Dodaj do ulubionych

Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:01
Rysiu zacznij działać bo inaczej za 100 odcinków zostaniesz dziadkiem.
Obserwuj wątek
    • alex_koz Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 05.04.06, 19:21
      a potem za terapie AA dla dzieci bedzie musial placic;)
    • Gość: i Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:13
      dobre
      • alex_koz Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 06.04.06, 10:19
        Ryskowie to prawie ze polscy Osbournowie, co sie w tym klanie porobilo;)
    • Gość: sendor Bożenka bez egzaminu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:24
      Dlaczego w klanie nie ma tematu egzaminu Bożenki do gimnazjum?Przecież w całej
      Polsce dzieci we wtorek zdawały egzamin
      • Gość: Bożenka Re: Bożenka bez egzaminu IP: *.wpia.uw.edu.pl 07.04.06, 10:56
        Bo Bożenka nie musi zdawać durnych egzaminów.Zostanie taksówkarką jak jej tatuś
        (albo przynajmniej tirówką tez w drogownictwie)
    • Gość: macius Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.csk.pl 06.04.06, 23:28
      Bożenka bedzie uprawiała bezpieczny seks, bedzie tylko brala do buzi
    • Gość: b.p. A \wiecie co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 12:29
      Własnie ogladałam powtórkę klanu i stwierdziłam, ze Bożenka jest podobna do
      Malfoya z filmów o Harrym Potterze.
    • Gość: Kezman Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 07.04.06, 20:54
      kupią jej kalendarzyk
      • ewengarda Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 08.04.06, 19:37
        Gość portalu: Kezman napisał(a):

> kupią jej kalendarzyk

raczej egzorcyste wezwa
    • sarniak Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 08.04.06, 02:47
      A co sie stalo? Czy w klanie sie w koncu cos wydarzylo? Bo nie ogladam juz od
      kilku lat i czyzby w koncu Ryskowie nie byli tacy swieci?
    • masara25 Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 08.04.06, 16:43
      A widziliście jak Ryszard wspaniały trawkę wyniuchał u Bozenki? To ci dopiero,
      pewnie młodość mu się przypomniała:)
      • marmoladka1 Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 08.04.06, 23:07
        Tylko ciekawe skąd Ryśku zna zapach trawki?
        • Gość: e Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 10:07
          marmoladka1 napisał:

> Tylko ciekawe skąd Ryśku zna zapach trawki?

Jak to skąd ? Z telewizji....Widział i słyszał jak się ją wywąchuje...
          • ewengarda Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 09.04.06, 12:08
            Nie wiem, jaka w Warszawie macie trawe, ale zapachu tej z mojego miasta na
            ubraniu sie nie wyczuje - zwlaszcza po jakims czasie... Chyba, ze Rysio ma wech
            wyczulony niczym, nie przymierzajac, pies.
            • Gość: julka Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:41
              Bożenka nie pisze testu bo jest w V klasie.Sama widziałam jak grazyna był u niej
              na zebraniu i pisało:,,Zebranie klasy V".
              • Gość: m Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:03
                Gość portalu: julka napisał(a):

> Bożenka nie pisze testu bo jest w V klasie.Sama widziałam jak grazyna był u
                nie
                > j
                > na zebraniu i pisało:,,Zebranie klasy V".

Przecież ostatnio Bożenka poszła oglądać gimnazjum od tych swoich brzydkich
                ćpunów bo już czas wybrać jak stwierdziła.Więc wychodzi że powinna być w 6
                • Gość: julk Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:16
                  no ja nawet zalozylam osobny wątek na ten temat, ale już go nie ma.Tam naprawde
                  pisało ZEBRANIE V KLASY.Wiec nie wiem jakim cudem ona może wybierać sobie
                  gimnazjum.Zresztą testy juz były a w Klanie nic o nich nie ma.DZIWNE
                  • wino_porzeczkowe Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 09.04.06, 14:49
                    Bożenka poszła pod gimnazjum tego kolegę z dzielnicy wyrywać, a o wyborze szkoły
                    tak rzuciła, jak się jego kumple spytali, co robi pod ich szkołą. Pretekst taki
                    :)Tak mi się przynajmniej wydaje. Choć w Klanie czasem coś nieskładnie podają.
                    Zeszłej jesieni Paweł rzucił do Agnieszki, że ma już 24 lata. A pamiętam, że jak
                    ona zdawała maturę, to ja zaczynałam liceum. A teraz co. Ja już mam ponad pół
                    wieku (czyli 26 lat), a Agnieszka tylko 24. Nie ma sprawiedliwości na świecie ;)
                    • Gość: julka Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:34
                      Poza tym najpierw Maciek z Bożena szli do komunii a potem nagle Maciej wyladował
                      w pierwszej klasie gimnazjum.Tak wogóle to mi sie wydaje że Bożena jest od niego
                      o rok młodsza, a że Maciek jest w 2 klasie gimnazjum to ona powinna być w
                      pierwszej.Małgosia urodziła się jak Jaś miał 4 lata, a teraz ma 7 czyli Gosia
                      powinna mieś lat 3, a wygląda jakby miała conajmniej 5.
                      Za to Władzio i Antek są chyba młodsi od Małgosi i powinni mieć 2, 2 i pół roku,
                      a wygladają na 3, 4.
                      A Kasia ma niby 6 lat, chociaż ona chyba urodziała się znacznie pózniej niż
                      Jasio i nie wiem jakim cudem jest od niego młodsza o rok.
                      Albo Pawełek.Przecież on urodził się stosunkowo niedawno.Ma niecałe 2 lata, a
                      nie wygląda.
                      Poplontanie z pomieszaniem w tym Klanie.
                      • wino_porzeczkowe Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 09.04.06, 16:23
                        Cieszmy się, że chociaż płeć dzieci się zgadza ;) Nie zawsze w końcu tak było :P
                        A parę lat w jedną czy w drugą stronę, da się przeżyć...
                        • Gość: b.p. Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:33
                          A nie dziwi was to ze Rafalski kiedyś pojechał na ferie z Jasiem a przywióżł
                          jakiegos innego chłopczyka, starszego i bardziej wygadanego, a Beata nawet nie
                          zauważyła zmiany ;)? I w dodatku ten pierwszy Jaś był dziewczynką - to a propos
                          tego, ze płeć sie zgadza ;)
                          • Gość: julka Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:17
                            ja wolałam tego drugiegi Jasia.ten co jest teraz wydaje mi sie jakiś taki
                            przemądrzały.
                            • wino_porzeczkowe Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 09.04.06, 22:47
                              Ten najnowszy Jaś to jakiś koszmar :( Jakbym miała takie dziecko, to bym je
                              chyba gdzieś zamknięte trzymała ;) Wcześniejsze Jaśki były wprawdzie niemalże
                              nicniemówiące, ale to lepsze rozwiązanie niż ten gadający podekscytowanym głosem
                              jakieś głupoty i to gapiąc się prawie w kamerę :/ Straszne drewno.
                              • Gość: b.p. Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:33
                                To trzeba namówic Rafalskiego, zeby znowu wymienił ;) Skoro wiek i tak sie nie
                                zgadza, to moze niech Jasia gra Zakościelny albo ten drugi, nie pamiętam jak
                                sie nazywa, co teraz sie małolatom podoba. Zgadzać by sie nie zgadzało, ale
                                przynajmniej parę ogladaczek by przyciągnął.
                      • Gość: gość Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:38
                        Akurat Władzio i Antek są dokładnie dwa miesiące młodsi od mego syna. Mają
                        zatem ponad 4 lata :)
                        • trude Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 10.04.06, 11:29
                          A już niedługo pojawi się nowe dziecko.Agnieszka została zapylona przez Mirona.
                          • lilith76 Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 10.04.06, 13:40
                            ale tu nie zaprzeczycie - ciąże w Klanie trwają max 9 miesięcy, niekiedy
                            krócej, czasami info o dziecku wyskakuje nie wiadomo skąd (ciąża Kingi i
                            Michała). ale nigdy więcej niż 9 miesięcy :D
          • Gość: Kezman Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 10.04.06, 15:35
            pewnie jak był mały to dostawał od mamy-aptekarki lecznicze zioło
    • wino_porzeczkowe Re: Powinni kupić Bożence pigułki - natychmiast 10.04.06, 23:07
      Gość portalu: b.p. napisał(a):

> To trzeba namówic Rafalskiego, zeby znowu wymienił ;)
      Jestem za :) Na kogokolwiek. Sądzę, że gdyby nawet zrobili jakąś łapankę
      uliczną, to gorzej już by nie mogli trafić, niż jest teraz. Ale nie mam wielkich
      nadziei na zmianę ;( Swoją drogą Beata to też niezła matka, najpierw przez ileś
      odcinków schizowała Rafalskiemu, czy Jasiek może pojechać w góry, bo tam
      niesterylnie będzie, a przeszczepiona nerka tego nie lubi. A po powrocie obce
      dziecko odebrała i zadowolona z życia :)

Wracając do Bożenki. Ta gra całkiem nieźle, zwłaszcza ostatnio, jak pogardliwe
      spojrzenia na Ryśku i Grażę rzuca, to aż strach oglądać ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka