Gość: julka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:23 czy Bożenka poszła wkońcu do gimnazjum?Bo jesli tak, to dlaczego w tamtym roku nie było mowy o testach gimnazjalnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:10 testy są na koniec gimnazjum, a nie na początek. Poczekaj 3 lata i będą testy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: Bożenka 08.09.06, 18:59 Julce chodziło pewnie o testy po 6. klasie SP, 'przedgimnazjalne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Bożenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:02 tak własnie chodziło mi o testy przedgimnazjalne.ciągle mi się myli.a więc nie było mowy w tamtym roku o tym, żeby Bożena pisała taki test.A swoja droga tyle jest ładnych imion a scenarzyści dlai jej imie Bożena. Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Bożenka 08.09.06, 20:07 i bardzo dobrze. Warto przypominać stare, polskie czy słowiańskie fajne imiona. Choć rzeczywiście, serialowa Bożenka pochodzi z takiego środowiska, że wlaściwie powinna mieć na imię Dżesika albo SamantHa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Bożenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:44 no ale pbez przesady, sa jakieś granice.Jak juz chcieli przypominac ładne sytare imiona to mogli ja nazwac Weronika, ale Bożena?Okropność.Oczywiście mi tez sie nie podobaja imiona w stylu Jessica czy Samantha, ale jest jeszcze Ania, JUlka, Monika, Karolina, Dominika, Natalia, Oliwia no i Weronika.Wogóle zauważyłam, że tylko w MjM pojawiła sie Oliwia a tak to nie ma nigdzie tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *~* Re: Bożenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 23:27 OLIWIA!! Rzeczywiście ładne, stare imię... Anie, Karoliny i Julki to chadzają tysiącami. W jednej klasie: 6 Karolin, 4 Julki, 4 Dominiki. Oliwia to wyszukane, pretensjonalne imię...Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Bożenka 09.09.06, 01:25 Imię, jak imię. Ono się TOBIE nie podoba. Komuś innemu może i to bardzo :) A może chcesz poczytać coś równie miłego na temat imienia Julia lub jego zdrobnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
liptonania Re: Bożenka 24.09.06, 21:42 a tam. mi też się podoba imię Bożenka. ładne i polskie. więcej bożenek! Odpowiedz Link Zgłoś