Gość: xs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 16:03 J.w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Podoba wam się K. Herman? 24.05.06, 16:26 bardziej kiedy miała równe włosy. do szału doprowadzają mnie te gęste grzywy wchodzące w oczy. jej, dla odmiany, nie wyobrażam sobie w rolach słabych, bezwolnych, kruchych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Podoba wam się K. Herman? 24.05.06, 16:44 zwróciłam uwage na Herman na przedstawieniu dyplomowym w szkole teatralnej.Wyróżniała się oczywiście głosem,ale tez charyzmą.Od tamtej pory minęło parę lat i z dziewczyny obserwuje kobietę,która coraz bardziej mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:54 baaaardzo :) chociaż najlepiej wyglądała jako brunetka moim zdaniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:16 kobieta z krwi i kości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaja77 Re: Podoba wam się K. Herman? IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 24.05.06, 20:52 Lubię ją jako aktorkę, ale jako kobieta jest raczej brzydka ( ma urodę alkoholiczki) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Podoba wam się K. Herman? 24.05.06, 21:54 alkoholiczki?? hm, no cóż.. rzecz gustu, a o tym się nie dyskutuje lubię ją bardzo, ładnie wygląda na okładce TS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:29 Aktorstwo wysokiej próby. Ale uroda? Nie. Ma dużą, jkaby obrzękniętą twarz, podpuchniętę małe oczy i spierzchnięte, niewyraźnie zarysowane usta...I do tego nieciekawe zęby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Podoba wam się K. Herman? IP: 80.51.255.* 28.05.06, 12:41 Bardzo dobra aktorka i piekna kobieta-uwielbiam jej seksowny glos:))) Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 13:21 W MjM miala dla mnie nzbyt ostry makijaz, ale w koncu aktorka musi sie zmieniac i wchodzic w role. Ciekawa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 15:15 Moim zdaniem w MjM była w ciąży i to wpłynęło na jej wygląd. Teraz wygląda świetnie. A ja z prowincji, do teatru daleko, a gadać o serialowym aktorstwie przy takich znawcach wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 15:43 hilda1007 napisała: > Moim zdaniem w MjM była w ciąży i to wpłynęło na jej wygląd. Kogo Herman grala w MjM?? A co do podobania - mam do niej stosunek bardzo pozytywny, dobrze gra, wyglada ok, choc kojarze ja glownie z Magdy M., niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 16:57 Juz sobie znalazlam odpowiedz na pytanie, kogo KH grala w MjM - musiala mi umknac ta rola, nic dziwnego w sumie, bo prawie nie ogladam tego serialu, a jej rola byla raczej epizodyczna. Tym niemniej odbieram ja raczej pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
deszczova Re: Podoba wam się K. Herman? 28.05.06, 22:47 Nie dam sobie ręki uciąć, ale posatć chyba miała na imię Iwona, w każdym razie była kochanką i szefową męża Marty. W Sumie większość scen miała z nią. Akurat wtenczas MjM przeżywało swój "złoty wiek" jak dla mnie. Na szczęście i jej epizod w porę znikł, zanim serial osiągnął obecny, denny poziom. Dla mnie lepiej prezentowała się w MjM niż w Magdzie. Chociaż w tym pierwszym grała sucz, jej postać była bardziej jednoznacznie nakreślona, stąd może moja opinia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 17:02 Aktorką jest świetną. Jako kobieta,nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Podoba wam się K. Herman? IP: 194.146.128.* 28.05.06, 19:24 Jasne. Świetna aktorka i przepiękna, bardzo seksowna kobieta - jedna z najatrakcyjniejszych aktorek w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:18 bardzo mi sie podoba jako kobieta super szczęka głos usta oczy bajka ...i lubie jak gra takie twarde role twardych kobiet super... by jej sie powodziło jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
xyz777 Re: Podoba wam się K. Herman? 30.05.06, 19:07 Chcesz się z nią ożenić, jesteś niezdecydowany i szukasz wsparcia moralnego? Moim zdaniem, żen się, najwyżej się rozwiedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Podoba wam się K. Herman? IP: 81.210.83.* 31.05.06, 08:56 jest cudowna! i jako aktorka i pod względem urody (niestety nie znam osobiście), świetnie gra (żelazne role), ma świetny gust i nietypową urodę! Baardzo ją lubię! ps. jeśli macie jakieś linki z Kasią, (szkoda ze nie mam swojej strony!:( ), wywiady etc...to podajcie! ps2. czy ktoś oglądał film 'Solidarność Solidarość' z K.H.?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Podoba wam się K. Herman? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.06, 21:04 zauważyłam, że od czasu, kiedy grała w "Bożej podszewce" Janeczkę dramatycznie schudła - ale czy taka koscista jest ładniejsza? wolałam ją w poprzedniej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś