Gość: brak-pomysłu IP: *.devs.futuro.pl 21.08.06, 15:56 Co to za tajemnicza choroba bo w streszczeniu nie mogłam się doczytać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: tajemnicza choroba Piotra 21.08.06, 16:08 syfilis - nie wiedzieli jak to podzielić po rozwodzie i on wziął syfilis, Dorota chlamydie ;) a na serio - pewnie taka jakiej nie ma w polskich podręcznikach medycznych, bo trzeba chorego wyweiźć za Ocean. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak-pomysłu Re: tajemnicza choroba Piotra IP: *.devs.futuro.pl 21.08.06, 16:35 syfilis brzmialby interesująco , ale to chyba Magda też by miała jakies problemy z tego powodu, w końcu w celibacie nie zyje.... Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: tajemnicza choroba Piotra 21.08.06, 21:39 Ta tajemnicza choroba to się "Twierdza szyfrów" nazywa, w tym samym niemal momencie chciano nakręcić i MagdęM i serial według scenariusza Wołoszańskiego, Małaszyński musiał na chwilę zniknąć, wszystko będzie dobrze, lekarze się pomylili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak-pomysłu do eulaliji IP: *.devs.futuro.pl 22.08.06, 10:01 a wiesz to na 100 %? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do eulaliji IP: *.cnb.com.pl 22.08.06, 10:10 Że zagrał w "Twierdzy szyfrów" - to raczej pewne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak-pomysłu Re: do eulaliji IP: *.devs.futuro.pl 22.08.06, 11:17 nie, chodzi mi o to że lekarze sie pomylili. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: do eulaliji 23.08.06, 20:54 Tak bardzo pewna nie jestem, tym bardziej że na plan serialu wchodzi Poniedziałek jako kolejny adorator MagdyM. Małaszyński jeszcze coś pogrywa w Oficerach, tu nie jestem mądra bo pierwszej serii nie widziałam ale to mu mogło też trochę czasu zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: tajemnicza choroba Piotra 22.08.06, 11:42 > Ta tajemnicza choroba to się "Twierdza szyfrów" nazywa, w tym samym niemal > momencie chciano nakręcić i MagdęM To wiem. Mam też nadzieję, że Małaszyński już nie marzy o dalszej roli Piotra K ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: tajemnicza choroba Piotra 22.08.06, 19:23 ta choroba to zazdrosc o mariana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak-pomysłu Re: tajemnicza choroba Piotra IP: *.devs.futuro.pl 23.08.06, 10:34 że niby Marian i Magda...? Razem?....Ciekawa sugestia.... Odpowiedz Link Zgłoś