Gość: darmowy posiłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:53 bo nie wiem, gazet nie czytam- a ktoś może wie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? 28.06.06, 17:58 Poziom inteligencji? Nie wiem. Zgaduję tylko. A dlaczego Cię to tak interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:59 Właściwie to nie wiem, ale wczoraj chodzili razem zadowoleni po warszawskiej arkadii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darmowy posiłek Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:09 "poziom inteligencji"-niezłe... ciągle coś mi się o uszy obija na ich temat- to i dobrych ludzi na forum pytam, chcąc wiedzieć czym naród żyje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:45 ł,ączy ich to, że ona mu się narzuca i robi z siebie 20-latke a ma prawie 40 lat i na tyle wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:52 Wczoraj widziałam ją po raz pierwszy na żywo i muszę przyznać, że figurę ma świetną... Twarz ma naturalną, jednak makijaż też robi swoje... Za to Maserak to niezły 'laluś'...wystrojony, nażelowany, ciemne okulary na oczach... Zachowywał się jak gwiazdor, a Foremka zupełnie normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:54 a co cie interesuje że ją interesuje? przeszkadza ci? nie znasz odpowiedzi , nie podoba ci sie pytanie - nie odpisuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:56 to do arivederci było.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? 28.06.06, 20:07 zapewne cichy kontrakt z twórcami tanców by w miarę możliwosci pokazywali sie razem w koncu to darmowa reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ads Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:23 Pewno to nie twój inetres prawda? Nie chciąła byś żeby kiedyś napisał ktoś w gazecie co cię łączy z NN. To jej sprawa, ale pewnie miłość bo to takie piękne uczucie, i ciebie pewnie też z NN łączy miłosć prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? 29.06.06, 09:41 łączą ich tabloidy Odpowiedz Link Zgłoś
xyz777 Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? 29.06.06, 10:55 A może tak zwyczajnie, po prostu się polubili, a może nawet zaprzyjaźnili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asd Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:15 No właśnie nie może tak być to czopkowa z tą cegłą moze być mrok z tą piotrowską może... się zaprzyjażnić i może coś więce3j[chociaż się dziwię ale cóż], a im zabronione może się lubią może coś wiecej Foremniak wygląda nie nagannie...a zresztą to ich sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:37 A co cię to obchodzi?! Nie masz własnych zmatwień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:54 ortografii to chyba w szkole nie uczyli, co nie????????jak ktoś ma 39 lat to niech się zachowuje jak 39-latek a nie jak 20-latek.A ona zachowuje się jakby ciągle była naćpana, te uśmieszka godne nastolatki, śmiechy-chichy. Ads czy jakos tam, odczep się od Cichopek, bo ona w odróżnieniu od tej mało zdolnej Foremniaczki nie zadaje się z młodszym od siebie gościem i nie zachowuje się jak 15-latka. Ludzie powinni łączyć się ze soba pod względem wieku i zachowywac się tak jak to przystało na ich status rodzinny i pozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:05 Wiesz co julka.To ty jesteś stara baba.Foremka zachowuje się tak,jak się czuje. Natomiast tobie brak jest właśnie tej młodości.A co będzie jak jak ci stuknie 40 latek ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka5555555555 Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? 30.06.06, 15:18 brak mi młodości??????ty to sie lepiej lecz, ja ci ośrodek załatwie w Gnieźnie.to co robi Foremniaczka jest po prostu żenujące i niesmaczne i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroczek Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:21 tak to jest niesmaczne- to jest mama trójki dzieci, powinna być odpowiedzialna a nie obśliniać się z małolatem. Ona nie jest Demi Moore, którą zresztą Kuther na tyle kochał,że się z nią ożenił!!! A Maserak to przygłup, który po prostu chce mieć fun... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:53 Gość portalu: julka napisał(a): > Ludzie powinni łączyć się ze soba pod względem wieku i zachowywac się tak jak t > o > przystało na ich status rodzinny i pozycje. -powiedziała jakaś gęś. Koniec. Kropka. Gęś wie. Gęś się zna. Gęś ustala normy. Gęsi nikt nie chce, nie wiedzieć dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
monikas28 Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? 01.07.06, 15:00 pani Małgosiu... no naprawdę- nikt tu Pani nie ocenia przecież... Foremniak i wszystko wiadomo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:23 A niby co wiadomo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 02.07.06, 17:36 czyżby jakas starsza odbiła Ci chłopaka...??? nie wiem co ich łączy i nie obchodzi mnie to.... tylko dlaczego związek starszego faceta z młódką nikogo nie razi a odwrotny układ wywyłuje taki raban???? czyżby zazdrość? że któraś miała odwagę przeciwstawić sie konwenansom i zdecydować na trudny i naprawdę ryzykowny związek??? ludzie życzmy innym szczęścia po prostu i tyle... M.Foremniak jest piękną kobietą i swietną aktorką, nie tylko serialową... a z Maserakiem moze się po prostu przyjaźni, a może nie, to ich sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:54 właśnie ale niektórzy zieją nienawiścią i nie wiadomo dlaczego!!!! Ja im życzę wszytskiego dobrzega Małgorzata Foremniak , jest ładna mimo wieku, a Maserak jak on ładny również ale na swój sposób!!!! Ze też ludzie tak mogą kogoś nei nawidzieć albo zazdrościć!!!! Sa razem ich sprawa, a cooo to inni mogą być razem a oni nieee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: szkoda Maseraka :( IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:18 Ania nie prościej przybrać sobie jeden pseudonim a nie 1000 innycgh??????nie chce nic mówić ale ty tez ziejesz nienawiścią do niektórych aktorów i tak soamo moge powiedzieć:co cie obchodzi z kim i dlaczego jest Rafał M. albo Kasia Cichopek???? Kto powiedział:"i swietną aktorką, nie tylko serialową" jesli jest taka świetna aktorka t wymień mi chociaż jeden z tytułów świetnych filmów w któych ona zagrała;/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: szkoda Maseraka :( 22.07.06, 00:17 > Ania nie prościej przybrać sobie jeden pseudonim a nie 1000 innycgh?????? IP Ani: IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl IP julki: IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl Widać, ze sa wakacje i małolaty się nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: szkoda Maseraka :( IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.07.06, 20:39 "zmróż oczy" :) świetny film :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klezmer Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:50 A ja to się zastanawiam, dlaczego wiele osób piszących w tym temacie ma jakąś taką dziwną obsesję na punkcie jej wieku.. Jeśli się orientuje w temacie to jest chyba jeszcze przed 40, więc nie jest znowu taka stara.. (tzn. tak myślę..) A zresztą, co mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Artykuł z dzisiejszego Super Expressu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:12 Greckie wakacje Małgosi i Rafała Czy to wciąż przyjaźń, czy już kochanie? Małgosia i Rafał spędzili romantyczny tydzień w Grecji. Wszystko wskazuje na to, że gwiazda serialu "Na dobre i na złe" Małgorzata Foremniak (38 l.) i zabójczo przystojny tancerz Rafał Maserak (25 l.) nie mogą żyć bez siebie. Ledwie co przyjechali do stolicy po przeszło miesięcznym tournee "Tańca z gwiazdami", a już zafundowali sobie wakacje. I to nie byle jakie, bo na pięknej wyspie Kos na Morzu Egejskim. Byli tam tylko we dwoje. O tym, że MałgosięĘi Rafała łączy więcej niż tylko taniec, mówiło się od dawna. Ale obie strony stanowczo temu zaprzeczały, bo choć Maserak jest człowiekiem wolnym, to Foremniak jest mężatką z trójką dzieci. Jednak od czasu do czasu naszym fotoreporterom zdarzało się podpatrzeć tę dwójkę razem. Ostatnio we Wrocławiu. Choć tancerz dał aktorce prezent, to nie obyło się bez kłótni i do hotelu wrócili oddzielnie. Zastanawialiśmy się, czy to przypadkiem nie koniec tej znajomości. Ale nic z tych rzeczy. Małgosia i Rafał świetnie się bawią w swoim towarzystwie. A najlepiej z dala od plotkarzy i kamer. I tak cały ubiegły tydzień aktorka i tancerz gruchali na greckiej wyspie. Wycieczkę wykupili w dużej firmie za granicą, choć ma ona oddział w Polsce. - Chcieli uniknąć szumu i pobyć razem - zdradza nasz informator. Zyskali tyle, że choć lecieli z Warszawy, to na miejscu mieszkali w hotelu, w którym nie było zbyt wielu polskich turystów. Mimo że w samolocie spali przytuleni do siebie, na lotnisku starali się zachowywać pozory. Nie było uścisków dłoni, pocałunków, tylko wymowne spojrzenia. Za to w hotelu nie musieli się kryć. - Oni są parą - przekonuje jeden z uczestników wycieczki. - Maserak jest ewidentnie pod pantoflem pani Foremniak. Robi to, czego chce aktorka. Zgodził się nawet na zmianę fryzury i zaplótł sobie warkoczyki - dodaje. Pięknie opaleni, Małgosia i Rafał wrócili w niedzielę z romantycznej wycieczki. Ale chyba wciąż bawią się doskonale, bo ich telefony komórkowe są ciągle wyłączone. Małgosia i Rafał widują się już od jedenastu miesięcy Aktorka i tancerz poznali się przy okazji występów w 2.edycji "Tańca z gwiazdami". W walce o Kryształową Kulę przegrali z Kasią Cichopek (24 l.) i Marcinem Hakielem (22 l.). Para szybko przypadła sobie do gustu, a ich częste spotkania poza parkietem sprawiły, że szybko pojawiły się plotki o romansie. Po kilku miesiącach Foremniak i Maserak wirowali w tanecznym uścisku ponownie. Tym razem w objazdowym show po Polsce. Oboje zaprzeczają, że coś między nimi iskrzy. Foremniak tłumaczy, że tancerz musi dbać o swojąĘpartnerkę i stąd ta zażyłość. Grecka wyspa Kos to raj dla zakochanych Leży tuż przy wybrzeżu Turcji. Lazurowe morze, złociste plaże i moc atrakcji to jej największe atuty. Wysepka jest niewielka, zamieszkuje ją 20 tys. ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Więc Foremniak to jednak zwykła ku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Więc Foremniak to jednak zwykła ku... 12.07.06, 12:51 Mam prośbę, podrzuccie jakiegoś linka cobym sobie mogła tego Maseraka oglądnąć Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Więc Foremniak to jednak zwykła ku... 12.07.06, 16:12 jak dla mnie to maserak ani foremniak to zadne pieknosci no ale niektórzy sie nimi zachwycają, na życzenie:) j.pudelek.pl/p/2006/03/07/145426.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Więc Foremniak to jednak zwykła ku... 13.07.06, 07:06 Dziękujęza linka. Oglądnęłam - toż to jakiś koszmarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lori Re: Więc Foremniak to jednak zwykła ku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:05 A ciekawe co na to Waldemar Dziki tzn mąż Foremniakowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Więc Foremniak to jednak zwykła ku... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.07.06, 20:43 ależ kretyn :)myślisz, ze maserak jej płaci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryzyko Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.chello.pl 13.07.06, 12:09 Swego czasu, M. Foremniak odbiła męża, Waldemara Dzikiego, Darii Trafankowskiej, nieżyjacej już niestety aktorki. Spotkały się potem na planie serialu "Na dobre i na złe". Podobno M. Foremniak bardzo zabiegała o przyjaźń z Darią. Udało jej się, i na ten temat rozpisywały się gazety, podkreślając zalety M. Foremniak, jej wspaniały charakter, oraz umiejętność zaprzyjaźnienia się nawet z wrogiem i tego typu bzdety... To tak, tytułem uzupełnienia informacji na ww temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Posłuchajcie tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:45 film.onet.pl/zwiastuny/0,1386755,267,1,filmy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Posłuchajcie tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:36 Jednak jest tępa i pasuje do Maseraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Posłuchajcie tego... IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:48 no przecież Maserak jakąs pieknością nie jest... a ona podobno adoptowała jakies rodzeństwo Julke i Macka, no to dlaczego na zdjęciach do jakiś czasopism pokazuje sie tylko ze swoją Ola i z adoptpwaną Julka a zdjęć z Mackiem nie ma wogóle??? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? 21.07.06, 10:53 Akurat to nieprawda,-gdy Dziki odszedl od Darii, Foremniakowej jeszcze nie znal, a odszedl, bo mu mlodsze dupcie zapachnialy, co w delikatny niezwykle sposob sugeruje Frafankowska w wywiadzie na uzytek wlasnej biografii.Nawiasem mowiac, polecam te ksiazke -jest niezwykla. Jakim wrogiem mogla byc dla niej Foremniakowa? Nie wierzcie we wszystko, co szmatlawce pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryzyko Re: biografia Darii IP: *.chello.pl 21.07.06, 14:16 Zaintrygowała mnie ta ksiązka. Możesz podać więcej szczegółów, np tytuł, autora, rok wydania, itp? Nie ukrywam, że darzę sympatią p. Darię, stąd to zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryzyko Re: biografia Darii IP: *.chello.pl 21.07.06, 14:44 Czy chodzi Ci o biografię Darii Trafankowskiej pisanej przez Hannę Karolak, autoryzowanej tuż przed śmiercią? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: biografia Darii 21.07.06, 17:41 tak-Duska czy Dusia , to ta ksiazka. czytalam te ksiazke w trudnym dla mnie okresie i moge powiedziec, ze i mnie nieoceniona pani Daria pomogla :-)juz z zza chmurki. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: biografia Darii 24.07.06, 21:22 dziękuję za namiar na fajną książkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? 23.07.06, 23:46 w Angorze był przedruk z jakiejś gazety, że W. Dziki wyprowadził się z domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dore Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:20 ludzie, a co was to obchodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.home.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:21 w Twoim Imperium było że Dziki wyprowadził się z ich domu pod Warszawą do mieszkania w wa-wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: co właściwie łączy Foremniakową i Maseraka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:59 a co cie obchodzi, ze ich obchodzi? po co wchodzisz na to forum czy konkretne zagadnienie? po to zeby moralizować? daruj sobie i zapisz sie do lpru. Odpowiedz Link Zgłoś