galaxian1 22.03.06, 09:42 Jak wie podobało przedstawienie Bujawiewicz? :) Albo nowa laseczka w firmie - oj beda z tego "klopoty" :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okawangoo Re: Erotyzm w Magdzie M 22.03.06, 10:01 Bujakiewicz ma ładną buzię, ale dość dużą pupę :/ Ale tańczyła fajnie :> Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Erotyzm w Magdzie M 22.03.06, 10:05 Wielu facetow lubi... duze pupy :D Zreszta taka moda, wykreowana przez JLO. A Marta Żmuda nikomu się nie spodobała ? Dla mnie jest mrrr :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aska_ejzja Re: Erotyzm w Magdzie M 22.03.06, 10:36 Dla mnie śmieszne jest to , że przez 16 odcinków trzeba było czekać na pierwszy pocałunek Magdy i Pitera , a w nowej serii nagle serial metamorfoze straszną przeżył, wszyscy tylko się zabawiają. Czekam aż dojdzie do scen w WC służbowej tak jak w " Tylko mnie kochaj" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Erotyzm w Magdzie M 22.03.06, 11:03 I bardzo dobrze sie stalo - wiecej realizmu ! Ile mozna bylo ciagnac te cukierkowe dylematy Magdy ? I bardzo dobrze, ze beda tez watki innych bohaterow. Wszystko krecilo sie wokol Magdy, wszyscy jej pomagali i kazda rozmowa byla tylko o niej. Wreszcie to sie zmienia - inne postacie tez maja swoje zycie i perypetie ! Natomiast nie podoba mi sie przemiana Bartka w arcy-grzeczniusia. Bardziej mi sie podobal, gdy gral "swinke" - bylo ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Erotyzm w Magdzie M 22.03.06, 13:24 scena ciekawa, ale w tym serialu wydaje mi się parodystyczna. tam się przecież "ubiera w miłość". jestem mile zaskoczna, bo oczekiwałam na forum fali zarzutów, że Bujakiewicz gruba, nieładna, a tu nic. nie jest szczupła, ale w miarę normalna (kamera dodaje kilka kilogramów) - taki erotyczny taniec zdecydowanie lepiej wychodzi kobietom o pełniejszych kształtach, nie wyszczuplonym. w sumie Bujakiewicz, to jedyna żeńska postać w tym serialu, która nie podnosi mi ciśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelum Re: Erotyzm w Magdzie M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:30 Bardzo fajnie to zrobili, subtelnie z nutką fantazji. Ja jestem osoba dosc szczupla i powiem tak bardzo pdodobala mi sie Bujakiewicz iw cale nie uwazam by miala jakis zbytek kilogramow, wszystko aldnei ze smakiem sie komponuje i co wiecej duzo w niej naturalnosci, a biust nie silikonowy. bardzo mi sie pododbalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Erotyzm w Magdzie M IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.06, 14:12 fajna Bujakiewicz, sexi bardzo jak dla mnie:) pupa fajna, i odbijające się na drzwiach sutki... mniam mniam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Kasia Bujakiewicz 22.03.06, 14:24 Własnie wyczytałem, że Kasia Bujakiewicz ma 160 cm wzrostu. Może nie jest wysoka, ale wygląda na więcej - 165 cm dalbym jej w ciemno. Oczywiście "małe kobietki" są słodkie i urocze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Erotyzm w Magdzie M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:51 Marta Żmuda bardzo fajna, Bujakiewicz też, Brodzik może wyjechać do Ameryki na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Erotyzm w Magdzie M 22.03.06, 16:50 A sekretarka tez mogla by wreszcie pozyc sie tej przepaski. Bez niej wyglada o wiele lepiej - byl z nia krociutki wywiad w ktorejs ze stacji grupy TVN. Z przepaska wyglada nieco matronowato. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Erotyzm w Magdzie M 23.03.06, 16:02 Nie wiem, jakoś do tego seksownego tańca i naprawdę niezłego ciała nie pasowała mi jej buźka. Jakaś dziecinna (ale nie w typie lolity) i ten dziwny uśmiech. Cały czas miałam wrażenie, że to parodia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Erotyzm w Magdzie M IP: *.jmdi.pl 23.03.06, 22:59 a pamietacie bujakiewicz w poczatkach na dobre i na zle,tam ma znaczniwe bardziej wyrazisty make up i jest z niej kawal naprawde zdrowej dupy...slinka cieknie. w magdzie jest wykreowana na nieco subtelniejszy seksapil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Erotyzm w Magdzie M IP: *.aster.pl 24.03.06, 00:41 Najlepsza Bujakiweicz to byla w tym filmie o diskopolo, gdzie grala gwiazde tej muzyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Erotyzm w Magdzie M 26.03.06, 10:19 Zapraszam do Teatru Polskiego i paru kawiarni w Poz - Bujakiewicz live:) Odpowiedz Link Zgłoś