kacha222 07.09.05, 14:57 coś albo ja pomieszłam albo tv pożeganie Romusia - przeiceż ten aktor Gędłek zmarł rok temu ... a ksiądz na mysz mówił tez o smierci naszgeo papieża .... wyjaśnijcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: PLEBAINIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:00 Musieli uśmiercić Romusia bo w ogóle zrezygnowali z tej postaci. Dlatego było pożegnanie. Natomiast jeśli chodiz o to, że ksiądz na mszy mówil o śmierci papieża to ...nie wiem dlaczego;]. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: PLEBAINIA 08.10.05, 08:22 Ja ogladam.Matuszczak staje sie pomalu najbardziej lubianym duchownym (hihi)wiadomo po Kim. A babcia Jozia-mioooodzio ! Swietna jest tez Barszczewska- szkoda, ze ostatnio cos rzadziej Ludzie sie czepiaja, ze denne dialogi- a dla mnie dialogi wlasnie robia ten film - normalni ludzie nie mowia tak jak w Klanie-wyraznie i gramatycznie. W Plebanii mamy i wady wymowy (Jerzyk robi za naturszczyka, a Golebiowski nim jest), i przejezyczenia, i powtorzenia, i narowy jezykowe-LUDZIE TAK MOWIA. Dla mnie Plebania ma w sobie to cos, czego juz od dawna nie ma Klan, a czego coraz mniej jest w NDINZ. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: PLEBAINIA 08.10.05, 16:17 bravo bravo tez tak uwazam,mi sie ten serial podoba bardzo Odpowiedz Link Zgłoś