petshopgirl 15.01.06, 17:20 Nie znalazłam wątku nt. tego serialu, so... Pamiętacie? Lubicie? Słuchałam przed chwilą "Ob-la-di ob-la-da" Beatlesów i tak jakoś... "Życiowy" dość był :) jak na amerykańskie produkcje; miło się oglądało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hillary23 Re: Dzień za dniem 15.01.06, 17:23 no całkiem fajny, ja byłam wtedy bardzo młoda i tak naprawde w tym serialu po raz pierwszy zobaczyłam i dowiedziałam się czegoś o ludziach z Downem; sympatyczny i pouczający serial; poza tym szokowała mnie szczerość i zaufanie między dziećmi i rodzicami, żadka rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Dzień za dniem 15.01.06, 18:52 TAAAK! Moja ulubiona rodzinka, zwłaszcza "Korki" i "Beka". A pamiętacie tą wielką miłość Becky z dzieciństwa, takiego blondynka z sąsiedztwa, z piękną płetwą z tyłu a'la czeski piłkarz? Wtedy taka fryzura była kwintesencją dobrego gustu. Kurde, chyba się nawet podkochiwałam w tym chłopaku. Jak on miał na imię??? Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Dzień za dniem 15.01.06, 19:52 łaaa, nie pamiętam imienia, ale Beka dość długo sie w nim podkochiwała zanim zaczął z nią "chodzić" :D rywalizowała z taką blondyną, miss koledżu i cheerleaderką hyhy (ten kolo był gwiazdą szkolnej drużyny bejzbolowej jak każdy porządny amerykański chłopiec któremu nie idzie na klasówkach;)) Była też córka ojca rodziny z pierwszego małżeństwa (jeeej, brzmi jak koligacje w Modzie na sukces), Pejs :P czy jakoś tak (potem grała w J.A.G.) Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Dzień za dniem 15.01.06, 19:58 tak,i sie spiewalo piosenke z filmu o korkim:) Odpowiedz Link Zgłoś