Dodaj do ulubionych

Na dobre i na złe

13.10.05, 21:08
W poprzedni weekend znów padł rekord oglądalności kultowego już serialu ,,Na
dobre i na złe", odcinek z dnia 9 września obejrzało ponad 6 mln ludzi!!!!!
Jest to serial numer jeden w Polsce!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: Na dobre i na złe IP: *.chello.pl 13.10.05, 22:31
      a co w nim kultowego, przepraszam... to że jakiś serial jest oglądany przez
      6mln ludzi nie znaczy że można go nazwać kultowym. do tego trzeba trochę
      więcej. to tak jakby nazwać MjM serialem kultowym bo ogląda go 10mln ludzi :/

btw: i to właśnie MjM jest serialem #1 w Polsce pod względem ogladalności.
      • piotr7777 Re: Na dobre i na złe 13.10.05, 23:16
        Żaden z aktualnie nadawanych seriali nie może być nazwany kultowym - o tym czy
        coś jest kultowe można zwykle orzec po upływie co najmniej jednego pokolenia.
        • elutka_111 Re: Na dobre i na złe 14.10.05, 00:43
          Kultowi byli Sami swoi :)))))
          • baba67 Re: Na dobre i na złe 14.10.05, 08:22
            I Bareja...
            • elutka_111 Miś 14.10.05, 21:58
              Haha ja do tej pory śmieję się z "Parówkowym skrytożercom mówimy nie !!!" :)))))
    • kilof4 Re: Na dobre i na złe 14.10.05, 09:05
      Słuchaj andy srendy hehehehehe serialem numer jeden pod względem oglądalności i
      zdobytych przez 6 lat nagród zawsze jest i będzie serial Na dobre i na złe, a
      nie M jak masturbacja!!!!!Bo to serial Na dobre i na złe oglądamy zawsze, bo to
      serial oparty na realiach a nie bajka!!!!!I zawsze on będzie serialem kultowym,
      gdyż ludzie przez 6 lat już go oglądają, i zawsze gdy puszczą powtórki od
      pierwszego odcinka, to każdy go ogląda nawet jeśli leci od początku, w tym
      serialu tyle się zdarzyło dobrego jak i złego, aktorzy przechodzili takie
      metamorfozy. Widzieliśmy w nim niespełna 31- letniego, już aktora z duzym
      dorobkiem w tym wieku Artura Żmijewskiego, i niespełna 30 letnią Małgosie
      Foremniak. Więc ten serial jest i będzie kultowy, i serialem numer jeden w
      Polsce!!!!

------
      Dramatem naszej epoki jest to że ludzka głupota zabrała się do myślenia!!!!
      • Gość: kler Re: Na dobre i na złe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 09:22
        Ale się ubawiłam faktycznie realia. Jak ktoś jest mało inteligentny to może mu
        się wydawać, że to realia. Wszystko należy oglądać z przymrużeniem oka
        • trup3 Re: Na dobre i na złe 14.10.05, 14:58
          Gość portalu: kler napisał(a):

> Ale się ubawiłam faktycznie realia. Jak ktoś jest mało inteligentny to może mu
          > się wydawać, że to realia. Wszystko należy oglądać z przymrużeniem oka

Oh tak się ubawiłeś szczęście że się nie posiusiałeś bo mamusia musiała by ci
          pieluszke zmienić ośle!!!!

----
          Dramatem naszej epoki jest to że ludzka głupota zabrała się do myślenia!!!!
          • baba67 Re: Na dobre i na złe 14.10.05, 16:58

No ja to bym bardzo chciala zyc w takich realiach, hehe
            • piotr7777 Re: Na dobre i na złe 15.10.05, 02:10
              A. Żmijewski rocznik 1966, M. Foremniak rocznik 1967, początek emisji serialu -
              listopad 1999.
              Trochę odmładzasz swoich idoli czy również dane dotyczące widowni nieco
              zawyżasz?
              • Gość: Julka Re: Na dobre i na złe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:33
                Tak na marginesie powiem:Kolof14 i trup to ta sama osoba.Jesli NDiNZ jest
                serialem, który odwzierciedla polskie reali, to ja jestem prezydentem Warszawy,
                a że nim nie jestem więc wszystkio jsne.....O tych powtórkach, to chyba mówiłas
                tylko w swiom imieniu.

Nie ma serialu, który odwzierciedlałby polski realia.
                • kilof4 Re: Na dobre i na złe 17.10.05, 16:04
                  Gość portalu: Julka napisał(a):

> Tak na marginesie powiem:Kolof14 i trup to ta sama osoba.Jesli NDiNZ jest
                  > serialem, który odwzierciedla polskie reali, to ja jestem prezydentem Warszawy,
                  > a że nim nie jestem więc wszystkio jsne.....O tych powtórkach, to chyba mówiłas
                  > tylko w swiom imieniu.
                  >
                  > Nie ma serialu, który odwzierciedlałby polski realia.

Jula nie udzielaj się tam gdzie nie trzeba!!!!!
    • Gość: Gargamel Re: Na dobre i na złe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:40
      Ok. Tylko że w tym roku zaczęli nadawać serial 18 września. 9 września to zdaje
      się był piątek. Chyba, że chodzi o 9 października..
    • kosheen4 kultowy to był Borewicz i Labirynt n/t 15.10.05, 18:50

• piotr7777 Re: ten serial idzie na dno 16.10.05, 19:46
        Kolejne historie są coraz to bardziej naiwne i banalne - zupełnie jakby
        brakowało pomysłów.
        A dzisiaj bezsensowny motyw z Tretterem i jego sekretarką - nie wiem czemu
        miało to służyć?
        • Gość: viprk Re: ten serial idzie na dno IP: *.w86-195.abo.wanadoo.fr 17.10.05, 10:08
          Wczoraj bylo cos o wiele gorszego i glupszego niz motyw z Treterem - motyw z
          wysylaniem karetki (z lekarzem, a jakze) i pacjentka, chcaca sprawdzic, czy jej
          srebra sa wciaz bezpieczne w fotelu. Oby jak najpredzej polski system ochrony
          zdrowia mial takie mozliwosci, bo jak narazie to pelza po bagnistym dnie a
          ludziska sie wydaje, ze standarty z LG obowiazuja powszechnie no i jakze,
          wymagaja, wymagaja. A ze nie dostaja tego, czego sie domagaja od poronionego i
          zle administrowanego systemu to zlorzecza. Ale nie systemowi, czy tez urezdasom
          tylko "sluzbie" zdrowia.
    • kilof4 Re: Na dobre i na złe 17.10.05, 16:05
      To zawsze jest i będzie serial na poziomie a jak pokazują najnowsze żródła to M
      jak masturbacja traci w rankingach i to dużoooooo
      • Gość: Julka Re: Na dobre i na złe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:24
        Co ty masz z tą masturbacją????Ciągle o niej mówisz, jakby była najważniejsza na
        świecie....NDiNZ napewno nie odzwierciedla polskich realii.Nie ma takiego
        serialu, nawet Plebania nie odzwierciedla.
        • piotr7777 Re: Na dobre i na złe 23.10.05, 17:28
          Dzisiejszy odcinek z S. Mikulskim i A. Zawieruszanką był naprawdę dobry - może
          jeszcze nie jest tak źle.
          • aasiek Re: Na dobre i na złe 23.10.05, 18:42
            Właśnie - Zawieruszanka :) Już jej dawno nie widziałam w tv.
            • baba67 Re: Na dobre i na złe 23.10.05, 19:09
              A piekna kobieta byla, teraz tez calkiem calkiem...
              Czy ja sie myle, czy ona przedtem z ZADNYM serialu typu soap nie wystepowala?
    • Gość: widz Re: Na dobre i na złe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:28
      najgorsze SF w TV
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka