marapi19 01.08.06, 17:56 cieszę się, że jest ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmorawski Re: brawo brawo za to forum 01.08.06, 18:15 Dzięki! :D Ja je tylko założyłem, teraz od nas wszystkich zależy jak prężnie będzie działało. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: brawo brawo za to forum 28.09.06, 22:16 Po niecałych dwóch miesiącach od założenia tego forum muszę powiedzieć, że jego dynamiczny rozwój przerósł moje najśmielsze oczekiwania. :DD To dzięki wam ludziska! :)) Tak trzymajmy. ;)) Aż do końca PB i jeden dzień dłużej. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: brawo brawo za to forum 28.09.06, 22:31 Dziękujemy ;D Już ponad 1000 postów i napewno będzie więcej jak zarazimy PB naszych znajomych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: brawo brawo za to forum 28.09.06, 22:48 Ja się będę starała ze wszystkich sił :D P.S. To kiedy zaczynamy po raz n-ty oglądać pierwszy sezon? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: brawo brawo za to forum 28.09.06, 22:55 Proponuję zaczekać na tę dłuższą przerwę - po 12 odcinku. Bo w czasie tej najbliższej będą nowe odcinki LOSTa na złagodzenie zespołu odstawiennego od PB.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiccaa Re: brawo brawo za to forum 28.09.06, 22:59 Gdyby nie to forum to bym pewnie całymi dniami siedziała nad książkami i pogłębiała swoją i tak dużą wadę wzroku:P:D Dlatego Bóg zapłać za ocalenie mnie od ślepoty:) Ej a może Giertych mi wypisze zwolnienie ze szkoły:D Odpowiedz Link Zgłoś
goldfishon Re: brawo brawo za to forum 29.09.06, 11:20 to ja napisałem 1000. post :] No, ok, dzięki "wystawie" aniuty ;) <maniak> Teraz zapoluję sobie na post 1213 i dam w nim jakąś mapę :-p </maniak> Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: brawo brawo za to forum 29.09.06, 07:53 > (...) Aż do końca PB (...) Do JAKIEGO KOŃCA, co???!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: brawo brawo za to forum 29.09.06, 08:17 No właśnie :D. Końca nie będzie, bo taki zbieg to cale życie musi uciekać :D. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: brawo brawo za to forum 29.09.06, 10:27 Seria 75, odcinek 12. Streszczenie: Michael i Sara siedzą przy herbatce i sucharkach oglądając telewizję. Nie wiedzą, że w krzakach czai się uzbrojony w trzepaczkę do jajek, rządny zemsty za impeachment pani Prezydent (który nastąpił w finale 48 serii) agent Kellerman. Zaawansowana choroba Parkinsona powoduje szelest w krzakach i zdradza jego obecność. Michaelowi, Sarze, ich pięciorgu dzieci i szesnaściorgu wnucząt udaje się zbiec niezauważenie w ostatniej chwili. Agent Mahone budzi się z 32-letniej śpiączki spowodowanej przedawkowaniem środków uspokajających, które nastąpiło w finale 43 serii. Wsiada na hulajnogę i podąża dzielnie na drugi koniec USA, gdzie prawdopodobnie ukrywają się zbiedzy. Haywire sprzedaje swoją plantację marihuany w Holandii za 5 milionów dolarów i uznawszy, że nie ma co z tymi pieniędzmi zrobić jedzie je zakopać na ranczu w Utah. T-Bagowi udaje się dorwać w lesie młodą sarnę i udowodnić jej, że mimo swoich 95 lat, nadal może... Odpowiedz Link Zgłoś