Dodaj do ulubionych

Ewa Sałacka nie żyje

24.07.06, 16:42
Zmarła po ukąszeniu pszczoły
Obserwuj wątek
    • Gość: x. Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:48
      a to śmieszne wcale nie jest:(
    • Gość: taaaaaaa ale bzdura IP: *.eu.org 24.07.06, 16:50
    • Gość: taaaaaa o kurcze... IP: *.eu.org 24.07.06, 16:52
      rzeczywiście....
      za wcześnie...[*]
    • ariwederczi Re: Ewa Sałacka nie żyje 24.07.06, 17:12
      Niestety, to prawda. :(
      • Gość: .. Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:25
        jakim cudem od pszczoły?
      • Gość: .. Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:25
        może to jakas ściema jest duzo już aktorów niestety usmiercano przez pomyłkę to
        młoda kobieta
        • nikita696 Re: Ewa Sałacka nie żyje 24.07.06, 17:28
          ona była uczulona...dlaczego nie zdążyli???:([*]
          • mmorawski Re: Ewa Sałacka nie żyje 24.07.06, 17:43
            Silne alergeny mają tak gwałtowne działanie, że powodują wstrząs anafilaktyczny
            po kilkudziesięciu sekundach od kontaktu z organizmem. Jeśli pomoc lekarska nie
            zostanie udzielona natychmiast, pacjent umiera...

Pewnie i tym razem tak było. :( Kondolencje dla bliskich ś.p. Ewy Sałackiej.
            • Gość: zenek Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.pai.net.pl 24.07.06, 19:39
              Historia jest niestety makabryczna. Piła coca colę z butelki, w której była
              pszczoła. Została ugryziona bezpośrednio w krtań. Obawiam się, że w takim
              przypadku nie trzeba być szczególnie uczulonym, aby umrzeć.
              Przy okazji: i tu i na sąsiednim forum telewizyjnym cały dzień trwały dyskusje,
              że nie mogła umrzeć, skoro nigdzie o tym nie piszą. To ja opowiem, jak to
              wygląda z drugiej strony (pracuję w jednym z serwisów o tematyce filmowej).
              Dowiedzieliśmy się o tym koło dziesiątej, ale "nieoficjalnie". Wszędzie, gdzie
              zadzwoniliśmy (agencja aktorki, firma, gdzie pracowała), mówiono nam, że
              słyszeli taką plotkę, ale oficjalnie nikt nie chciał potwierdzić. W tej sytuacji
              nie zdecydowaliśmy się opublikować wiadomości do czasu pojawienia się w innym
              medium.
    • Gość: axen Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.07.06, 19:38
      www.filmweb.pl/Ewa,Sa%B3acka-Krauze,filmografia,Person,id=6060
      piła colę i osa uządliła ja w gardło, udusiła się
      • lylika Re: Ewa Sałacka nie żyje 24.07.06, 20:16
        Przy uczuleniu użądlenie nawet jednej osy czy pszczoły może być śmiertelne, niekoniecznie ukąszenie w krtań. Z kolei ukąszenie w krtań jest niebezpieczne dla każdego bo powoduje opuchliznę która może udusić każdego. Ewa Sałacka zmarła z powodu wstrząsu nafilaktycznego, czli powodem było uczulenie.
        Wstrząsu anafilaktycznego doznałam po zastrzyku z penicyliny. Zrobiłam dwa kroki i straciłam przytomność. Szczęściem dla mnie, było to w przychodni i ratunek był natychmiastowy. W innej sytuacji na ratunek byłoby za późno.
        • Gość: Majka Re: Ewa Sałacka nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:24
          Przykre i bardzo smutne... ;-((
          'Życie choć piękne tak kruche jest, wystarczy chwila, by stracić je...'
          • dona.a Re: Ewa Sałacka nie żyje 25.07.06, 17:56
            bardzo lubiłam p. Ewę, bo się wyróżniała, ale nie była nachalna z eksponowaniem
            swojej osoby. Teraż żal, że tych ról nie było zbyt dużo, życie dopisało Jej
            rolę wyjętą ze scenariusza "Sześć stóp pod żiemią"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka