Dodaj do ulubionych

Elisa z Rivombrosy

IP: *.eu.org 08.04.06, 18:23
Mam pytanie odnośnie Martina. Skąd wiadomo że jest synem Fabrizia i jak
trafił do Rivombrosy?
Obserwuj wątek
    • Gość: sardi Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:36
      Martino ma znamię takie jak ma Fabrizio poza tym, ma tyle lat ile upłynęło od
      przygody hrabiego z jakąś tam służącą czy kimś/ Do Rivombrosy zabrała go Eliza
      i tak sobie żyli wesoło:)
      • marlena.k1 Re: Elisa z Rivombrosy 10.04.06, 14:07
        nie pamietam juz dobrze,ale chyba Fabrizio go zabral jak skojazyl,ze maly moze
        byc jego synem tzn,ze na pewno jest(wczesniej wspomniane znamie)-ale tak wesolo
        sobie tam nie zyli,bo przeciez ta ruda harbina(tez juz zapomnialm jak sie
        zwala,chyba Lucrecja)uknula nowy plan i zabrala Martino do siebie.Swoja droga
        ten serial widzialam z dwa lata temu i strasznie mi sie podobal,widzialam tez
        jakis rok temu jak krecili sceny do drugiej serii,z tego co wiem to Fabrizo
        mial juz nie grac.No i jeszcze jedna ciekawostka to ze Elisa jak i Fabrizio w
        zyciu prywatnym tez sa para:)
        • Gość: ale to zabawne hehheheheheheh:) IP: *.eu.org 10.04.06, 14:15
          przepraszam, ale to takie śmieszne i zawiłe;)
          • latola Re: hehheheheheheh:) 10.04.06, 21:19
            uwielbiam ten serial :)
    • Gość: xkiszkax Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:01
      ... no wlasnie, fabrizio nie zagral w drugiej czesci... zginie w walce :(
      jednak piekna elisa znajdzie sobie nowego fatyganta!! :)
      • Gość: sardi Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:20
        Ale co Fabrizio to Fabrizio :D Niom zgadzam się - nie żyli sobie wesoło na
        początku, ale w ostatecznym rozrachunku to jush tak :D
        • ag.gu Re: Elisa z Rivombrosy 12.04.06, 09:46
          oglądałam ten serial ze 2 lata temu.Uwielbiałam go.Szkoda,że w 2-giej części
          Fabrizio ginie.Ciacho z niego.
          • Gość: sardi Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.chello.pl 15.04.06, 13:56
            Zgadzam się ag.gu - ciaaaaaaaaacho :P :P :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka