IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:23
czy Bożenka poszła wkońcu do gimnazjum?Bo jesli tak, to dlaczego w tamtym roku
nie było mowy o testach gimnazjalnych?
Obserwuj wątek
    • Gość: .. Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:10
      testy są na koniec gimnazjum, a nie na początek. Poczekaj 3 lata i będą testy.
      • lilith18 Re: Bożenka 08.09.06, 18:59
        Julce chodziło pewnie o testy po 6. klasie SP, 'przedgimnazjalne".
        • Gość: julka Re: Bożenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:02
          tak własnie chodziło mi o testy przedgimnazjalne.ciągle mi się myli.a więc nie
          było mowy w tamtym roku o tym, żeby Bożena pisała taki test.A swoja droga tyle
          jest ładnych imion a scenarzyści dlai jej imie Bożena.
          • mmk9 Re: Bożenka 08.09.06, 20:07
            i bardzo dobrze. Warto przypominać stare, polskie czy słowiańskie fajne imiona.
            Choć rzeczywiście, serialowa Bożenka pochodzi z takiego środowiska, że
            wlaściwie powinna mieć na imię Dżesika albo SamantHa.
            • Gość: julka Re: Bożenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:44
              no ale pbez przesady, sa jakieś granice.Jak juz chcieli przypominac ładne sytare
              imiona to mogli ja nazwac Weronika, ale Bożena?Okropność.Oczywiście mi tez sie
              nie podobaja imiona w stylu Jessica czy Samantha, ale jest jeszcze Ania, JUlka,
              Monika, Karolina, Dominika, Natalia, Oliwia no i Weronika.Wogóle zauważyłam, że
              tylko w MjM pojawiła sie Oliwia a tak to nie ma nigdzie tego imienia.
              • Gość: *~* Re: Bożenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 23:27
                OLIWIA!!

Rzeczywiście ładne, stare imię...

Anie, Karoliny i Julki to chadzają tysiącami. W jednej klasie: 6 Karolin, 4 Julki, 4 Dominiki.

Oliwia to wyszukane, pretensjonalne imię...Ble.
              • panisiusia Re: Bożenka 09.09.06, 01:25
                Imię, jak imię. Ono się TOBIE nie podoba. Komuś innemu może i to bardzo :)
                A może chcesz poczytać coś równie miłego na temat imienia Julia lub jego
                zdrobnienia?
                • liptonania Re: Bożenka 24.09.06, 21:42
                  a tam. mi też się podoba imię Bożenka. ładne i polskie. więcej bożenek!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka