misiak38 21.02.06, 22:39 mam pytanko,zawsze się zastanawiałam czy ten cały Wiktor to był w tym serialu na początku ( bo nie oglądałam pierwszych odcinków ) czy tylko tak teraz go wspominają że po prostu ktoś taki istniał? grał on tam? pamieta ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna101 Re: Wiktor z Na Wspólnej 21.02.06, 22:48 Nie nigdy go nie pokazali(poza tym zdjeciem oststnio),zawsze tylko o nim rozmawiali ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Wiktor z Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:07 Wiktora grał Krzysztof Stelmaszczyk a na zdjęciach kto???Doktor pawica :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Wiktor z Na Wspólnej 23.02.06, 21:51 > Wiktora grał Krzysztof Stelmaszczyk a na zdjęciach kto???Doktor pawica :-) to dlaczego mowil glosem Fronczewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspólny Re: Wiktor z Na Wspólnej IP: *.chello.pl 22.02.06, 00:23 Podobno w pierwszym docinku grał go Fronczewski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A, Re: Wiktor z Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:55 Nikt go nie grał przecież 1 odc. zaczynał się pogrzebem Wiktora Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Wiktor z Na Wspólnej 22.02.06, 10:22 Odcinek pierwszy nie zaczął się pogrzebem Wiktora. Pogrzeb był bodajże w odcinku trzecim. W pierwszym odcinku wszyscy czekali na Wiktora w barze na Wspólnej. Pokazano tylko jego kierowcę, twarz Wiktora była w cieniu, głos podkładał Fronczewski, a potem nastąpił wypadek. nawspolnej.onet.pl/0,1109408,86,dzien.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Wiktor z Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 15:05 Nie czepiajmy sie szczegółów chodzi o to że Wiktor nigdy żywy nie był pokazany (martwy zresztą też), no i że żaden tam Fronczewski go nie grał Odpowiedz Link Zgłoś