Dodaj do ulubionych

LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i drugie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:45
Mam pytanie ... "Gotowe na wszystko " leci na polsacie o 21:15 a LOST leci na
jedynce od 20:20 do 21:55 i PYTANIE : czy tak będzie już zawsze>??? Czy też
moze dziś ze względu na to ,że to pierwsze dwa promocyjne ( ,że tak je nazwę)
odcinki... tylko dziś są puszczone dwa jeden za drugim?
MAM nadzieję, że ktos tam myśli w tej telewizji i co tydzień będzie juz tak
,że od 20:20 do 21:10 będziemy mogli oglądać Lost a od 21:15 "Gotowe na wszystko"

A jak wy myslicie????

Anka
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr 03.11.05, 19:49
      Nie ma co myśleć. Od dawna wiadomo, że Lost będzie cały czas emitowany po dwa
      odcinki i będzie nachodziło na Gotowe na wszystko.
      • Gość: gasina Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr IP: *.pronet.lublin.pl 03.11.05, 19:52
        Dokładnie tak będzie! Potwierdzam.
    • Gość: Andy Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr IP: *.chello.pl 03.11.05, 19:53
      co do LOST to co tydzien będą dwa odcinki. to pewne. a co do zbieżności z DH no
      to niestety, TVP na pewno ma gdzieś to że na Polsacie w tym samym czasie leci
      DH. mogą sobie pozwolić na konkurowanie z DH z tego powodu, że są telewizją
      publiczną, a drugi powód to to, że DH i tak ma kiepską ogladalność - jakieś 2
      miliony więc LOST na TVP na pewno bedzie ogladac więcej osob niż DH na Polsacie.

ja będe ogladać 1 odcinek LOST i poznej DH, a to dlatego że LOST już widzialem.
      mialem tez zamiar kupić LOST na DVD 23 listopada ale sądząc po stronie
      Imperiala wycofali sie z planów wydania LOST. prawdopodobnie TVP na nich to
      wymusiła.
      • Gość: Anka Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:20

Dzięki za odpowiedz... przykro mi bardzo... co za ...to wymyślił, jak zwykle
        liczy sie tylko walka między stacjami a nie interes i dobro telewidza...
        bezsensu....

Pozdrawiam Anka
    • Gość: kasieńka Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr IP: *.raciaz.pl 04.11.05, 00:24
      Ja ogladałam Lost a DH sobie nagrałam. Zero problemu.
      • a_to_kto Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr 04.11.05, 11:21
        to jak obejrzysz, opowiedz, bo nie oglądałem i strasznie cierpię dziś z tego
        powodu

Gość portalu: kasieńka napisał(a):

a DH sobie nagrałam. Zero problemu.
    • kubissimo Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr 04.11.05, 13:18
      hmmm, ja wiem, ze telewizje walcza o widzow, ale tym razem troche szkoda, ze
      zmuszaja widzow do takich wyborow
      na szczescie Desperate Housewives mam juz cale obejrzane, wiec moge sobie
      odpuscic, ale mysle, ze wiele osob sie wkurzy :/
    • michal_82 UWAGA - "Gotowe" razy 2 17.12.05, 18:26
      UWAGA!!!

29 grudnia zostaną wyemitowane dwa odcinki "Gotowych na wszystko". Pierwszy o
      20:15 (odc. 18) i drugi o 21:15 (odc. 19). Konkurować będą oczywiście
      z "Zagubionymi" (odc. 17 o 20:20 i odc. 18 o 21:10).

Dzieje się tak dlatego, że przerwę ma "Pensjonat pod Różą". Tydzień później
      będzie jednak już normalnie, tzn. jeden odcinek Gotowych o 21:15 - miejsce
      po "Pensjonacie" zajmą powtórki "Kliniki samotnych serc".
      • ariwederczi Re: UWAGA - "Gotowe" razy 2 18.12.05, 10:06
        To ja tylko dodam, że jak ktoś ogląda oba seriale i musi wybierać, to baaardzo
        polecam LOST. Zwłaszcza, że osiemnasty odcinek wywraca wszystko do góry
        nogami. :)
        • Gość: Andy Re: UWAGA - "Gotowe" razy 2 IP: *.chello.pl 18.12.05, 11:46
          osiemnastka to 'Numbers'?
          • ariwederczi Re: UWAGA - "Gotowe" razy 2 18.12.05, 12:59
            Gość portalu: Andy napisał(a):

> osiemnastka to 'Numbers'?

Dokładnie. :) A po "Numbers" jest "Deus Ex Machina", czyli początek końca
            pierwszego sezonu. :)
            • Gość: Andy Re: UWAGA - "Gotowe" razy 2 IP: *.chello.pl 18.12.05, 14:41
              ehh... na "Deus Ex Machina" zawsze mam łzy w oczach na końcu odcinka ;(
              • halfoat Re: UWAGA - "Gotowe" razy 2 18.12.05, 14:43
                grunt to rodzinka
              • tenebre Re: UWAGA - "Gotowe" razy 2 19.12.05, 13:27
                Gość portalu: Andy napisał(a):

> ehh... na "Deus Ex Machina" zawsze mam łzy w oczach na końcu odcinka ;(

Z ust mi to wyjąłeś. Z tą różnicą, że ja płaczę jak bóbr.
                • Gość: Andy Re: UWAGA - "Gotowe" razy 2 IP: *.chello.pl 20.12.05, 15:26
                  ja płaczę jak bóbr po odcinku 2x08 pt. "Collision" ;)
        • deczko Re: UWAGA - "Gotowe" razy 2 18.12.05, 11:56
          ariwederczi napisał:

> To ja tylko dodam, że jak ktoś ogląda oba seriale i musi wybierać, to baaardzo
          > polecam LOST. Zwłaszcza, że osiemnasty odcinek wywraca wszystko do góry
          > nogami. :)

Ten LOST, to taka nuda i flaki z olejem, ze nie moge tego ogladac. Bardzo nie
          lubie, fabul w tym stylu. Jeszcze brakuje tam ludozercow, albo innych "obcych"
          • deczko LOST 18.12.05, 11:57
            Poza tym skad te panie w lost maja wydepilowane nogi, pachy, brwi i swiezy
            makijaz na twarzy???
            Fantazja...
            • ariwederczi Re: LOST 18.12.05, 12:58
              deczko napisał:

> Poza tym skad te panie w lost maja wydepilowane nogi, pachy, brwi i swiezy
              > makijaz na twarzy???
              > Fantazja...

A niewydepilowane nogi, pachy i brwi czemu miałyby służyć? Przecież realizm
              jest umowny (jak we wszystkich filmach).
              • deczko Re: LOST 18.12.05, 13:16
                ariwederczi napisał:

> A niewydepilowane nogi, pachy i brwi czemu miałyby służyć? Przecież realizm
                > jest umowny (jak we wszystkich filmach).

I to mnie wlasnie w tym serialu dobija, ze to jest takie nierzeczywiste.
                • halfoat Re: LOST 18.12.05, 13:25
                  wskaż mi realistyczny serial
                  • deczko Re: LOST 18.12.05, 13:42
                    halfoat napisał:

> wskaż mi realistyczny serial

"Pierwsza miłość" hehehehhe

Tu nie chodzi o realizm serialowy, ale o fabule. Jesli ktos jest odciety od
                    swiata, to powinien wygladac jak odciety od swiata. A nie jak super gwiazda
                    filmowa z kilkudniowym zarostem, albo super laska z ulozana fryzura w pelni
                    wydepilowana. Fakt, nikt nie chce ogladac w serialu brudu i realistycznej
                    prawdy, ale LOST staja sie bajka jakich malo, ktora naprawde mnie nie pociaga, a
                    nawet irytuje.

Nie obejrzalam ani jednego odcinka, raz tylko przez chwile ogladalam jedna
                    scene. Wszysyc bohaterowie jakby wyszli z agencji modelek.
                    >
                    • halfoat Re: LOST 18.12.05, 14:18
                      deczko napisał:

> Nie obejrzalam ani jednego odcinka, raz tylko przez chwile ogladalam jedna
                      > scene. Wszysyc bohaterowie jakby wyszli z agencji modelek.

To ciekawe. W takim razie skąd Twoja wcześniejsza wypowiedź o nudnej flaki z
                      olejem fabule? Ja raczej nie wypowiadam się na temat tego, czego nie oglądałem.
                    • Gość: Andy Re: LOST IP: *.chello.pl 18.12.05, 14:45
                      > Nie obejrzalam ani jednego odcinka, raz tylko przez chwile ogladalam jedna
                      > scene

W ten oto sposób wyłożyłaś się po całości! Nie wiem jak można oceniać serial po
                      obejrzeniu jednej sceny w której nota bene zwróciło się uwagę jedynie na to że
                      bohaterka jest wydepilowana :/

Nie będę nikogo przekonywac do tego serialu bo jak ktoś ma ograniczony umysł to
                      nie ma sensu. Z resztą Lost nie potrzebuje więcej fanów :)
                    • Gość: winnie Re: LOST IP: 213.17.201.* 19.12.05, 12:25
                      > Tu nie chodzi o realizm serialowy, ale o fabule. Jesli ktos jest odciety od
                      > swiata, to powinien wygladac jak odciety od swiata.

Jasne, szczególnie jak serial jest kręcony kilka lat, a aktorzy mają jakieś
                      życie prywatne. Na pewno uroczo by wyglądali na rozdaniu nagród Emmy na
                      przykład.
    • lilith76 Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr 19.12.05, 13:35
      wykańczało mnie skakanie pilotem pomiędzy "Gotowymi" a drugim
      odcinkiem "Losta", w dodatku opuściłam dwa czwartki co dało cztery "Losty" w
      tyłek. w efekcie pozosłałam przy "Gotowych". trudno.
    • Gość: ja Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 08:55
      Ja oglądam od 20 do 21 Lost, potem od 21 Na Wspólnej, w przerwie na reklamy
      znowu Lost lub DH - w zależności który odcinek fajniejszy, jeśli wybiorę
      jedynkę to jak się skończy Lost przełączam na polsat. Myślę że wiele w ten
      sposób nie tracę i jakoś się w tym nie gubię :)))
    • piegucha Re: LOST czy Gotowe na wszystko a moze jedno i dr 05.01.06, 22:08
      a ja oglądam pierwszy odcinek lost, póżniej gotowe, a i tak nagrywam lost na
      twardym i sobie obrabiam, nie ma na dvd w sklepach, to sama sobie zrobię :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka