Dodaj do ulubionych

W11 i detektywi

19.09.06, 20:13
kto oglada to badziewie?
Obserwuj wątek
    • jhbsk Re: W11 i detektywi 20.09.06, 07:36
      Ja. Lubię W-11. Nieźle się bawię.
      • Gość: julka Re: W11 i detektywi IP: *.icpnet.pl 20.09.06, 20:20
        bawi Cie głupota tego dokumenciku-serialiku czy to że jest on autentycznie śmieszny?
        • Gość: :]]] Re: W11 i detektywi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 07:08
          Mnie bawią pseudointelektualne i bardzo wymuszone wypowiedzi Julki
          • Gość: Ania17 Re: W11 i detektywi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:32
            a mnie bawi zarówno głupota tego ścierwa jak i śmieci które to ogladają.
            Poprostu jak pragram tacy ludzie!!!! Śmiecie i ścierwo równa się głupota i 100
            deka mułu!!!
            • lilith76 Re: W11 i detektywi 22.09.06, 15:31
              > a mnie bawi zarówno głupota tego ścierwa jak i śmieci które to ogladają.
              > Poprostu jak pragram tacy ludzie!!!! Śmiecie i ścierwo równa się głupota i 100
              > deka mułu!!!

Ania17 jak dobijesz trzydziestki będziesz miała większy dystans do życia...
              Młodość musi się wykrzyczeć :P
              • ja-to-ja16 Re: W11 i detektywi 22.09.06, 21:00
                ja ogladam jak trafie i jak nie zapomne ;d;d lubie te ich pelene zapalu
                akcje ;d;d;)))
                • Gość: Ania17 Re: W11 i detektywi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:03
                  Tam są jakieś akcje???? Boże chyba do ślepologa muszę iść, tam nie ma nic
                  dosłownie nic!!!!! Kiedyś mieli wspólną produkcję razem z świetnym serialem
                  akcji jaki są Kryminalni podajże tam się to naziwało Wampir gdzie głupota tyuch
                  odicnków i poziom był żenujący natomiast Tryptyk śląski był poprostu świetny
                  program takie jak w11 dzieli wielka przepaść i to pod każdym względem tego
                  programu nigdy tego ścirwa nie będzie można określić mianem dobry!!!1
                  • Gość: ojoj Re: W11 i detektywi IP: *.kalisz.mm.pl 24.09.06, 23:11
                    ja ogladam w111111 i detektywow jako najlepsze seriale komediowe na antenie
                    polskiej telewizji ;-)
        • jhbsk Re: W11 i detektywi 25.09.06, 14:08
          Gość portalu: julka napisał(a):

> bawi Cie głupota tego dokumenciku-serialiku czy to że jest on autentycznie śmie
          > szny?
          Bawi mnie i tyle. Czep się tramwaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka