elutka_111 30.08.05, 22:44 Tu nocny jastrząb ... juz się nie mogę doczekać :)) "Och Renee..." hihi jedwabisty serial, już niedługo:):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza232 Re: Alo, alo ... 31.08.05, 13:14 "Słuchajcie uważnie, bo nie będę powtarzać" "Dzień dybry, przynisłem tyrt" :)))))))))) Super serial! Ale kiedy niedługo? I gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Alo, alo ... 31.08.05, 16:40 Nie jestem pewna chyba na 2 we wtorki ... bede musiala sprawdzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Alo, alo ... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.09.05, 22:37 chyba dziń dybry Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Alo, alo ... 02.09.05, 00:10 "Youuu stupid woman!!" "pluje na niemcow!! tfu tfu!!!!" "Brrring him in here!!!!" "Now you may kiss me" Oczywiscie najlepszy byl Herr Flick from Gestapo i jego wierny sluzacy Von- small-hauzen [?jak to sie pisze?] no i por. Gruber ze swoim malym czolgiem :D ło jezu jak sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D tym razem nagram wszystkie odcinki od poczatku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: tvp2 03.09.05, 16:55 Grubber był najlepszy i babka (you stupid old bat!!!) (chyba tak sie pisze:)) z trabką :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonawentura99 Re: Alo, alo ... 07.09.05, 15:10 To już dzisiaj !!!! To już dzisiaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
powolniak99 Re: Alo, alo ... 07.09.05, 15:19 "ofkors" jakby powiedział Herr Flick z Gestupo (jakby powiedział żandarm Crabbtree) Odpowiedz Link Zgłoś
powolniak99 Re: Alo, alo ... 09.09.05, 13:24 Też nie mogłem się doczekać, a teraz mam ochotę wysadzić jakieś biurko w TVP - kto wpadł na pomysł z francuskim dubbingiem ?. Przecież Herr Flick, który wchodzi do kawiarni i mówi z francuska "Bon soir" to jakaś kpina .... Tym bardziej to dziwne, że w odcinku pilotowym nadanym jako pierwszy jeszcze wszyscy mówili po angielsku i przyjemnie było znowu słyszeć charakterystyczne głosy madame Edith i Renego. Generalnie - kicha ! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Alo, alo ... 09.09.05, 15:08 dokladnie!!! zgadzam się, ja też myślałam wczoraj że mnie szlag trafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al-bundy To profanacja! 09.09.05, 17:40 Francuski dubbing to policzek w twarz dla wszystkich kochających "Allo Allo" i wiemy jakie określone siły za tym stoją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosette Słuchajcie uważnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:09 ...bo nie będę dwa razy powtarzać: też czekałam, tęskniłam, i co? Cholerny francuski dubbing, oglądać się nie da!!! Ciekawe, ile ktoś wziął za tłumaczenie listy dialogowej, za nowe nagraie lektora itp. - bo innego wyjaśnienia tej paranoi nie widzę. Może by tak jeszcze niemieckie napisy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Słuchajcie uważnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:13 Hańba! Jestem zdruzgotana. W zasadzie można wyłączyć fonię i oglądać Allo jak niemy film... I Anglicy po francusku... Toż sensu w tym ani za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Słuchajcie uważnie... 14.09.05, 20:47 ja rowniez rycze.... toz to profanacja, gwalt na serialu!!! nie bede ogladac, nie chce psuc sobie obrazu allo allo jaki zachowalam do tej pory w pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysiulek Re: Alo, alo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 17:20 Wiecie co, zaczynam się do tego przyzwyczajać i nawet już mi nie przeszkadza francuski dubbing, no może jeszcze tylko czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
married Re: Alo, alo ... 16.09.05, 11:10 A mnie przeszkadza. I też przestałam oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: Alo, alo ... 16.09.05, 12:18 A tak czekałam, nawet miałam już zamiar publiczkę pod niebiosa wychwalać, a tu klops z tym nieszczęsnym dubbingiem. no ale trudno, lepszy rydz niż nic:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Alo, alo ... 19.09.05, 22:03 Prawda, już tak łatwo z dubbingiem francuzkim nie wychwycimy słówek policjanta typu " Gud myrling ..." Szkoda, bo to było najśmieszniejsze, ale cóż ... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andre76 Wszystko wróciło do normy, czyli... 21.09.05, 17:20 ... PO ANGIELSKU !!! To okrzyk radosci. Od dzis wersja anglojezyczna jest. Nareszcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Wszystko wróciło do normy, czyli... 21.09.05, 18:18 Z siostrą nie mogłyśmy się nacieszyć z "Heleł" hahaha :DDDDDDD nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś