Gość: echo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:01 Rysiu zacznij działać bo inaczej za 100 odcinków zostaniesz dziadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 05.04.06, 19:21 a potem za terapie AA dla dzieci bedzie musial placic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:13 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 06.04.06, 10:19 Ryskowie to prawie ze polscy Osbournowie, co sie w tym klanie porobilo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sendor Bożenka bez egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:24 Dlaczego w klanie nie ma tematu egzaminu Bożenki do gimnazjum?Przecież w całej Polsce dzieci we wtorek zdawały egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożenka Re: Bożenka bez egzaminu IP: *.wpia.uw.edu.pl 07.04.06, 10:56 Bo Bożenka nie musi zdawać durnych egzaminów.Zostanie taksówkarką jak jej tatuś (albo przynajmniej tirówką tez w drogownictwie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macius Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.csk.pl 06.04.06, 23:28 Bożenka bedzie uprawiała bezpieczny seks, bedzie tylko brala do buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.p. A \wiecie co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:29 Własnie ogladałam powtórkę klanu i stwierdziłam, ze Bożenka jest podobna do Malfoya z filmów o Harrym Potterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kezman Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 07.04.06, 20:54 kupią jej kalendarzyk Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 08.04.06, 19:37 Gość portalu: Kezman napisał(a): > kupią jej kalendarzyk raczej egzorcyste wezwa Odpowiedz Link Zgłoś
sarniak Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 08.04.06, 02:47 A co sie stalo? Czy w klanie sie w koncu cos wydarzylo? Bo nie ogladam juz od kilku lat i czyzby w koncu Ryskowie nie byli tacy swieci? Odpowiedz Link Zgłoś
masara25 Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 08.04.06, 16:43 A widziliście jak Ryszard wspaniały trawkę wyniuchał u Bozenki? To ci dopiero, pewnie młodość mu się przypomniała:) Odpowiedz Link Zgłoś
marmoladka1 Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 08.04.06, 23:07 Tylko ciekawe skąd Ryśku zna zapach trawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 10:07 marmoladka1 napisał: > Tylko ciekawe skąd Ryśku zna zapach trawki? Jak to skąd ? Z telewizji....Widział i słyszał jak się ją wywąchuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 09.04.06, 12:08 Nie wiem, jaka w Warszawie macie trawe, ale zapachu tej z mojego miasta na ubraniu sie nie wyczuje - zwlaszcza po jakims czasie... Chyba, ze Rysio ma wech wyczulony niczym, nie przymierzajac, pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:41 Bożenka nie pisze testu bo jest w V klasie.Sama widziałam jak grazyna był u niej na zebraniu i pisało:,,Zebranie klasy V". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:03 Gość portalu: julka napisał(a): > Bożenka nie pisze testu bo jest w V klasie.Sama widziałam jak grazyna był u nie > j > na zebraniu i pisało:,,Zebranie klasy V". Przecież ostatnio Bożenka poszła oglądać gimnazjum od tych swoich brzydkich ćpunów bo już czas wybrać jak stwierdziła.Więc wychodzi że powinna być w 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julk Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:16 no ja nawet zalozylam osobny wątek na ten temat, ale już go nie ma.Tam naprawde pisało ZEBRANIE V KLASY.Wiec nie wiem jakim cudem ona może wybierać sobie gimnazjum.Zresztą testy juz były a w Klanie nic o nich nie ma.DZIWNE Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 09.04.06, 14:49 Bożenka poszła pod gimnazjum tego kolegę z dzielnicy wyrywać, a o wyborze szkoły tak rzuciła, jak się jego kumple spytali, co robi pod ich szkołą. Pretekst taki :)Tak mi się przynajmniej wydaje. Choć w Klanie czasem coś nieskładnie podają. Zeszłej jesieni Paweł rzucił do Agnieszki, że ma już 24 lata. A pamiętam, że jak ona zdawała maturę, to ja zaczynałam liceum. A teraz co. Ja już mam ponad pół wieku (czyli 26 lat), a Agnieszka tylko 24. Nie ma sprawiedliwości na świecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:34 Poza tym najpierw Maciek z Bożena szli do komunii a potem nagle Maciej wyladował w pierwszej klasie gimnazjum.Tak wogóle to mi sie wydaje że Bożena jest od niego o rok młodsza, a że Maciek jest w 2 klasie gimnazjum to ona powinna być w pierwszej.Małgosia urodziła się jak Jaś miał 4 lata, a teraz ma 7 czyli Gosia powinna mieś lat 3, a wygląda jakby miała conajmniej 5. Za to Władzio i Antek są chyba młodsi od Małgosi i powinni mieć 2, 2 i pół roku, a wygladają na 3, 4. A Kasia ma niby 6 lat, chociaż ona chyba urodziała się znacznie pózniej niż Jasio i nie wiem jakim cudem jest od niego młodsza o rok. Albo Pawełek.Przecież on urodził się stosunkowo niedawno.Ma niecałe 2 lata, a nie wygląda. Poplontanie z pomieszaniem w tym Klanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 09.04.06, 16:23 Cieszmy się, że chociaż płeć dzieci się zgadza ;) Nie zawsze w końcu tak było :P A parę lat w jedną czy w drugą stronę, da się przeżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.p. Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:33 A nie dziwi was to ze Rafalski kiedyś pojechał na ferie z Jasiem a przywióżł jakiegos innego chłopczyka, starszego i bardziej wygadanego, a Beata nawet nie zauważyła zmiany ;)? I w dodatku ten pierwszy Jaś był dziewczynką - to a propos tego, ze płeć sie zgadza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:17 ja wolałam tego drugiegi Jasia.ten co jest teraz wydaje mi sie jakiś taki przemądrzały. Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 09.04.06, 22:47 Ten najnowszy Jaś to jakiś koszmar :( Jakbym miała takie dziecko, to bym je chyba gdzieś zamknięte trzymała ;) Wcześniejsze Jaśki były wprawdzie niemalże nicniemówiące, ale to lepsze rozwiązanie niż ten gadający podekscytowanym głosem jakieś głupoty i to gapiąc się prawie w kamerę :/ Straszne drewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.p. Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:33 To trzeba namówic Rafalskiego, zeby znowu wymienił ;) Skoro wiek i tak sie nie zgadza, to moze niech Jasia gra Zakościelny albo ten drugi, nie pamiętam jak sie nazywa, co teraz sie małolatom podoba. Zgadzać by sie nie zgadzało, ale przynajmniej parę ogladaczek by przyciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:38 Akurat Władzio i Antek są dokładnie dwa miesiące młodsi od mego syna. Mają zatem ponad 4 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
trude Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 10.04.06, 11:29 A już niedługo pojawi się nowe dziecko.Agnieszka została zapylona przez Mirona. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 10.04.06, 13:40 ale tu nie zaprzeczycie - ciąże w Klanie trwają max 9 miesięcy, niekiedy krócej, czasami info o dziecku wyskakuje nie wiadomo skąd (ciąża Kingi i Michała). ale nigdy więcej niż 9 miesięcy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kezman Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 10.04.06, 15:35 pewnie jak był mały to dostawał od mamy-aptekarki lecznicze zioło Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 10.04.06, 23:07 Gość portalu: b.p. napisał(a): > To trzeba namówic Rafalskiego, zeby znowu wymienił ;) Jestem za :) Na kogokolwiek. Sądzę, że gdyby nawet zrobili jakąś łapankę uliczną, to gorzej już by nie mogli trafić, niż jest teraz. Ale nie mam wielkich nadziei na zmianę ;( Swoją drogą Beata to też niezła matka, najpierw przez ileś odcinków schizowała Rafalskiemu, czy Jasiek może pojechać w góry, bo tam niesterylnie będzie, a przeszczepiona nerka tego nie lubi. A po powrocie obce dziecko odebrała i zadowolona z życia :) Wracając do Bożenki. Ta gra całkiem nieźle, zwłaszcza ostatnio, jak pogardliwe spojrzenia na Ryśku i Grażę rzuca, to aż strach oglądać ;) Odpowiedz Link Zgłoś