Gość: chirurg324 IP: *.torun.mm.pl 16.03.06, 14:10 seriale są o podobnej tematyce według was który jest lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 16.03.06, 14:27 Kochaj mnie kochaj Nie ma w tym serialu takiego zadecia jak w Magdzie M Gydbym miala wybierac miedzy Ally McBell, a Seksem w wielkim miescie, tez wybralabym to drugie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 16.03.06, 14:43 Kochaj mnie kochaj nie ma tej pompatyczności wobec relacji międzyludzkich. ale to pewnie MM będzie biło rekordy czegośtam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 16.03.06, 14:43 KmK ma badziewny tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 16.03.06, 15:26 Magda M na pewno jest serialem lepszym technicznie, nowoczesniejszym - ma lepsze zdjecia, fajne piosenki. Natomiast od tej dobroci idealnego Piotra juz mnie mdli na kilka dni przez seansem :) Jak widze, gdy lasi sie do Magdy a potem do Szapolowskiej i kazdej kolejnej... to mi sie odechciewa. A tym facecie jest ZERO FACETA ! Dlatego ostatnio wole ogladac KmK, moze jest gorzej zrobione, ale zaczyna sie rozkrecac. A kilka razy nawet sie usmialem - rozmowy chirurga na temat internetu sa po prostu rewela : "Nie ja - tylko ten debil student chirurg324" hehehe Najbardziej meczy mnie rola Powierzy - czemu musi grac kolejna serialowa naiwna idiotke ? Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 19.03.06, 08:38 galaxian1 napisał: "łasi do szapołowskiej i kazdej kolejnej..." rany, czy my ogladamy ten sam serial??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gazetowy Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 16:19 Tylko Magda M.! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 16.03.06, 16:47 MM nie oglądam, szkoda mi woreczków na pawie, za to KmK jest ok przez 2 postaci. Widzeliście tę matkę przyjaciółki głównej bohaterki, co za.. Rzucający się Zborowski też jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicity Oczywiście że Kochaj mnie kochaj IP: *.polanet.pl 16.03.06, 23:51 Do Magdy M probowąłam wszelkimi siłami sie przekaonąc, ale nie była w stanie. Kochaj mnie kochaj oprocz głuiego tytułujest niezłe, licze że sie rozkręci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonza Magda M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 10:31 Kochaj mnie kochaj jest nie do strawienia przez sztuczną Powierze i jej głupawe komentarze. Jak to oglądam, czuje sie jak pouczane dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 18.03.06, 19:55 Obydwa są tragiczne. U niektórych osób w czasie stosowania leku mogą wystąpić inne działania niepożądane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytka Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:32 wole Magde M., bo ten drugi (KmK) jest jakis wydumany i sztuczny, ta narracja głównej bohaterki jest tragiczna wręcz Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 20.03.06, 16:56 jezeli mialabym wybierac to napewno wybralabym Magde M;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumis_90 Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:37 tylko Magda M :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 07.06.06, 18:15 Gdyba z Magdy M wywalić watek Magdy to wtedy Magda M, a że tak nie jeste KOCAHJ MNIE KOCHAJ górą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Magda M ! 08.06.06, 00:53 KmK - beznadziejne. Powierza recytuje swoją kwestię jak na akademii 1-majowej. Magda M - jest super. Ach, te podjazdy, dogryzki, podteksty, niedomówienia... i muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilium Re: Magda M. kontra Kochaj mnie, kochaj 08.06.06, 07:15 Wczoraj na jakimś serilu mignęło mi molo w Sopocie więc się na nim zatrzymałam. Boże... co to jest?! Co tam robi Zborowski i Ziętek? Nie mają co jeść? Wiem, że trudno ocenić po fragmencie, ale takie spojrzenie z boku obnaża wszelkie mielizny dialogów, sztuczność gry aktorów itp. Nie wiem jak można porównywać te dwa seriale. Magda M. jest w porządku, może nie rewelacja, ale czekamy na ten serial - ja i moi dwaj synowie 18 i 23 lata. Odpowiedz Link Zgłoś