sirpmc22 19.10.05, 12:15 Startuję z blogiem o NE, zapraszam do czytania. Obiecuję częstą aktualizację. Czekam na uwagi. Pozdrawiam ciepło. alaska.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela444 Re: Zapraszam serdecznie 19.10.05, 15:45 Pewnie chcesz zrobic cos w stylu moosechick.com, jesli tak to fajnie - duzo tam naprawde ciekawych inform. o NX. Zeby tylko udało Ci się tak zrobic z pozostałymi odcinkami. Powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_pietruczuk Re: Zapraszam serdecznie 19.10.05, 16:10 super. bardzo mi czegoś takiego brakowało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
annie13 Re: Zapraszam serdecznie 21.10.05, 15:57 Zastanawiałam się co by ci tu napisać, po tym jak zajrzałam pod wzsakazany przez Ciebie adres. A wiec ruszył kolejny blog o tematyce poruszającej NX. Zapewne zdajesz sobie sprawę z istniejącej konkurencji :). Ale do rzeczy. Mam nadzieję, że tym co napiszę, że wzbudzę w autorze bloga atakau wściekłości. Blog sam w sobie jest naprawdę ciekawy, ale pojawia się małe "ale". Wydaje mi się taki nijaki, chyba z powodu tego białego tła. Zamieszczasz ogólne iformacje na temat danego odcinka, ale w pewnym momencie zaleciało mi to tanią pogonią za sensacją, a nie za rzeczywistą treścią (przekazem) danego odcinka, wątku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sirpmc22 Re: Zapraszam serdecznie 21.10.05, 17:02 każde uwagi przyjmuję z pokorą. bloga, który by tak szczegółowo opisywał każdy odcinek nie znam, a robienie kolejnego z krótkim spisem odcinków mnie nie interesuje. staram się dodawać coś co zazwyczaj ucieka uwadze podczas oglądania. jaki jest przekaz każdego odcinka to już sobie niech ustali każdy z oglądających z osobna i niech się podzieli tym ze mną w komentarzach na blogu, za co będe wdzięczny bardzo. co do tła, wydaje mi się że na nim treść staje się maxymalnie czytelna. pozdrawiam ciepło (atak wściekłości nie nastąpił) ;-) Marcin alaska.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annie13 Re: Zapraszam serdecznie - PS 21.10.05, 15:59 PS. Jeśli to co napisałam zabrzmiało złośliwie, to nie miałam tego na celu. Odpowiedz Link Zgłoś