Dodaj do ulubionych

Serialowe ciąże ;-)))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:06
Ja to juz nie moge w serialach bardzo często kobiety
zachodzą ,,niespodziewnie" w ciąże . Raz jest brzuszek raz go nie ma , raz
chodzą rok raz miesiąc . zwariowac mozna !!! W dodatku nigdy nie wiadomo kto
jest ojcem ..................
Obserwuj wątek
    • Gość: V>LE>K>O Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:07
      no . masz racje ewelinka .Najbardziej naciągane ciąże ( wg mnie ) : Papuga z
      MjM , Aldonka z Oficera , kINGA Z pIERWSZA mIŁOŚC , renia z mjm , krytyna z
      klanu , ;-))
    • Gość: Mentos Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:08
      Papuga raz ma brzuch raz nie ma !!! Raz przespała sie z Norbim od razu ciąża
      czego ludzie nie wymysla
      • Gość: gg Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:53
        No ale raz wystarczy do tego żeby zajś w ciążę w życiu i w serialu też np. na
        wspólnej
        • Gość: ela Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:53
          pierwsza miłosc : kINGA . bardzo naciągana ciaża
        • Gość: kachna Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:09
          a kto z Na wspólnej JEST w ciąży ?????????
          • Gość: gg Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:01
            dziewczyna Grześka, niepamiętam jak się nazywa
    • olivia_prevert Re: Serialowe ciąże ;-))) 08.10.05, 10:23
      Tak , tak . Mnie z kolei interesuje ciąża naszej p.Aldony z oficera . Ile
      ona ,,chodziła" w tej ciązy ?????
      • Gość: ;-) Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:31
        Z Kryśką Lubicz było tak samo ;-) Nie miała brzucha wcale, potem nagle
        go "dostała" i od razu przerzuciła się na sukienkę ciążową! ;-)
        • Gość: - Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:52
          właśnie krysia lubicz dostała brzucha NAGLE !!!!!!
          • Gość: taka_mala_myszka Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:09
            faktycznie w polskich serialach te ciąże są bardzo naciągane . Szcególnie ta
            ciąż kingi z pierwszej milosci . mogiła ;-)
            • Gość: kler Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:32
              A ta dziewczyna Grzesia z Na Wspólnej to w ciąży z Grzesiem jest??
              • Gość: ania_20 Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:16
                nie wiem ;))))))
                • fario25 Re: Serialowe ciąże ;-))) 12.10.05, 22:05
                  Żanetka się nazywa :) wogóle z Żanetki jest niezły wymiatacz hihih. Najbardziej
                  barwna postać w serialu jak na moje oczko:)
                  • Gość: nika Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.10.05, 09:52
                    fario25 napisała:

> Żanetka się nazywa :) wogóle z Żanetki jest niezły wymiatacz hihih. Najbardziej
                    >
                    > barwna postać w serialu jak na moje oczko:)

prawda prawda ;) razem z Grzesiem tworzą fajną pare :D
    • Gość: gg Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 08:46
      a ciąża Kingi(?) z pierwszej miłości - za bardzo tego nie oglądam, ale ona
      chyba była zgwałcona, robili jej badania na hiv, a teraz ma jakiegoś faceta i
      on się uważa za ojca - nic nie rozumiem. Wyjaśnijcie mi ten wątek
      • Gość: genia Re: Serialowe ciąże ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 00:57
        Kinga została zgwałocna , zrobili jej test na hiv (nie miala) , teraz spotyka
        sie ztym facetem co ja zgwalcil ( chyba tak to bylo )
    • xtrin Re: Serialowe ciąże ;-))) 16.10.05, 23:00
      Najfajniejsze to są sposoby twórców seriali na poradzenie sobie z ciążą aktorki
      której postać w ciąży być nie powinna.
      Najbardziej chyba znanym przypadkiem w tej dziedzinie będzie "Świat wg Bundych"
      gdzie pani Bundy zachodzi w ciążę i przez kilka odcinków Al Bundy żyje w piekle
      marudzącej żony i wizji przyszłego potomka, po czym okazuje się, że te odcinki
      były snem Ala :).
      Niezłą pomysłowością wykazali się też scenarzyści "Star Trek: Deep Space Nine"
      gdy w ciążę zaszła aktorka grająca major Kirę, postać której ciąża nie wchodziła
      w grę. Tak więc w serialu nosiła ona dziecko... innej kobiety - w jakims
      kosmicznym wypadku ranna została kobieta w ciąży i aby ratować płód przeniesiono
      go do ciała major Kiry.
      • piotr7777 Re: Serialowe ciąże ;-))) 18.10.05, 15:22
        xtrin napisała:

> Najfajniejsze to są sposoby twórców seriali na poradzenie sobie z ciążą
        aktorki
        > której postać w ciąży być nie powinna.
        > Najbardziej chyba znanym przypadkiem w tej dziedzinie będzie "Świat wg
        Bundych"
        > gdzie pani Bundy zachodzi w ciążę i przez kilka odcinków Al Bundy żyje w
        piekle
        > marudzącej żony i wizji przyszłego potomka, po czym okazuje się, że te odcinki
        > były snem Ala :).
        A wiesz dlaczego? Bo aktorka grająca Peg (Katey Sagall) straciła dziecko. Potem
        dwa razy zaszła w ciążę (tym razem miała szczęśliwe rozwiązania), ale jej
        postać została na ten czas usunięta z serialu (zrobiono wątek, że niby Peg
        szuka po całej Ameryce ojca, który uciekł przed matką).

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka