Gość: ewa IP: *.eu.org 08.04.06, 18:23 Mam pytanie odnośnie Martina. Skąd wiadomo że jest synem Fabrizia i jak trafił do Rivombrosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sardi Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:36 Martino ma znamię takie jak ma Fabrizio poza tym, ma tyle lat ile upłynęło od przygody hrabiego z jakąś tam służącą czy kimś/ Do Rivombrosy zabrała go Eliza i tak sobie żyli wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: Elisa z Rivombrosy 10.04.06, 14:07 nie pamietam juz dobrze,ale chyba Fabrizio go zabral jak skojazyl,ze maly moze byc jego synem tzn,ze na pewno jest(wczesniej wspomniane znamie)-ale tak wesolo sobie tam nie zyli,bo przeciez ta ruda harbina(tez juz zapomnialm jak sie zwala,chyba Lucrecja)uknula nowy plan i zabrala Martino do siebie.Swoja droga ten serial widzialam z dwa lata temu i strasznie mi sie podobal,widzialam tez jakis rok temu jak krecili sceny do drugiej serii,z tego co wiem to Fabrizo mial juz nie grac.No i jeszcze jedna ciekawostka to ze Elisa jak i Fabrizio w zyciu prywatnym tez sa para:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale to zabawne hehheheheheheh:) IP: *.eu.org 10.04.06, 14:15 przepraszam, ale to takie śmieszne i zawiłe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkiszkax Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:01 ... no wlasnie, fabrizio nie zagral w drugiej czesci... zginie w walce :( jednak piekna elisa znajdzie sobie nowego fatyganta!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardi Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:20 Ale co Fabrizio to Fabrizio :D Niom zgadzam się - nie żyli sobie wesoło na początku, ale w ostatecznym rozrachunku to jush tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
ag.gu Re: Elisa z Rivombrosy 12.04.06, 09:46 oglądałam ten serial ze 2 lata temu.Uwielbiałam go.Szkoda,że w 2-giej części Fabrizio ginie.Ciacho z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardi Re: Elisa z Rivombrosy IP: *.chello.pl 15.04.06, 13:56 Zgadzam się ag.gu - ciaaaaaaaaacho :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś