gazamate 13.01.06, 08:36 Czy oni w tym TVN-ie się z babką na rozum pozamieniali??? Kto normalny w środku tygodnia będzie oglądał serial nawet ulubiony o 23.25!!!!!!!!!!!! Wywalić to najsłabsze ogniwo na 23.30 a Soprano dać na 20.00, no góra 21.30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abrams Re: Rodzina Soprano - protest! 13.01.06, 08:49 Zgadzam się, poprzednie serie potrafili puszczać o bardziej ludzkich porach. Gdyby nie poczciwe wideo, byłby dylemat czy towarzyszyć Tonemu & Co., czy tez się porządnie wyspać... Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Rodzina Soprano - protest! 13.01.06, 12:36 zły jestem bardzo, bo się zawziałem by wczoraj oglądnąć (kosztem nawet zaspania i spóźnienia do pracy) i przysnąłem zanim się serial zaczął. Porażka! Chyba przyjdzie zbierać na nagrywarkę DVD z twardym dyskiem no ale do tego czasu gdy zbiorę potrzebna sumkę to pewnie ta seria się skończy. Ciekawe czy wczęśniejsze sezony wydano na DVD w wersji PL Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Wydano 15.01.06, 14:21 Oczywiście, że wydano. Wejdź choćby na www.oceandvd.pl/index.php i wpisz do wyszukiwarki "Soprano". Wyświetlą się wydania pięciu sezonów serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Six feet under i Soprano protest! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.06, 18:11 Przyłancza się do protestu. Moje ulubione sześć stóp pod ziemią też dają o takiej absurdalnej porze. Jak już muszą nadawać Na wspólnej o 21 to niech dziady w piątek rzucą o 21 soprano i grabaży i będzie git. Jakoś w tvp1 mogą puszczać lost-a o ludz,kiej porze, a na polsacie desperatki też wcześnie, tylko idiota w tvn może coś takiego wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś