Dodaj do ulubionych

Podoba wam się K. Herman?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:03
J.w.
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Podoba wam się K. Herman? 24.05.06, 16:26
      bardziej kiedy miała równe włosy.
      do szału doprowadzają mnie te gęste grzywy wchodzące w oczy.
      jej, dla odmiany, nie wyobrażam sobie w rolach słabych, bezwolnych, kruchych
      kobiet.
      • marta76 Re: Podoba wam się K. Herman? 24.05.06, 16:44
        zwróciłam uwage na Herman na przedstawieniu dyplomowym w szkole
        teatralnej.Wyróżniała się oczywiście głosem,ale tez charyzmą.Od tamtej pory
        minęło parę lat i z dziewczyny obserwuje kobietę,która coraz bardziej mi sie
        podoba.
        • Gość: aga Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:54
          baaaardzo :)
          chociaż najlepiej wyglądała jako brunetka moim zdaniem..
          • Gość: alka Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:16
            kobieta z krwi i kości
    • Gość: papaja77 Re: Podoba wam się K. Herman? IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 24.05.06, 20:52
      Lubię ją jako aktorkę, ale jako kobieta jest raczej brzydka ( ma urodę
      alkoholiczki)
      • kasiamilan Re: Podoba wam się K. Herman? 24.05.06, 21:54
        alkoholiczki??
        hm, no cóż.. rzecz gustu, a o tym się nie dyskutuje
        lubię ją bardzo, ładnie wygląda na okładce TS
    • Gość: sava Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:29
      Aktorstwo wysokiej próby.
      Ale uroda? Nie. Ma dużą, jkaby obrzękniętą twarz, podpuchniętę małe oczy i spierzchnięte, niewyraźnie zarysowane usta...I do tego nieciekawe zęby...
    • filipinka25 Re: Podoba wam się K. Herman? 25.05.06, 10:32
      Aktorką jest świetną!
    • Gość: L Re: Podoba wam się K. Herman? IP: 80.51.255.* 28.05.06, 12:41
      Bardzo dobra aktorka i piekna kobieta-uwielbiam jej seksowny glos:)))
      • annajustyna Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 13:21
        W MjM miala dla mnie nzbyt ostry makijaz, ale w koncu aktorka musi sie zmieniac
        i wchodzic w role. Ciekawa osoba.
        • hilda1007 Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 15:15
          Moim zdaniem w MjM była w ciąży i to wpłynęło na jej wygląd. Teraz wygląda
          świetnie. A ja z prowincji, do teatru daleko, a gadać o serialowym aktorstwie
          przy takich znawcach wstyd...
          • ewengarda Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 15:43
            hilda1007 napisała:

> Moim zdaniem w MjM była w ciąży i to wpłynęło na jej wygląd.

Kogo Herman grala w MjM??

A co do podobania - mam do niej stosunek bardzo pozytywny, dobrze gra, wyglada
            ok, choc kojarze ja glownie z Magdy M., niestety.
            • ewengarda Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 16:57
              Juz sobie znalazlam odpowiedz na pytanie, kogo KH grala w MjM - musiala mi
              umknac ta rola, nic dziwnego w sumie, bo prawie nie ogladam tego serialu, a jej
              rola byla raczej epizodyczna.
              Tym niemniej odbieram ja raczej pozytywnie.
              • deszczova Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 22:47
                Nie dam sobie ręki uciąć, ale posatć chyba miała na imię Iwona, w każdym razie
                była kochanką i szefową męża Marty. W Sumie większość scen miała z nią. Akurat
                wtenczas MjM przeżywało swój "złoty wiek" jak dla mnie. Na szczęście i jej
                epizod w porę znikł, zanim serial osiągnął obecny, denny poziom.
                Dla mnie lepiej prezentowała się w MjM niż w Magdzie. Chociaż w tym pierwszym
                grała sucz, jej postać była bardziej jednoznacznie nakreślona, stąd może moja
                opinia :D
    • Gość: k Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 17:02
      Aktorką jest świetną.
      Jako kobieta,nie podoba mi się.
    • Gość: Aga Re: Podoba wam się K. Herman? IP: 194.146.128.* 28.05.06, 19:24
      Jasne. Świetna aktorka i przepiękna, bardzo seksowna kobieta - jedna z
      najatrakcyjniejszych aktorek w Polsce.
    • Gość: piotr Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:18
      bardzo mi sie podoba jako kobieta super szczęka głos usta oczy bajka ...i lubie jak gra takie twarde role twardych kobiet super... by jej sie powodziło jak najlepiej
    • xyz777 Re: Podoba wam się K. Herman? 30.05.06, 19:07
      Chcesz się z nią ożenić, jesteś niezdecydowany i szukasz wsparcia moralnego?
      Moim zdaniem, żen się, najwyżej się rozwiedziesz.
      • Gość: mania Re: Podoba wam się K. Herman? IP: 81.210.83.* 31.05.06, 08:56
        jest cudowna! i jako aktorka i pod względem urody (niestety nie znam
        osobiście), świetnie gra (żelazne role), ma świetny gust i nietypową urodę!
        Baardzo ją lubię!

ps. jeśli macie jakieś linki z Kasią, (szkoda ze nie mam swojej strony!:( ),
        wywiady etc...to podajcie!

ps2. czy ktoś oglądał film 'Solidarność Solidarość' z K.H.?)
    • Gość: kasia Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.06, 21:04
      zauważyłam, że od czasu, kiedy grała w "Bożej podszewce" Janeczkę dramatycznie
      schudła - ale czy taka koscista jest ładniejsza? wolałam ją w poprzedniej
      wersji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka