Dodaj do ulubionych

czyktos poza mna marzy o smierci Teresy?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:43
na sama mysl ,ze ta postac wraca odechciewa mi sie ogladac ten serial

ona jest taka nuuuuuudna, z wiecznie pokrzywdzona mina,taka bidula ;p
anemiczny glos i ruchy....

taka ....bleeeeeee....
nie moge na nia patrzec;/

ofiara losu
slaba jednostka
niech popelni samobujstwo albo ucieknie do usa!:p
Obserwuj wątek
    • lizavieta1 Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? 24.03.06, 19:55
      nie lubisz slabych ludzi
      ? Widocznie nie lubisz tego w sobie. jakby cie tak przecwiczyl np tatus w zyciu
      tez bys taka byla.,
      • Gość: jojo Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:10
        eeee? nie wiem jakie masz komplexy skoro mnie obrazasz ale ja poprostu nie
        trawie tej postaci,jest mdla do granic wytrzymalosci;]

jak chcesz sie z kims klocic to idz na inne forum lub psyhoterapie;p
        • Gość: sardi Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:24
          Popieram cię jojo. Nie chodzi o to że jojo nie lubi słabych ludzi, tylko akurat
          postac grana przez Teresę jest wkur*****, żeby to dosadnie wyrazić. Wiecznie ma
          problemy, wiecznie płacze i się zamartwia i jaka to ona jest biedna i
          pokrzywdzona przez los - oszaleć można!!Faktycznie zrobiła by coś z sobą to
          moze by się serial ożywił??
    • Gość: Olga Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.06, 20:25
      Też nie przypadła mi do gustu ta postać. Racja, ciągle skrzywiona. A najlepsze
      jest to, że Pawełek wzdycha do niej do tej pory (nie wiem, co on w niej widzi)
      he he he.
      • ulako Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? 24.03.06, 21:06
        Gość portalu: Olga napisał(a):

> Też nie przypadła mi do gustu ta postać. Racja, ciągle skrzywiona. A
        najlepsze
        > jest to, że Pawełek wzdycha do niej do tej pory (nie wiem, co on w niej
        widzi)
        > he he he.
        Pawełek wzdycha ,bo tak ma w scenariuszu ! he he he
        • Gość: Olga Serio???? No coś ty, w ogóle bym na to nie wpadła. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.06, 12:01
    • Gość: leila Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:40
      przychylam się do większości, nudna jak flaki z przysłowiowym olejem, taki
      smędzaco-jęczący typ, po licho wraca
      • Gość: nie lubie jej Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:47
        nie mogę patrzec na nią moze nie chcę od razu śmierci bez przesady ale
        wolałabym nie musiec jej ogladać jest brzydka,denna i bez wyrazu,bez życia
        • Gość: jojo Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:04
          moze nie jest brzydka,ale jak na nia patrze to wydaje mi sie ,ze przez ta swoja
          pokrzywdzona mine ma +20 lat

a co do postaci to jestw niej 0% zycia i energii...
          jak taki anemiczny plankton sie porusza i faluuuujjeeee ...lol
          • Gość: sardi Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:12
            Głupie babsko i tyle...
    • albertyna666 Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? 24.03.06, 22:53
      marzysz o smierci fikcyjnej osoby z serialu?
      lecz się
      • Gość: Kiki Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.crowley.pl 24.03.06, 23:05
        Tez myślę, ze to przypadek dla psychiatry, tak nienawidzieć fikcyjną postać...
        Ja MjM ogladam od niedawna, Teresy wiec nie znam, wydaje mi się sympatyczna, a
        na pewno brzydka nie ejst...
      • jolunia01 Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? 27.03.06, 01:02
        albertyna666 napisała:

> marzysz o smierci fikcyjnej osoby z serialu?
        > lecz się

A dlaczego od razu "lecz się"? w końcu parę osób juz w serialach umarło i świat
        sie nie zawalił. A przypominam ci, że nic tak nie ozywia akcji jak trup.
        Swoja drogą okropnie mnie ta Teresa wkurza.
    • Gość: aka Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:11
      Moze napisz przynajmniej, ktory serial masz na mysli ;p
      Bo Teresa jest i w "M jak M", i w "Pierwszej milosci", i w "Samym zyciu" ;p
      • Gość: sardi Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:24
        M jak M oczywiscie - zadna inna Teresa nie płacze i nie cierpi z taką
        częstotliwością jak ta:p
        • Gość: louise Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:11
          Popieram! Wątek Teresy w mjm jest najnudniejszy w całym serialu.
          • Gość: jojo Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:42
            nie,nie,nie....:) za powaznie traktujecie to co pisze:)!!!!
            chodzi mi poprostu o to ,ze nalezaloby usunac ta postac z serialu:) a w zgon
            bohatera jest jedynym skutecznym srodkiem,aby nie powrocil...chociaz nawet to
            czasem zawodzi;(
            • Gość: sardi Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:45
              He heh gorszą rzeczą od powrotu Teresy, byłoby jej zmartwychwstanie po
              tragicznym zgonie, kiedy wszyscy już by się cieszyli, że więcej o niej w
              serialu nie usłyszą - to by było za wiele:P
    • Gość: gosia Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:29
      dajcie spokoj, przesadzacie. z taka werwą wkurzyla sie na swoj bład krawiecki
      ze myslałam ze pobije za to Agnieszke. a ze mina pokrzywdzona czy głos
      anemiczny - ona po prostu jest subtelna. i choc za nia nie przepadam i wcale
      nie chce jej bronic, to musze przyznac szczerze ze wyładniała, oj wyładniała...
      a nie wiecie jeszcze przeciez czy bedzie z nia nudno i jak to sie rozkręci ,
      moze bedą jakies bujne akcje.
    • Gość: kot Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 01:10
      Gość portalu: jojo napisał(a):
      >czyktos poza mna marzy o smierci Teresy?

Jak by ci to powiedziec....
      normalny człowiek marzy o czymś innym.
      • Gość: Macio Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.crowley.pl 26.03.06, 11:00
        Przecież Tereska to zajebista lask,a na oczy wam padlo? Może sobie być nudna i
        jęcząc,a ja bym jej z łózka nie wyrzucil buhahahahahahhaa.
        • Gość: jojo Re: czyktos poza mna marzy o smierci Teresy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:20
          ;p
          • Gość: Malgosia Ja marze...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:26
            ..bo juz dawno nie widzialam tak "drewnianej" aktorki....
            • Gość: sardi Teresa...... IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:33
              Ech, Macio, ale my tu nie rozmawiamy o tym czy Teresa jest laską i jaka jest w
              łóżku, tylko o tym jaką jest postacią - mdłą i nijaką. A w łóżżku to se może
              być wulkanem seksu, nic nam do tego:)
              • Gość: kasssia Re: Teresa...... IP: 212.106.168.* 27.03.06, 23:59
                Beznadzieja totalna, kłoda drewna to przy niej primadonna:)
                • Gość: Kiki Re: Teresa...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:34
                  A czemu niby jest mdła, pytam, bo oglądam MjM od niedawna, teraz na pewno mdła
                  nie jest. IMO taka Marta wzdychulec czy ten gej od Małgosi to są dopiero
                  nudziarze. I jakoś nikt nie postuluje, żeby "popełnili samobujstwo"(:D). To
                  bardzo ładna subtelna dziewczyna, a wątek z Pawłem fajnie się rozkręca.
                  • Gość: jojo Re: Teresa...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:29

jak flaki z olejem;p
                    ten watek byl przerabiany juz 3 razy,i zawsze do siebie wzdychaja i nic pozatym
                    i ta muzyczka "plum plum plum" jak sie pojkawia ameba teresa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka