Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:02 matylda damięcka wraca do na wspolnej !! <wow> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewengarda Re: na wspolnej 02.10.06, 19:20 eeeeeeee, kicha, mialam nadzieje, ze Suzy wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
pas.ja Re: na wspolnej 02.10.06, 21:46 na cztery odcinki wróciła. poźniej wynosi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa.kawowa Re: na wspolnej 03.10.06, 09:50 Czy ja wiem czy wow?!! Dla mnie jest nudna jak flaki z olejem, ma drażniąca manierę i jej powrót raczej niczego fajnego do serialu nie wniesie :( Ale niech sobie wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: na wspolnej 03.10.06, 10:00 Jeszcze ciekawiej by było, gdyby i Suzy wróciła :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: na wspolnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:44 ja też lubiłam Suzy, a co do Damięckiej to ciekawi mnie jej aktorstwo po szkole teatralnej, no i zapewne zgryz ma ładniejszy, cztery odcinki na zapoznanie się z ww tematami wystarczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: na wspolnej IP: *.aster.pl 03.10.06, 17:39 A, że tak się spytam w jakim charakterze i jako kto, bo przecież w czołówce ją wydziedziczyli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OO Re: na wspolnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:23 czytalam ostatnio w Tele Tygodniu ze Matylda Damiecka wraca tylko na chwile, na zyczenie internautow ktozy z forum krzycza "Matylda wroc!!!!!!!!!!" ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: na wspolnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:45 a na którym forum tak krzyczeli??? Odpowiedz Link Zgłoś