ariwederczi 30.08.06, 13:16 www.youtube.com/watch?v=nPyjpNGlcxc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d0minika Re: 2x03 promo 30.08.06, 15:05 No i pojawia się postać kobieca ]:-> Czy ja źle widzę, czy też Scolfield z Linciem udali się do striptizerki z Czech? Ten pomysł byłby niezły, ciekawe jak realizacja;) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: 2x03 promo 30.08.06, 16:04 Scofield biegnie do żony po pomoc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
d0minika Re: 2x03 promo 30.08.06, 16:08 "Wychodzi" z niego typowy facet - gdzie diabeł nie może...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tratfa Re: 2x03 promo 30.08.06, 17:55 ja tam nic nie widze na tym zwiastunie , czy mi sie monitor popsul?:( Odpowiedz Link Zgłoś
d0minika Re: 2x03 promo 30.08.06, 21:51 Zaraz w pierwszym ujęciu widać twarz Scolfielda i Linca, potem kamera pokazuje uchylające się drzwi, zza których wyłania się twarz Niki. Scolfield mówi wtedy coś w stylu "I need your help", już dobrze nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kurza_stopa Re: 2x03 promo 01.09.06, 17:09 Zastanawia mnie kto ginie w tym samochodzie. Jakieś domysły? Ja strzelam, że znajdą spalone zwłoki tej dziewczyną co podwoziła Tweenera. Chyba, że rzeczywiście jednak zdecydują się na śmierć jednego z uciekinierów i pozostanie nam Siedmiu Wspaniałych. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 2x03 promo 01.09.06, 20:46 Promo zapowiada niezły odcinek. I oby tak było, bo po 2x02 niedosyt sięgnął zenitu. Dobrze, że będzie Sara. :)) Mam nadzieję, że pojawi się w więcej niż jednej scenie.. Jeśli chodzi o samochód - moim zdaniem nie zginie w nim żaden z uciekinierów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 2x03 promo 01.09.06, 21:06 Taaaaaa 2x02 był tak ciekawy, że mój małżon zasnął :P. Ja byłam dzielna i wytrzymałam do końca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marok Re: 2x03 promo 02.09.06, 00:14 A moze w ten samochod co splonal to byl woz, ktory rabnal Sucre a zwloki wewnatrz to ten policjant co to go zatrzymal do kontroli. Dr Tancredi z tego co zostalo pokazane bedzie aresztowana wiec tym razem to ona trafi do aresztu a potem do wiezienia wiec 3 sezon bedzie o tym jak Micheal zmienia plec (przy pomocy np. tego hinduskiego chirurga-weterynarza, ktory pewnie tak naprawde nie umarl), napadnie znowu na jakis bank i zorganizuje ucieczke - tym razem z Sara. Co do tego czy bracia M&L poszli do zony Micheal'a to nie jestem do konca pewny czy to jest na pewno ona. Po pierwsze zapewne policja lub/i FBI pewnie maja ja na oku od momentu ucieczki na wypadek gdyby mezus szukal pomocy wiec byloby to juz naprawde wielka glupota gdyby udali sie po pomoc do niej, a po drugie obejrzalem to promo chyba ze 20 i ta kobitka co otwiera te drzwi to jakas nie podobna do tej czeskiej kolezanki. Zrobilem nawet zrzuta w postaci jpg z jej wizerunkiem ale nie wiem jak i czy w ogole tu na forum mozna wkleic fotosa. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: 2x03 promo 04.09.06, 12:50 Chyba poszli do żony Michaela, bo w zapowiedzi 4 odcinka jest takie zdanie: "Bellick, now teamed up with Michael, Lincoln and Nika, sets out to find the money stolen by Westmoreland during the 1971 skyjacking." Odpowiedz Link Zgłoś