xanaka 29.04.06, 14:00 Nie lubię jej i cieszę się, że wreszcie ją uśmiercą (zresztą muszą, bo w realu prowadziła po pijaku chyba czy coś tam, skazali ją na grzywnę i 5 dni więzenia i adios Lost). Jak myślicie - JAK zginie? Henry ją udusi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xanaka Pytanko 29.04.06, 14:26 Właśnie, tak propo - dlaczego właściwie twórcy LOSta od razu zwolnili aktorkę grającą Anę oraz tą, która grała Libby (też prowadziła po alkoholu) ? news.yahoo.com/photo/060425/482/ny11804252359&g=events/en/042606michrodriguez;_ylt=AiDNwR4XzPLwN2dI_x1yaHe2GL8C;_ylu=X3oDMTA3bGk2OHYzBHNlYwN0bXA- Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Pytanko 29.04.06, 14:37 Oficjalnej informacji o usmierceniu Any nie ma i przed emisja odcinka 20, a moze nawet 21 sie nie dowiemy. Na razie to pogloski, ktore, mam nadzieje, sie nie sprawdza. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
noc_kairu Re: ANA-Lucia (spoiler!) 30.04.06, 00:45 Mam nadzieję ,że to tylko pogłoski. Na początku ,też jej nie lubiłam,wydawało mi się ,że jest jak maszyna, ale teraz gdy bliżej została przedstawiona,jestem za tym by była jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: ANA-Lucia (spoiler!) 30.04.06, 07:57 Musi zginąć jeśli to ona zajęła się Vincentem. Każdy właściciel tego psa albo znika (Walt) albo umiera (Shannon). Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Info !!!!! <sprawdzone> 03.05.06, 13:08 "J.J. Abrams (twórca "Zagubionych") pokazał się w programie Howarda Sterna, gdzie promował głównie Mission Impossible 3, ale chętnie dyskutował też o swoich innych projektach. Obleśny Stern pytał go również o "Zagubionych", a J.J. podał kilka nowych ciekawostek doyczących serialu. Oto najlepsze fragmenty: - Tylko 4 osoby na świecie znają zakończenie serialu, - Scenarzyści serialu znają zakończenie ale w międzyczasie wymyślają poboczne historie - Nie ma planów usunięcia Michelle Rodriguez z serialu! - Zakończenie 2 sezonu będzie "Szokujące" - J.J. nie lubi plotkować o swoich pracownikach - Wszyscy twórcy serialu są przeciwko powtórkom i przerwom w emisji sezonu. Uważają, że to psuje nastrój w oglądaniu. - Abrams miał napisać scenariusz do "Wojny Światów", ale był zajęty pracą nad pilotem "Lost"." Cholera...Jednak Rodriguez zostanie? Bu.... "Szokujące"? Znowu nie będę mogła spać po nocach <będę myśleć " a co to znaczyło itp"> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Info !!!!! <sprawdzone> 03.05.06, 14:09 Jezeli to prawda, to ja sie ciesze!! Kto w takim razie zginie? <mysli> Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Info !!!!! <sprawdzone> 03.05.06, 15:06 Rezyser mowil ze zginie 2 rozbitkow (a Henry to pewnie swoja droga tez). Odpowiedz Link Zgłoś
noc_kairu Re: Info !!!!! <sprawdzone> 03.05.06, 20:13 Na innym forum mocno stawiają na Libby, jednak czy ja wiem . Nawet nie zdążyli jej dobrze pokazać,tylko ta migawka ze szpitala.... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Info !!!!! <sprawdzone> 05.05.06, 22:08 Szkoda Libby. Ja ją lubię :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Info !!!!! <sprawdzone> 05.05.06, 22:15 W mediach amerykanskich mowi sie, ze Libby mogla przezyc... :) Jest cos w tym, dostala strzaly przez gruby koc i to w brzuch, wiec moze jakos uda sie ja odratowac. Moglaby przynajmniej ujawnic postepki Michaela jak sie ocknie! :> Odpowiedz Link Zgłoś