deczko 19.08.05, 15:54 Wszystko pieknie. Jednego nie rozumiem, Elena jednak zyje?! Czy jej duch byl na slubie Noela? :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felicityfan Re: Koniec Felicity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:21 Witam Elena żyje. Wyjaśnienie tego wątku znajduje się jedynie w wersji DVD ponieważ ostatni odcinek był za długi więc scenarzyści wycięli moment, w którym dowiadujemy się że Elena jednak nie umarła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Koniec Felicity 20.08.05, 20:40 Bardzo prosze napisz dokladnie, jesli wiesz, jak dokladnie wygladalo zakonczenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicityfan Re: Koniec Felicity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:00 Niestety nie mam wersji DVD:( ale na amerykańskich stronach tego serialu znalazłam taką wiadomość. W ostatnią noc po "czarach Korsakoff'a" Felicity przypomina sobie, że w przyszłości, którą zna, Elena ginie w wypadku samochodowym, bedąc na uniwersytecie w Kolumbii. Przed pójściem spać Felicity radzi Elenie żeby ta wybrała Duke University. Kiedy następnego dnia Felicity budzi się w przyszłości na weselu spotyka Elene i Tracy'ego. Okazuję się, że za radą Felicity Elena poszła na studia do innego miasta i uniknęła wypadku. Spotkała tam również Tracy'ego i ponownie się z nim zaręczyła. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggiii Re: Koniec Felicity IP: 82.160.57.* 21.08.05, 22:00 hej, czy moze mi ktos napisac co bylo w ostatnim odcinku?? niestety nie moglam ogladac a ciekawa jednak jestem. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Koniec Felicity IP: *.azartsat.pl / 80.51.233.* 25.08.05, 19:45 www.felicitypage.com/ - tu są opisy wszystkich odcinków i wyjaśnienia dotyczące śmierci Eleny :) Odpowiedz Link Zgłoś