Dodaj do ulubionych

duma i uprzedzenie

24.04.06, 22:25
kolekcja jane austen miała być w marcu, potem w kwietniu, teraz zapowiedzi na
początek maja. nie mogę się doczekać. może jednak ktoś ma cośc z tej kolekcji?
i mogłby odsprzedać? interesuje mnie dvd. przede wszystkim serial duma i
uprzedzenie.
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: duma i uprzedzenie 25.04.06, 07:46
      > kolekcja jane austen miała być w marcu, potem w kwietniu, teraz zapowiedzi na
      > początek maja
      Znowu przełożyli? A ja czekam wlaśnie na Dumę i uprzedzenie oraz Perswazje, bo
      pozostałe mam...
    • Gość: Aga Re: duma i uprzedzenie IP: 193.0.66.* 25.04.06, 13:05
      A gdzie to ma być? Pierwsze słyszę... A "Dumę i uprzedzenie" w jedynie słusznej
      wersji (czyli z Colinem Firthem) od niedawna mam. Po angielsku wprawdzie tylko,
      ale to nie przeszkoda.
    • ag.gu Re: duma i uprzedzenie 25.04.06, 13:31
      Uwielbiam ten film.W "jedynej słusznej wersji" z Colinem Firthem.Czy mozna
      garść szczegółów o tej kolekcji?bo ja pierwsze słyszę.
      • latola ja mam dume i uprzedzenie :) :) :) 25.04.06, 19:10
        jestem jedna z najszczesliwszych jej posiadaczek. jest po angielsku ale z
        polskimi napisami. colin jest suuuper! tamta podrobka dumy i uprzedzenia jest
        shitem! niecierpie jej. podczas ogladanai bylam strasznie zdenerwowana jak mozna
        bylo zrobic cos tak paskudnego? i z lizzy zrobic taka okropna dziewczyne myslaca
        tylko o majatkach... wogole wszystkie te postaci w filmowej wersji to jakies
        niewypaly. a ja juz tez nie moge doczekac sie tej serii i miec ja w swojej
        kolekcji.l nie powinni nas tak zwodzic!
    • Gość: emma Re: duma i uprzedzenie IP: *.rybnet.pl 25.04.06, 20:06
      Box z filmami wg J.Austen ma byc w sprzedaży w marketach na koniec kwietnia.Tak
      mi powiedział facet w firmie EPELPOL Distributions,która go ma
      rozprowadzać.Dzwoniłam do nich w zeszłym tygodniu.Powiedział,że m.in.w Media
      Markt.Ma kosztować ok.199,-Dodał,że może być lekki poślizg,czyli w maju powinni
      już sprzedawać.Też mam "Dumę..." z C.Firthem,serial BBC, w dodatku z polskimi
      napisami.Kolega mi ściągnął w zeszłym roku,chyba z Torrentów.6 odcinków,pan
      Darcy - boski i niepowtarzalny,nowa wersja wg mnie nie sięga tamtej do
      pięt.Pozdrawiam wszystkie miłosniczki "Dumy...".
      • Gość: tola Re: duma i uprzedzenie IP: *.y.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 26.04.06, 15:44
        stara wersja jest najlepsza na swiecie. ej a czy w tym filmie byla mokra koszula
        darcyego? bo ja ze zlosci nie obejrzalam do konca. niech mi ktos odpowie bo do
        tego nie doszlam:)
        • ag.gu Re: duma i uprzedzenie 27.04.06, 13:08
          w tej z Colinem Firthem (stara,sprzed 10 lat)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka