Dodaj do ulubionych

Laptop w serialu "Klan"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:22
Najlepiej płatna rola :) Ten sam laptop firmy ACER był już w rękach
następujących postaci w tym serialu: Jacek, Beata, Elżbieta, Agnieszka, Ola,
Monika, Gabriela, Błażej, Kamila... Kto będzie następny?? Czy to możliwe, że
tak sobie go zawożą każdego wieczora, żeby nazajutrz ktoś inny mógł z niego
korzystać? Chociaż może to i tak lepiej, niż ten słynny "komputer" Krystyny,
który składał się jedynie z klawiatury i niewłączonego monitora. Potem
zresztą zagrał w redakcji na biurku Agnieszki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Rysia Re: Laptop w serialu "Klan" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:48
      Ciekawe jak oni się łączą z internetem tym laptopem, bo nie zauważyłem ani
      żadnego kabla sieciowego/telefonicznego, ani neostrady podpiętej przez USB, ani
      nawet blueconnecta czy innego iplusa.
      • halfoat Re: Laptop w serialu "Klan" 24.10.06, 20:55
        oni sa lepsi od Chucka Norrisa, po prostu wzięli i ściągnęli internet na dysk
        więc nie muszą się łączyć :)
      • Gość: gigi Re: Laptop w serialu "Klan" IP: *.chello.pl 24.10.06, 23:39
        A co za problemem jest net bezprzewodowy???
    • Gość: kasiakasia Re: Laptop w serialu "Klan" IP: *.autocom.pl 24.10.06, 21:00
      ha! i tak najlepsza była komórka dzwoniąca u każdego z bohaterów , tym samym
      dzwonkiem
      • Gość: widz Re: Laptop w serialu "Klan" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:03
        A no tak, kiedyś też tak samo dzwonił dzwonek do drzwi u wszystkich...
        A jeśli chodzi o dostęp do internetu, to pewnie może byc bezprzewodowy?
        • Gość: kika Re: Laptop w serialu "Klan" IP: *.aster.pl 25.10.06, 13:08
          Jak bardzo musi się Wam nudzić, żeby to wszystko zauważyć??
          • Gość: Widz Re: Laptop w serialu "Klan" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:13
            Taaa... KIKA za to się uwielbia zanudzać tylko superciekawym serialem o Magdzie
            M. i rozstrząsać kto był w jakiej sukience, cytuję jeden z jej postów:

"Rzeczywiście. Agata z Bartkiem. Mariolka z Wojtkiem. Jak byk. Tylko czy to
            ślub Mariolki, czy to tylko para, tego się nie da wywnioskować. Jedyna nie w
            bieli. Ulżyło mi. Agata działa mi na nerwy, jakoś jej nie widzę z Wojtkiem,
            poza tym to podkochiwanie się wojtkowe było taki fajne..."

Droga Kiko, pozostań przy swoich fascynacjach ślubami w bieli, a nam pozwól
            oglądać uważnie losy laptopu w serialu "Klan", OK?
    • Gość: laptop Re: Tajemnica wyjaśniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 02:47
      Jacek, Beata, Elżbieta, Agnieszka, Ola, Monika, Gabriela, Błażej, Kamila...
      Tego samego laptopa używali jeszcze: dr Koziełło (badając ciąże Angnieszki,
      więc chyba przyszła ze swoim na badanie do Elmedu?), Daniel. A w ostatnim
      odcinku Kamila zapytała Michała: "Czy mogę posurfować na twoim komputerze?" Ot,
      i tajemnica wyjaśniona! Ten laptop należy do Michała, a używa go cała Sadyba i
      pół Warszawy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka