dgrzechu 20.01.06, 20:08 Zdawalo mi sei czy rekin mial cos na pletwie ogonowej? jakis znak? wie ktos co to moglo byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gammaray Re: Rekin - Spojler 22.01.06, 01:44 konkretnie jednej z sześciu stacji Dharmy, stacji nr 4 zajmującej sie badaniami zoologicznymi czyli m.in. grzebaniem w genach zwierząt aby były bardziej agresywne,mobilne i wyczulone na zabijanie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
krs_nd Re: Rekin - Spojler 03.02.06, 14:03 ok, skąd wy to wszystko wiecie? poważnie się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
gammaray Re: Rekin - Spojler 04.02.06, 00:27 krs_nd napisał: > ok, skąd wy to wszystko wiecie? poważnie się pytam. Zobacz to: rapidshare.de/files/6550202/HansoClassification4-16-81.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Rekin - Spojler 06.02.06, 13:22 > konkretnie jednej z sześciu stacji Dharmy, stacji nr 4 zajmującej sie badaniami > zoologicznymi czyli m.in. grzebaniem w genach zwierząt aby były bardziej > agresywne,mobilne i wyczulone na zabijanie ludzi Que?!?! Jezus Maria, wyście powariowali, gdzie było powiedziane chociaż słowo na temat czwartej stacji Dharmy "zajmującej sie badaniami zoologicznymi czyli m.in. grzebaniem w genach zwierząt aby były bardziej agresywne,mobilne i wyczulone na zabijanie ludzi"?? To jakaś kompletna bzdura jest, na etapie 12 odcinka drugiej serii znaleziono dwie stacje, kompletnie nie rozumiem czemu odajesz jako pewną informacje o czwartej stacji i jeszcze w dodatku wiesz czym ona się zajmowała? Ja wiem, że jest mnóstwo różnych stron, teorii i koncepcji w sieci, ale póki co w serialu nic na ten temat nie zostało powiedziane i takie domysły są tylko domysłami. Odpowiedz Link Zgłoś
dgrzechu Re: Rekin - Spojler 06.02.06, 20:09 poszukaj w google "Dharma Initiative" - kolejna stronka Lost :] Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Rekin - Spojler 15.02.06, 14:54 > poszukaj w google "Dharma Initiative" - kolejna stronka Lost :] Przeczytaj jeszcze raz co napisałam. W internecie jest mnóstwo stron o Lost. Co więcej, jest dostępny filmik, mówiący o 6 stacjach badawczych i wymieniający która czym się zajmowała. Javi (Javier Grillo-Marxuach, jeden z prodeucentów i autorów Losta) powiedział wyraźnie, że jedynym prawdziwym filmem jest "Orientation". Można sobie pisać o stacjach, badaniach genetycznych itd, ale zaznacz, że to są tylko teorie, a Ty je podajesz jako fakty. Ile w nich jest prawdy, mam nadzieję kiedyś się dowiemy. winnie Odpowiedz Link Zgłoś