kobajano 05.09.06, 12:51 ...znalazłam na stronach NBC www.nbc.com/ info... że trzeba to zobaczyc tej jesieni("must see shows this fall") leci - czy ma lecieć w środy... wiecie co i jak??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pojep Re: kidnapped by NBC IP: *.cable.ubr03.smal.blueyonder.co.uk 05.09.06, 13:49 Ta, w srody premiery odcinkow. Na torrentach jest juz pierwszy odcinek. Jedna z glownych rol Jeremy Sisto z Six feet under. Serial bardzo fajny, przynajmniej pierwszy odcinek bardzo mi przypadl do gustu, drugiego nie moge znalezc w sieci choc juz w stanach byl emitowany. Fabula opiera sie na porwaniu dzieciaka bogatej pary. Z jednej strony mamy FBI z drugiej specjaliste od porwan (Sisto), miedzy ktorymi dochodzi do pewnych starc majacych swe zrodla w zamierzchlych czasach. Tak czy siak, dzieciaka porwali specjalisci. Kazdy odcinek to jakis zwrot w sledztwie, poki co bylo pare trupow, wybuch itd. Osobiscie polecam. W pierwszym odcnku nie rozwinieto za bardzo watkow osobistych, tylko watek porwania. Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: kidnapped by NBC 05.09.06, 16:01 czyli teraz w środę powinien być 3 odcinek 1 serii??? a napisy gdzieś są?? bo na napisy.org nima:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: kidnapped by NBC IP: *.chello.pl 05.09.06, 20:35 serial będzie miał premiere 20 września. ten pierwszy odcinek co jest w sieci to dvd-rip pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojep Re: kidnapped by NBC IP: *.cable.ubr03.smal.blueyonder.co.uk 05.09.06, 21:23 Tak, pomylilem sie, w sieci jest Pilot ktory byl gdzies tam pre-aired czy cos takiego. Pilot zostanie wyemitowany 20 wrzesnia, czyli drugi odcinek dopiero 27. Zostalem troche zmylony fallem stacji fox (bo prison break juz np. 3. polecial) i zapomnialem, ze nbc wiekszosc wypuszcza wtedy - bo juz sie czaje na My Name is Earl albo The Office, oraz ciagle mam nadzieje, ze Scrubsy gdzies uwzglednia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: kidnapped by NBC IP: *.chello.pl 05.09.06, 21:35 24.movieforum.pl/index.php?topic=957.0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: kidnapped by NBC IP: *.chello.pl 05.09.06, 20:33 wg NBC to co ich zawsze jest "must see" a potem nic z tego nie wychodzi i wszystko dostaje cancel. widziałem pilot Kidnapped i nic specjalnego to nie jest. dużo lepszy i trzymający w napięciu jest nowy serial FOXa "Vanished" o tej samej tematyce co Kidnapped. Odpowiedz Link Zgłoś