Dodaj do ulubionych

TzG - Jutro Wielki Finał !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 16:44
Czy rację będzie miał FAKT i SUPER EXPRESS, które stwierdziły, że pierwsze
miejsce jest już dawno ustawione??
Obserwuj wątek
    • baba67 Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! 13.05.06, 18:14
      oni zawsze maja racje, nie wiesz ?
      • Gość: mate78 Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! IP: *.chello.pl 13.05.06, 19:07
        no nie załamuj mnie człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • balwan74 Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! 13.05.06, 18:50
      łapówkarstwo nie tylko w piłce nożnej...
      • Gość: ruletta Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! IP: *.chello.pl 13.05.06, 19:37
        a ja jednak stawiam na Mroczków!!!! I od dłuższego już czasu namawiam wszystkich
        swoich znajomych do głosowania na nich! Was też namawiam!!
        • afi3 Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! 13.05.06, 19:38
          Człowiek z chello.pl chyba się nudzi...
    • Gość: ewka Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:28
      pewnie, ze tak. To bylo pewne zanim dobrze rozpoczal sie program
      • Gość: Pyzior Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! IP: *.chello.pl 14.05.06, 13:42
        Onet właśnie podał, że "Każdy odcinek trzeciej serii "Tańca z gwiazdami"
        oglądało średnio po 7 milionów widzów." Ciekawe jak to się ,a do oglądalności
        seriali
    • Gość: a Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! IP: *.icpnet.pl 14.05.06, 16:56
      RAFAŁ MROCZEK MA WYGRAĆ
      • Gość: afi Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:00
        I WYGRAł !!!
    • kontrabasista Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! 15.05.06, 08:58
      Wczoraj wszyscy uczestnicy zatańczyli przed wielkim finałem jeszcze raz. I
      wiecie co? Ta Oleńka słusznie do tego finału dotarła. I słusznie w nim
      przegrała. Inna sprawa, ze nie wiem co w tym programie robiła aktualna
      instruktorka salsy...
      • Gość: dona Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:52
        Smieszy mnie to ciągłe wypominanie Kwaśniewskiej, że jest instruktorką salsy.
        Może i jest po jakimś kursie, których jest całe zatrzęsienie, ale talentem
        tanecznym to Ola nie jest, przeciętna dziewczyna po tylu godzinach nauki z
        profesjonalnym tancerzem nauczyła by się tyle samo. Jej główną zaletą jest to,
        że jest byłą prezydentówną. No i to ciągłe przypominanie, że jest psychologiem -
        reklama w ramach umowy?
    • Gość: Młoda Re: TzG - Jutro Wielki Finał ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:05
      Bardzo sie ciesze że wygrał Rafał Mroczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka