galaxian1 26.10.06, 08:37 Wlasnie się dowiedziałem o tym przykrym fakcie ! Zapomnijmy o tym, że napisy pojawią się w przeciągu kilku godzin. To nie żart. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krtek7 Re: SliderOh nie robi juz napisów do LOST ! 26.10.06, 09:06 Czy chodzi ci o napisy dostępne na e-mule? Bo te zwykle ściąga się najwyżej minutę. Czy SliderOh robi najlepsze napisy? Skąd je brałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: SliderOh nie robi juz napisów do LOST ! 26.10.06, 09:18 No nie mów! To tak, jakby się jakaś epoka skończyła! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: SliderOh nie robi juz napisów do LOST ! 26.10.06, 09:57 Ktoś tam inny oczywiście napisy zrobi. Ale : - nie bedzie to w takim tempie kolka godzin po emisji odcinka - pewnie nie bedzie w takiej jakosci, bo SliderOh robila napisy najwyzszej klasy Jakbym wiedzial wczesniej, tobym rano odcinka nie zapuszczal do sciagania. Tylko spokojnie zrobil to po poludniu. Bo i tak dzis napisow nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: SliderOh nie robi juz napisów do LOST ! 26.10.06, 10:01 Jej ale wiadomość :(. Choelra a wiadomo dlaczego już nie robi tłumaczeń? A możę ktoś jednak zrobi na wieczór chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: SliderOh nie robi juz napisów do LOST ! 26.10.06, 10:04 Ja wiem dlaczego, ale nie ma sensu tego wałkowac. Napisy ma robić HATAK Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 HATAK zrobil napisy 26.10.06, 12:33 napisy.org/Napisy/Id079552/ Pospieszyli sie chlopaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: SliderOh nie robi juz napisów do LOST ! 26.10.06, 15:48 Podaj źródło, skąd to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: SliderOh nie robi juz napisów do LOST ! 26.10.06, 15:49 Z pierwszego źródła :) Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka :\ 26.10.06, 15:57 Ja pier***, robisz aferę, ale nie napiszesz skąd, gdzie jak i dlaczego. Fajnie. A ja napiszę, że LOST zakończy się na 3x10. Ktoś jeszcze ma jakiegoś newsa? :\ Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: :\ 26.10.06, 15:59 Jaka afere ? Sam zobacz kto napisy tlumaczyl ? Podaje fakty. A wiem naprawde z 1 ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: SliderOh nie robi juz napisów do LOST ! 26.10.06, 23:23 Nie ma co straszyć ludzi. Napisy będą w czwartki, również bardzo szybko. Tej samej jakości co u SliderOh. A jedyna różnica polega na tym, że oficjalnie nie sygnuje ich SliderOh. Tak samo będzie z napisami do "24". Więc dla mnie nie ma różnicy. :) Odpowiedz Link Zgłoś