Dodaj do ulubionych

Boston Public

IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.04.06, 21:55
Witam, wiem że już był wątek na temat tego serialu, ale może rozkręcimy go.
Może jakaś analiza bohaterów? Której postaci warto sie bliżej przyjrzeć?
Wiele jest wątków o innych serialach, ale przecież ten serial też pare osób
ogląda. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: Boston Public IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.04.06, 16:41
      Nie wierze ze nikt nie ogląda...
      • Gość: anka Re: Boston Public IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:04
        ja ogladam....i uwielbiam ten serial:) szkoda ze o tak poznej godzinie leci....
        najbardziej lubi Lipschulza;) Guber jest tez ciekawa postacia:)
      • Gość: ;) Re: Boston Public IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.04.06, 00:00
        Też nie mam możliwości ogladania regularnego. Z tego co wiem to ten naucyciel z
        lochu ma jakieś załamanie nerwowe i został zawiszony chyba, i wyjechał dlatego
        nie ejst z tą blondyną. A czemu z ta wczesniejszą to nie wiem. Ta blondyna jest
        z tym gó..azrem, sama zreszta na poczatku też twierdzila ze to gó..arz ale
        ostatnio coś jedak się przekonała. Wszystkich wątków dokładnie nie znam. Moze
        ktoś coś więcej powie.
    • Gość: ;) Re: Boston Public IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.04.06, 23:15
      Sama niedawno sie dowiedizłam, ze na drugi dzień o 9.50 sa powtórki. Tylko też
      taka pora nie zabardzo. Ale psotacie sa bardzo ciekawe, jestem ciekwa czy wróci
      też n-l co pracował w Lochu.
    • Gość: gosc Re: Boston Public IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.04.06, 22:18
      podbijam
      • Gość: xxx Re: Boston Public IP: *.aster.pl 21.04.06, 22:28
        Właśnie nie oglądałam przez dłuższy czas i jak raz włączyłam to się troszkę
        zdziwiłam zmianami kadrowymi. Co się stało z kobietą "Kapitam Hak" która
        umawiała się z Gubere co to jej synek rączkę odrąbał?? Co się stało z Harrym
        Senatem?? W międzyczasie chyba ta blondynka się z nim spotykała jak to było że
        się spotykali i potem przestali i czemu go nie ma w serialu. Czemu nie ma tej
        babeczki co jeszcze wcześniej się spotykała z Harrym Senatem?? No i jak to się
        stało że blondynka sypia z jakimś nauczycielem gó..arzem. Aaaaa i czemu tej co
        grała sekretarkę już nie ma i zastępują ją teraz jakaś uczennica co w ciąży
        jest??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka