bluebebe 04.01.07, 17:22 ... i jeszcze: jak wypada ten serial wg Was w porównaniu do Lost i Prison Break? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tufda Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 17:46 Blue - miałam właśnie o to pytać :). Warto? Bo mam dylemat co dziś oglądać. Mam do wyboru :( The 4400 na TVP 1, Chirurdzy na Polszmacie i moje ukochane CSI: Las Vegas na AXN. A tak OT, to właśnie zastanawiałam się nad wątkiem poszukiwawczym względem Twej osoby :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: The 4400 - warto? IP: *.mmj.pl 04.01.07, 18:01 a jaka seria CSI Las Vegaz leci na AXN w czwartki? juz sie w tym gubię, zawsze oglądam w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
tufda Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 20:50 Jeśli dobrze zauważyłam to chyba VI. O 21 się zaczyna i lecą dwa odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 18:02 aa, to milo:) Bylam wyjechana, ale już wrócilam. Wkrótce szczególy w wiadomym miejscu:) Coś mi się obilo o oczy, że ludzie oglądający i lubiący Lost i PB wymieniali też The 440 jako dobry serial, ale zwiastuny w TVP nie sa zachęcające. Wygląda mi to na horror i to nawiedzony. Dlatego chętnie przeczytam czy ktos poleca, czy nie. Ale chyba za późno zapytalam, bo to już dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: The 4400 - warto? tak IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.07, 18:13 zaden horror,raczej SF,troche Akte X Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 18:17 Oj BebeBlue ;) Nie ogladalas a oceniasz :))) The 4400 nie jest horrorem. To taka troche fantastyka agentowsko-detektywistyczna, nawet z motywami familijnymi. W Stanach to wakacyjny serial, przez co wlasnie nie jest ciezki klimatycznie. Oglada sie bardzo przyjemnie, ciagle cos sie dzieje, jest tajemniczy i zagadkowy. Nie jest to Lost ani PB - i porownywanie do tych seriali nie ma sensu (bo przeciez to sa najwieksze hity !). Serial przypomina troche Archiwum-X (tylko jest prowadzony w szybszym tempie), ma tez cos z filmow X-Men. 1 sezon Grey's Anatomy bedzie pokazywane juz 3 raz na Polsacie, wiec ja osobiscie wybralbym 4400. Natomiast paniom (bo panie pytaja), mysle ze bardziej spodobaja sie jednak, bo jednak plec piekna woli produkcje obyczajowe niz s/f. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 18:21 I jeszcze za 4400 przemawia to, ze bedzie bez reklam i ze beda 2 odcinki. Natomiast minus to obraz 4:3 i polski lektor. Radze zwrocic tez uwage na piosenke poczatkowa (A Place In Time) ! To w/g mnie jedna z najlepszych piosenek serialowych ostatnich lat. Pewnie niedlugo na forum zaczna sie dyskusje o tej piosence i prosby o linka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 18:36 galaxian1 napisał: > Oj BebeBlue ;) > Nie ogladalas a oceniasz :))) pozwolilam sobie tylko na ocenę zwiastunów:) Dzięki za opis, mam już jakies pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 18:44 W mojej osobistej hierarchii seriali, 4400 stoi wysoko. To masz jeszcze opisik :) Serial opisujący losy 4400 zaginionych, którzy pewnego dnia wrócili statkiem kosmicznym na Ziemię. Nikt nie wie, gdzie byli i co robili. Żaden z nich się nie zestarzał, choć często ich bliscy zmarli bądź inaczej poukładali sobie życie. Bohaterowie próbują odnaleźć się w nowych okolicznościach, ale nie jest im łatwo, część z nich odkrywa w sobie zdolności nadprzyrodzone. Wszyscy dookoła odnoszą się do nich nieufnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 19:55 osobiscie bylam przekonana, ale Twoje opinie galaxian mi nie zaszkodzily;-) Musze wlaczyc wczesnie, zeby tej cud piosenki nie ominac. A - moze i jestem kobieta, ale uwielbiam SF. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 20:21 Blue mi sie bardzo bardzo podoba ten serial :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: The 4400 - warto? IP: *.aster.pl 04.01.07, 20:44 Mi na razie się podoba, chociaż tak sie odzwyczaiłam od oglądania seriali z lektorem, że szok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repko Re: The 4400 - warto? IP: *.aster.pl 04.01.07, 21:05 Pierwsza seria jeszcze OK, ale w połowie drugiej zadasz sobie pytanie - po co ja to właściwie oglądam? Trzecia, to juz kompletna porażka. Generalnie dobrze zapowiadająca sie nuuuuuuuudaaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: The 4400 - warto? 05.01.07, 12:07 > Pierwsza seria jeszcze OK, ale w połowie drugiej zadasz sobie pytanie - po co > ja to właściwie oglądam? Trzecia, to juz kompletna porażka. Generalnie dobrze > zapowiadająca sie nuuuuuuuudaaaaaaa... Dobrze, ale w Polsce jesteśmy na razie na pierwszych odcinkach pierwszej serii. Na razie mnie się podoba, a z reguły bardzo wybrzydzam (taki Lost na przykład znudził mnie już na drugim odcinku). Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 21:08 Jeszcze jeden odcinek ! Dobrze ze obraz dali normalny, a nie rozciagniety do formatu 4:3 (dla porownania Chirurdzy tak wlasnie "leca"). To wracamy przed TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocypko Re: The 4400 - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:23 To teraz taka moda, że każdy nowy serial okrzyknięty jest produkcją wszechczasów ?! ja cie...p...olę zero klimatu i wciągającej fabuły. Zapowiadali, że znakomita gra aktorów ? typowa współczesna papkowa chała i tyle. Ten serial powinien być puszczany w niedzielne popołudnie dla szesnastolatków (: eehh...ten współczesny marketing. Wystarczy przeczytać komentarze osób, które obejrzały juz dwie serie tego kiczu i dowiedzieć się że znowu wpieprzamy tego samego hamburgera. Daję jedną gwiazdkę ! tylko za muzykę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: The 4400 - warto? IP: *.aster.pl 04.01.07, 21:59 Odezwali się znawcy po 1 odcinku ! Bo w wersji oryginalnej - te 2 odcinki to był jeden pilot. Czyli jak ktos ma zamiar ogladac nie w TVP1, to teraz powinien zobaczyc odcinek nr 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: The 4400 - warto? 04.01.07, 21:33 dla mnie niezły - przyjemnie się ogląda i jeśli oceniać całość to lepszy od Lost - bo 4400 obejrzałam wszystkie trzy sezony, w przypadku Lost poległam na początku trzeciego sezonu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: The 4400 - warto? IP: *.com 04.01.07, 22:30 serial chyba został dobrze przyjęty, bo od 20 minut nie mogę siędostać na opis 4400 na filmwebie jak dla mnie to serial jakich wiele, nic nowatorskiego narazie nie wniósł i chyba nie wniesie, bo jakoś o nim wcześniej nie słyszalem, w przeciwienstwie do losta Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: oj, przysypiałam pod koniec 05.01.07, 08:50 Jedni wola takie bajki, a inni wola bajki w stylu MjM :) I przestanie porownywac kazdy mozliwy serial do LOSTA. LOST to Lost, Prison to Prison, a 4400 to 4400. Kazdy serial jest inny i chwala mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet ale ja nie oglądam MjM! 05.01.07, 13:09 Na Loście też nie klęczałam, a druga seria mnie wręcz wkurzała oglądam Orła, Kochane kłopoty, DH, i Ower There na HBO (ten ostatni - -suuuper) Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: ale ja nie oglądam MjM! 05.01.07, 15:03 a mi sie podoba- tyle moge powiedzieć po 2 odcinkach ;o] Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: oj, przysypiałam pod koniec 05.01.07, 15:09 A ja przysypiałem na końcu pierwszego, zasnąłem na dobre na drugim. I w ogóle mnie nie interesuje jakie tam się pierdoły powydarzały. Beznadziejny serial i gra jego aktorów - stwierdzić to można już po pierwszym odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: oj, przysypiałam pod koniec 05.01.07, 15:27 Hmmm, powiem tak Supernatural bardziej mnie wciagnał bo jak juz mowilam bardziej wole klimaty horrorowe niz sf ale nie jest zle :D. Bede ogladac, moze jakos sie rozwinie :D. Narazie mam zaufanie do galaxiana1 bo wszystko co dotąd polecał było fajne :P Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: oj, przysypiałam pod koniec 05.01.07, 17:10 A bo ja tylko najfajniejsze seriale ogladam :D Nie mam czasu na wszystie jakie sie ukazuja. To prawda, ze 3 sezon 4400 robi sie juz nudnawy, ale i tak TVP ma pokazac tylko dwa :) Z nowosci roku 2006, pododno najlepsze sa Heroes oraz Dexter. Ale jeszcze nic nie widzialem, wiec polecic nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mru miau Re: The 4400 - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:34 ta 1/2 pilota mnie ścięła. spróbuję w następny czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: The 4400 - warto? 05.01.07, 15:53 Serial fajny. Spodobał mi sie. Zobaczymy co bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HYDRO Re: The 4400 - warto? IP: *.zax.pl 05.01.07, 16:13 Hej kropka.nad.zet ja tez oglądam, a właściwie skończyłam juz oglądać cały sezon "Over There" i jestem pod ogramnym wrażeniem. Świetny serial i bardzo żałuje że nie ma drugiej serii. To jest właśnie taki srial jake lubie, realistyczny, świetnie nakręcony, dobra gra aktorów, niesamowicie dobrze dopasowana muzyka, Śmieje się kiedy trzeba i są momenty wzruszenia. Pokazuje piekło wojny, żołnierzy i ich rodzin. JA chce drugi sezon ;( Co do 4400 to jakoś mnie nie zachwycił, oglądne jeszcze kilka odcinków i może się rozkręci. Teraz zaczynam oglądać The Unit. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bux Re: The 4400 - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:25 a ile puszcza serii? bo pierwsza liczy 6, a skoro puszczaja po 2 odc. naraz, to pod koniec stycznia juz skoncza. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: The 4400 - warto? 05.01.07, 19:29 Hmmm, sezon 1 i 2 obejrzalem roku temu. 4400 potrafi wciagnac, polecam kazdemu fanowi SF. No coz to jest serial w innym klimacie niz Lost, PB czy tez BSG. Tytulowa piosenka z serialu to "A Place in Time" a wykonywany przez Amande Abizaid: so long ago another life i can feel your heart beat its not a dream remember us i can see you in your eyes we'll find a place in time a place in time beyond the sun we'll find a place in time a place in time to call our own Za dwa tygodnie bedziecie fanami tego serialu:) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 05.01.07, 20:34 Fanami serialu i fanami tej piosenki :) Niestety w "pilotcie" piosenki nie ma. Ale juz od 2 odcinka (czyli w/g TVP to odcinek 3) pioseneczka bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 05.01.07, 20:48 Tu macie "opening" (czyli piosenke poczatkowa) serialu : youtube.com/watch?v=DMBcyt_CRM4 Nie wiem czy tylko ja mam dreszcze, jak ten klip ogladam ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 piosenki z serialu 05.01.07, 21:05 A tu macie motyw przewodni z pilota serialu, czyli "Ivy - Worry About You" youtube.com/watch?v=S_Rk2NouHiY Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: piosenki z serialu 06.01.07, 00:50 Ciekawsza i dluzsza wersja tej piosenki. A JAKI KLIP ! :))) www.youtube.com/watch?v=ItL-6cmzxYw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: The 4400 - warto? 05.01.07, 22:13 podobalo mi się. Wciąga od początku. Muzyka świetna. Aktorzy zachowują sie normalnie. A to akurat dobrze. Trochę slaba realizacja, ale pewnie budżet nie byl wysoki. Jest w porządku w porównaniu do innych propozycji telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: The 4400 - warto? 06.01.07, 11:18 Obejrzałam i nie do końca mi się podobało,chociaż tematyka jak najbardziej w moim guście.Strasznie mi przypomina inny miniserial,który leciał chyba na axn jakiś czas temu-"Taken"-"Wybrańcy obcych"(jeden aktor chyba nawet ten sam!)Wątek ten sam(ludzie porwani przez kosmitów wracają na ziemię ale z bonusami),też agencja rządowa która wszytko wyjaśnia,a jedną z głównych bohaterek?-mała blond dziewczynka która widzi przyszłość.Polecam Taken dla tych,którym podoba się 4400.Zaznaczam,że 4400 jest ok,tylko po obejrzeniu Taken to żadna nowość dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 06.01.07, 13:40 Moze sie wydawac, ze TAKEN i 4400 sa podobne, ale to nieprawda. Zupelnie inaczej sie oba seriale rozwijaja. TAKEN to opowiesc o kilkupokoleniowej rodzinie, w 4400 akcja jest w terazniejszosci. TAKEN mimo wszytstko byl serialem dosc spokojnym, wazne byly relacje rodzinne itp... w 4400 akcja jest duzo bardziej dynamiczna (chociaz po 1 odcinku moze tego nie widac). TAKEN sprawia wrazenie takiego "odizolowanewgo od swiata", 4400 jest jak najbardziej otwarte na otoczenie. Efekty oczywiscie duzo lepsze ma TAKEN, bo za tym serialem stoi sam Steven Spielberg... w 4400 efekty sa dosc marginalne, chociaz ich brak jest zupelnie niezauwazalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelia Badziewie zachwycające kmiotków z warsaw... IP: *.chello.pl 05.01.07, 23:42 Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Streszczenia odcinków 06.01.07, 01:22 Gdzie mogę znależć streszczenia odcinków tego serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimblofon Re: Streszczenia odcinków IP: 82.139.21.* 06.01.07, 21:39 w internecie, skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Streszczenia odcinków IP: *.icpnet.pl 07.01.07, 14:07 Narzie to tak średnio mi sie podobało ale na tyle by obejrzec kolejne. Do LOSTA i TAKENA jak narazie jednak się nie umywa :D btw ma ktoś może dobre linki do sciagniecia takena ??? Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Streszczenia odcinków 08.01.07, 11:55 The 4400 to serial o innej tematyce niz: - Lost, nie robcie z tego serialu odnosnika do innych seriali, poniewaz jest to taki sobie serial, jest wiele lepszych, ktorych jeszcze nie ogladaliscie, - Taken, w ktorym to za porwania ludzi odpowiadali Obcy oraz mial inne przeslanie. Natomiast oba te seriale laczy postac glownego bohatera, gra przez tego samego aktora. Dla mnie The 4400 to juz serialowa przeszlosc, teraz skupiam sie na ogladaniu innych, nowszych seriali, ale zawsze mozemy podyskutowac o ww. serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania PB zawsze bedzie u mnie na 1 miejscu aleeeee IP: 195.117.255.* 08.01.07, 13:36 4400 jest super i polecam ogladac dalej a LOST mnie juz drazni - tam nic sie nie dzieje i przeginaja mam nadzieje ze 3 sezon to bedzie ost sezon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo to ja Re: PB zawsze bedzie u mnie na 1 miejscu aleeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:26 ja zachecam do obejrzenia Heores super serial wszystko o nim znajdziecie na www.serialheroes.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: PB zawsze bedzie u mnie na 1 miejscu aleeeee IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.07, 19:31 Ania nie mow nigdy zawsze,ryzykowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack Re: PB zawsze bedzie u mnie na 1 miejscu aleeeee IP: *.ztpnet.pl 09.01.07, 22:44 jest juz decyzja o kreceniu 4 sezonu LOST a 4400 narazie ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: PB zawsze bedzie u mnie na 1 miejscu aleeeee IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.07, 13:57 Yapkowitz moze dla Cieie są lepsze seriale dla mnie i wielu osób LOST włąsnie jest takim odnośnikiem i pozwól że jednak bedziemy sobie go porównywac z innymi ;) A 3 Seria Losta bije na głowe poprzednie :) Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: PB zawsze bedzie u mnie na 1 miejscu aleeeee 11.01.07, 17:43 > A 3 Seria Losta bije na głowe poprzednie :) tak jak od dwóch pierwszych nie mogłam się oderwać, tak trzecia mnie znuuuuudziła okropnie już gdzieś przy trzecim odcinku i dałam sobie spokój. na szczęście tyle jest seriali, że każdy znajdzie coś dla siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 The 4400 - dzis nowe odcinki 11.01.07, 16:37 Przypominam, ze dzis 2 nowe odcinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: The 4400 - dzis nowe odcinki 11.01.07, 19:07 No a jak mozna zapomniec :P Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: The 4400 - dzis nowe odcinki 12.01.07, 09:09 Temat przewodni z serialu podoba sie? so long ago another life i can feel your heart beat... Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: The 4400 - dzis nowe odcinki 12.01.07, 14:30 Piosenka baardzo ładna, specjalnie sie wsłuchałam :). A serial coraz bardziej mi sie podoba, pomimo ze to nie moje klimaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - dzis nowe odcinki 12.01.07, 18:43 Ja tez wole fantastyke z ukierunkowaniem na horror, niz typowe sf. A 4400 jest dosc spokojne, miejscami familijne - wole mocniejsze klimaty. Ale mimo to serial jest fajny - choc jak ogaldam 2 raz to juz mnie tak nie rajcuje ... nie jestem ciekaw co bedzie dalej, bo wiem co bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: The 4400 - warto? 12.01.07, 21:26 Dziwi mnie trochę tempo akcji. Jest, hmm dość sprawne, Bo w pierwszym odcinku dowiadujemy się, że jest w śpiączce, a on już w czwartym się budzi. Na poczatku odcinka poznajemy tajemniczego seryjnego mordercę, ale już po kwadransie kapujemy, że to nie on tylko dzięki zdolnościom nadprzyrodzonym namawia innych. Czyżby scenarzyści tak gonili z akcją, żeby nam pokazać wszystkie 4400 historii? Emocje nie mają szans się rozbujać. Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: The 4400 - warto? 12.01.07, 21:38 No wlasnie, tempo to oni maja nie z tego swiata :P Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 12.01.07, 22:08 Producenci na pierwszy sezon mieli tylko 6 odcinkow. Musieli jakos wszystko upchnac w miare logicznie. Poniewaz serial sie spodobal, wiec zapadla decyzja o kolejnych 13 odcinkach. Niestety pierwsze odcinki 4400 sa dosc schematyczne - kazdy odcinek dotyczy innego "powracajacego" + perypetie rodzinno domowe. Nie wykrystalizowal sie jeszcze watek glowny. Tak troche jakby nie bardzo bylo wiadomo... co dalej ! Radze zwracac uwage na postac Jordana Coliera - to jedna z bardziej znaczacych i zaskakujacych postaci calego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: The 4400 - warto? 12.01.07, 22:17 Ha!Ja wiedziałam ze on cos knuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nifkon Re: The 4400 - warto? IP: *.crowley.pl 12.01.07, 23:21 A który to Jordan? Ten murzyn?? Jeszcze nie rozpoznaję ich po imionach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: The 4400 - warto? 13.01.07, 00:01 to ten www.filmweb.pl/Bill+Campbell+%28I%29,filmografia,Person,id=8128 Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 13.01.07, 13:32 Mało podobny, bo w serialu ma zarost :) To ten prezes od hoteli, który zorganizował spotkanie 4400 w rezydencji. Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: The 4400 - warto? 13.01.07, 14:29 Po gebie widac ze ma niecne zamiary :P. Ja stawiam ze bedzie podburzal 4400 a potem wiadomo, bedzie bunt :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: The 4400 - warto? 13.01.07, 14:34 Ja nawet do tego momentu nie dotrwałam :|. Nie wiem, czy będzie podburzał, czy nie hihihi. Do tego momentu co oglądałam nie mogłam go rozgryźć i nie wiem o co faciowi chodzi. Pewni Galaxian wie :P. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 13.01.07, 15:34 Jordan Collier to jedna wielka zagadka :) Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: The 4400 - warto? 13.01.07, 15:40 taaa, juz wiemy ze ty lubisz zagadki :P Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: The 4400 - warto? 15.01.07, 15:27 galaxian1 napisał: > Producenci na pierwszy sezon mieli tylko 6 odcinkow. > Musieli jakos wszystko upchnac w miare logicznie. acha. To zmienia postać rzeczy. Nie wiedzieć czemu zalożylam, że serial ma, powiedzmy 6 serii, każda po na przyklad dwadzieścia parę odcinków:) Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: The 4400 - warto? 14.01.07, 11:25 Ja obejrzałam dopiero 5 pierwszych odc.-tyle udało mi się dorwać w wypozyczalni na płytach, ale jestem zachwycona. Nigdy nie lubilam filmów sf, no ale 4400 to jest to:)Mam pytanie-czy ktoś się orientuje, który odc. nadaje teraz tv? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: The 4400 - warto? 14.01.07, 15:12 TV nadalo dopiero 3 odcinki (pilota i na odcinki "normalne"). Tylko ze pilota podzielono na dwa i dlatego to wyglada, jakby nadali 4 odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: The 4400 - warto? 14.01.07, 16:23 Dzięki:), czyli jestem 2 odc. do przodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kratka Zarzucam 4400 IP: *.chello.pl 18.01.07, 18:00 Nędzne i bezczelne popłuczyny po "Archiwum X", cieniarstwo i nuda. Diana Scuris (??) czy jakoś tak - wolę oryginalną Danę Scully od taniej podróbki. Do Losta ma się nijak, bo inny temat, PB jeszcze nie znam, ale o ile wiem, też inna tematyka, więc 4400 ma się do nich tak jak "Mjm" do "Stawki większej niż życie". Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 streszczenia gdzie? 18.01.07, 23:50 Gdzie można znalezc streszczenia odcinków tego serialu? niestety nie mogłam dzisiaj go obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Zarzucam 4400 30.01.07, 14:23 bardzo mi sie 4400 podoba, choc na pilocie siedziałam jak na szpilkach a następne odcinki juz spokojniej odebrałam:) uwielbiam takie klimaty!!! lost sie nie umywa! Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 a mi się podoba:) 30.01.07, 14:25 super, choc na pilocie siedziałam jak na szpilkach a dalsze odcinki spokojniej odbierałam, ale i tak jest świetny, uwielbiam takie klimaty:) lost się nie umywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: a mi się podoba:) 22.02.07, 19:46 to juz dzis :))). bedzie ktos ogladał? Odpowiedz Link Zgłoś