Dodaj do ulubionych

Basia - Kryminalni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:08
z kim jest w ciąży ? ;) zgadujcie:P mamy czas do marca, bo dziś był ostatni
odcinek 3. serii
Obserwuj wątek
    • naise Re: Basia - Kryminalni 10.12.05, 22:38
      Z tym swoim przyjacielem, nie pamiętam jak sie nazywał (Leszek?) ten od dzieł
      sztuki, który upozorował własne morderstwo zabijając brata :)
      • Gość: zgaduje Re: Basia - Kryminalni IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.12.05, 11:05
        A pamietacie jak Marek przyłapał swoją dziewczynę na zdradzie ,moze on poszedł
        wtedy do Basi...kto wie
        • cytrusowa Re: Basia - Kryminalni 12.12.05, 12:47
          czy nie zauważyliscie, ze sobotni odcinek to byla powtorka odcinka bodajże
          sprzed 3 tygodni???
          to ten sam odcinek, co lecial przed hip-hopowym osdcinkiem.
          czy tvns ie pomylilo czy to bylo zamierzone?
          i kiedy nadzadzą wlasciwy odcinek, ten ktory byl w opisie telegazety, anwet
          podczas emisji niewlasciwego odcinka
          • monalisa.pl Re: Basia - Kryminalni 13.12.05, 10:31
            wlasnie - mila byc o pedofilach a byl o mafii co podrania euro to nie fer:-((((
    • pilulka Re: Basia - Kryminalni 10.12.05, 23:27
      Jak to ostatni??? Skad wiesz?? No nie!!!
      A ta ciąża to pewnie jakas pomyłka. Przeciez ona miała byc z Markiem! Kurde
      • nnike Re: Basia - Kryminalni 11.12.05, 02:00
        I pewnie będzie :) Markowi nie dadzą Krzysia, bo nie ma czasu na opiekę nad nim,
        więc przyjmie Basię z dzieckiem.

Ależ ja plotę bzdury. Taka pora ;)
        • Gość: pawel Re: Basia - Kryminalni IP: 83.9.227.* 11.12.05, 14:00
          Ja stawiam na niepokalane poczecie.
          • zosiasamosia81 Re: Basia - Kryminalni 11.12.05, 14:39
            A mnie sie wydaje że nie będzie dane Basi urodzić to dziecko. Straci je, no bo
            jak będzie gonić złodziei z wielkim brzuchem? :) poza tym na razie nie słychać
            żeby Basia miała odejść z serialu nawet tylko na pewien czas. Myślę że najpierw
            wszyscy dowiedzą się o ciąży a potem będzie niestety tragedia bo Basia straci
            dziecko. A jeśli chodzi o Marka to być może przez pewien czas nie będzie miał
            przy sobie Krzysia ale koniec końców odbierze go tej wrednej dupie....
          • Gość: piotr Re: Basia - Kryminalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:57
            Niepokalane poczęcie to poczęcie bez grzechu pierworodnego, a nie bez udziału samca. :)
      • Gość: Kalinka Re: Basia - Kryminalni IP: *.agagis.com / *.com 11.12.05, 15:29
        To chyba nie był jeszcze ostatni odcinek tej serii. W "Gazecie Telewizyjnej"
        było wczoraj napisane, że to odcinek 13/14. Czyli będzie jeszcze jeden chyba.
        • Gość: malenka Re: Basia - Kryminalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 16:34
          na onecie napisali ze to ostatni odcinek
          • zosiasamosia81 Re: Basia - Kryminalni 11.12.05, 23:00
            eee chyba nie ostatni ale na www.tv.wp.pl w programie na przyszły tydzień są
            kryminalni. Nie straszcie mnie bo ostatni odcinek tak się ciekawie skończył że
            to byłby grzech gdybym miała czekać do marca.
            • Gość: Marcin Re: Basia - Kryminalni IP: 83.9.235.* 12.12.05, 16:04
              To był ostatni odcinek obecnej serii. Nowe pojawią się dopiero w marcu. Nie
              pamiętam gdzie to czytałem, ale niewykluczone że na Onecie.
              A to że nie znikają z programu to nic dziwnego-teraz będa znów od począku
              puszczać tę serię która się skończyła. Tak zrobili rok temu i nawet pamiętam
              Sołtysika (rzecznik TVN) chwalącego się że powtórka serii ma lepszą oglądalność
              niż oryginał.
              • Gość: malenka Re: Basia - Kryminalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 18:17
                wracając do wątku basi to na forum krymninalnych podejrzewają ze to szczepan:>
    • monalisa.pl a ona w ciazy NAPRAWDE czy tylko w serialu? 13.12.05, 10:41
      jak w serialu to obstawiam rapera Tedego z poprzedniego docinka:-) to podobno
      jej zyciowy partner - tak napisali na oncie :-)
      • Gość: allla Re: a ona w ciazy NAPRAWDE czy tylko w serialu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:33
        w serialu;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka