.09.12, 19:21 thorgalla napisała: > >> "pierwszego" od czasów Felicity > Naprawdę podobał się Wam ten serial? > Początek fajny ale potem to już tylko miotanie się laski między dwoma facetami. > Nie dało się oglądać. Oglądały dla facetów, a nie dla fabuły ! proste Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Last Restort 02.10.12, 10:42 obejrzelismy wczoraj i na pewno dalej pociagniemy. mamy slabosc do tego muodego co to jest zakochany w blondi a w ktorym jest zakochana corka generala. znamy go i lubimy z underwold Odpowiedz Link
aniuta75 2 18.10.12, 21:40 Dopiero się zebrałam i nie żałuję . Ciekawe czy żonka da się uwieść i zwątpi w męża. Odpowiedz Link
pszczolaasia 3 24.10.12, 09:32 no t muody pierwszy bedzie sie bzykal z la fransua muoda pani porucznik bedzie w jednym wtrku z muoda aktywistka wuyspowa oraz dzielnym zolnierzem ukrytym agentem a stary kapitan z bosmanem. nie no jaja se robie. fajny ten serial. troche juz patosem leci ale fajny no Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 3 25.10.12, 22:08 No, że pierwszy będzie bzykał francuzicę to pewne jak w banku . Noooo albo mocne długie buzi będzie . Oj podoba mnie się no, troszku już schemat jest ale fajnie się ogląda . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Last Restort 17.11.12, 10:00 Też cancel Ale akurat tego nie zacząłem jeszcze oglądać. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Last Restort 21.11.12, 20:50 serio cancel? chamstwo. co za duren o tym decyduje??? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Last Restort 21.11.12, 21:07 No jak to kto decyduje? No niby te durne hamburgery . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Last Restort 22.11.12, 09:51 aniuta75 napisała: > No jak to kto decyduje? No niby te durne hamburgery . Hamburgery i hotdogi ! Wyliczają sobie jakieś pieprzony współczynnik i jak jest za niski, to "ciach" i jest cancel. Nic się nie liczy poza współczynnikiem. To że serial jest dobry, to że ma fanów, to że jest nowatorski... itp. Odpowiedz Link
aniuta75 No i finał 30.01.13, 19:53 Bardzo fajne zamknięcie. Szkoda, bo serial naprawdę był ciekawy. Odpowiedz Link