motyl69 15.01.06, 14:09 Tych facetow to można kalkować(choć zbyt rzadko są takie sytuacje) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: Codzienna 2 15.01.06, 15:13 Jak na razie serial taki sobie. Oparty raczej na wzorach amerykńskich sitcomów, chociaż cieszy fakt, że nie jest idealną kalką, tak jak np. "Niania" na TVN. Zobaczymy, jakie będą nowe odcinki, choć oczywiście nie mogło zabraknąć typowego szczegółu: wszyscy w zaciszu domowym chodzą ubrani w najlepsze ciuchy, nawet przy posiłku są tak ubrani. Ale...to w końcu warszawka... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Codzienna 2 15.01.06, 21:08 Ale za to wnetrza sa wiarygodne-nic nadzwyczajnego-i ta szafa :-) Czy naprawde uwazasz, ze to, co Malajkat mial na sobie pierwszego dnia bezrobocia to jego najlepsze ciuchy ? Moj chlop tak po domu chodzi ubrany(no ale ja w Warszawce mieszkam-moze gdzie indziej to sie chodzi jak u Kiepskich-w podartych dresach albo w ogole w gaciach...Nie sadze-na przyklad w Poznaniu ludzie sa elegantcy i po domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Codzienna 2 IP: 83.168.106.* 16.01.06, 11:28 czy ktoś wie kiedy są powtórki tego serialu? niestety przegapiłam pierwszy odcinek,a chciałąbym go obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riccardo16 Re: Codzienna 2 IP: 212.182.51.* 23.01.06, 12:44 Czy ktoś zna adres stronki pośwęconej malajkatowi? albo jakieś fotki? ja tak to riccardo1989@poczta.onet.pl gadu 5286883. Zapraszam równiż fanów bo mam trochę starych zdjęć i wywiadów.... Odpowiedz Link Zgłoś