Dodaj do ulubionych

Bosak odchodz z MJM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:34
m-jak-milosc.blog.pl/
Obserwuj wątek
    • mimi799 Re: Bosak odchodz z MJM 28.01.06, 08:03
      Szkoda bo to najciekawsza postać w serialu.
      • Gość: leila Re: Bosak odchodz z MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:59
        przede wszystkim profesjonalny aktor, co jaskrawo widać przy tych wszystkich
        Muchach, Mroczkach, Cichopkach itp
        • Gość: Lola Re: Bosak odchodz z MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:49
          Wróci w podskokach, bo zrobi zapewne taka sama "karierę" jak Wieczorkowski z
          Klanu, hehehe.
          • Gość: :)) Re: Bosak odchodz z MJM IP: 87.207.40.* 28.01.06, 16:23
            a dokładnie w 401 odcinku
    • Gość: we A co z nim zrobią?samobójstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:54
      • Gość: bzykacz polny Re: A co z nim zrobią?samobójstwo? IP: 217.149.242.* 28.01.06, 17:22
        Ja na miejscu twórców serialu wysłałabym go na jakieś zagraniczne wojaże, bo
        lepiej zostawić furtkę, gdyby jednak kiedyś chciał wrócić. Chociaż, co to za
        problem w serialach, zawsze można ożywić denata.
        • Gość: :)) Re: A co z nim zrobią?samobójstwo? IP: 87.207.40.* 28.01.06, 18:12
          "Świat seriali":
          " Chłopak nie zamierza rywalizować z ojcem o względy ukochanej. Na domiar
          złego, w pracy dowiaduje się od Karoliny, że szefowa nigdy nie traktowała go
          poważnie. To kropla, która przepełnia czarę goryczy. Kamil wraca do domu,
          pakuje się i wyjeżdża...
          Kinga jest zaskoczona decyzja współlokatora. Stara się go zatrzymać, jednak
          Kamil wie, że nikt po nim nie będzie płakał. Madzia go nie kocha, szefowa
          potraktowała go jak materac, a ze Zduńskimi nie może się porozumieć"
          • lilith18 Re: A co z nim zrobią?samobójstwo? 28.01.06, 19:14
            Gość portalu: :)) napisał(a):

> szefowa potraktowała go jak materac.

Bardzo podoba mi się to określenie. :>
    • piotr7777 Re: Bosak odchodz z MJM 28.01.06, 21:00
      Więc pożegnamy Kamila przed Wielkanocą.
      • Gość: xxxx Re: Bosak odchodz z MJM IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.01.06, 22:15
        to jest straszne normalnie chyba będzie trzeba dzwonić do psycgriatryka innych
        oprobnlemów nie macuie tylko zajmowac się jakimś downem i tasiemcem!!!

załosne poprostu!!!
    • alex_koz Re: Bosak odchodz z MJM 28.01.06, 23:40
      szkoda, teraz musze pomyslec czy mam jeszcze mjm ogladac..., ech
      • Gość: Mroczne_widły Re: Bosak odchodz z MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:49
        Czyli wróci do Kalisza, mojego miasta.

Extra, postawię mu piwsko i pogadamy o panienkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka