Dodaj do ulubionych

Rekin - Spojler

20.01.06, 20:08
Zdawalo mi sei czy rekin mial cos na pletwie ogonowej? jakis znak? wie ktos co
to moglo byc?
Obserwuj wątek
    • dmazurowska Re: Rekin - Spojler 21.01.06, 01:07
      Emblemat projektu Dharma.
      • gammaray Re: Rekin - Spojler 22.01.06, 01:44
        konkretnie jednej z sześciu stacji Dharmy, stacji nr 4 zajmującej sie badaniami
        zoologicznymi czyli m.in. grzebaniem w genach zwierząt aby były bardziej
        agresywne,mobilne i wyczulone na zabijanie ludzi
        • krs_nd Re: Rekin - Spojler 03.02.06, 14:03
          ok, skąd wy to wszystko wiecie? poważnie się pytam.
          • gammaray Re: Rekin - Spojler 04.02.06, 00:27
            krs_nd napisał:

> ok, skąd wy to wszystko wiecie? poważnie się pytam.

Zobacz to:
            rapidshare.de/files/6550202/HansoClassification4-16-81.wmv
        • winnix Re: Rekin - Spojler 06.02.06, 13:22
          > konkretnie jednej z sześciu stacji Dharmy, stacji nr 4 zajmującej sie
          badaniami
          > zoologicznymi czyli m.in. grzebaniem w genach zwierząt aby były bardziej
          > agresywne,mobilne i wyczulone na zabijanie ludzi

Que?!?! Jezus Maria, wyście powariowali, gdzie było powiedziane chociaż słowo
          na temat czwartej stacji Dharmy "zajmującej sie badaniami zoologicznymi czyli
          m.in. grzebaniem w genach zwierząt aby były bardziej agresywne,mobilne i
          wyczulone na zabijanie ludzi"?? To jakaś kompletna bzdura jest, na etapie 12
          odcinka drugiej serii znaleziono dwie stacje, kompletnie nie rozumiem czemu
          odajesz jako pewną informacje o czwartej stacji i jeszcze w dodatku wiesz czym
          ona się zajmowała? Ja wiem, że jest mnóstwo różnych stron, teorii i koncepcji w
          sieci, ale póki co w serialu nic na ten temat nie zostało powiedziane i takie
          domysły są tylko domysłami.
          • dgrzechu Re: Rekin - Spojler 06.02.06, 20:09
            poszukaj w google "Dharma Initiative" - kolejna stronka Lost :]
            • winnix Re: Rekin - Spojler 15.02.06, 14:54
              > poszukaj w google "Dharma Initiative" - kolejna stronka Lost :]

Przeczytaj jeszcze raz co napisałam. W internecie jest mnóstwo stron o Lost. Co
              więcej, jest dostępny filmik, mówiący o 6 stacjach badawczych i wymieniający
              która czym się zajmowała. Javi (Javier Grillo-Marxuach, jeden z prodeucentów i
              autorów Losta) powiedział wyraźnie, że jedynym prawdziwym filmem
              jest "Orientation". Można sobie pisać o stacjach, badaniach genetycznych itd,
              ale zaznacz, że to są tylko teorie, a Ty je podajesz jako fakty. Ile w nich
              jest prawdy, mam nadzieję kiedyś się dowiemy.

winnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka