Dodaj do ulubionych

Bojem siem...

16.01.07, 21:54
co się tu będzie działo, jak PB wystartuje na Polsacie. :PP Już teraz nie
nadążam z czytaniem postów, a jest tu tylko kilka rozhisteryzowanych fanek
(to nie obelga, a wręcz przeciwnie! :PP). Co się stanie jak tu wleci takich
ze 30???!!! <olaboga>
Obserwuj wątek
    • malutka0182 Re: Bojem siem... 16.01.07, 21:56
      Dasz radę Marcinku! Jesteś wielki, że założyłeś to forum i gromadzisz ludzi.
      Jestem za to bardzo wdzięczna, bo inaczej zupełnie bym oszalała z moim
      uzależnieniem prisonowym!
    • aniuta75 Re: Bojem siem... 16.01.07, 21:57
      Marcin nie bój się :). Jak już się zaczną kolejne odcinki to faceci też zaczną
      pisać więc nie będziesz sam <lol>.
      • mmorawski Re: Bojem siem... 16.01.07, 22:00
        O widzisz, o tym nie pomyślałem. :PP Ale i tak was będzie więcej. :> :)
        Malutka, dzięki. ;) Czuję się już teraz w ogóle jak Ojciec Założyciel. To jak,
        kiedy zaczynacie zrzutę na mercedesa?? :PPPP Chyba nie chcecie, żebym jeździł
        na krowie?! :>
        • malutka0182 Re: Bojem siem... 16.01.07, 22:04
          Z tego co wiem, to ojciec założyciel nie jeździ mercem, bo za tani. A Tobie
          wystarczy. Ale z tą zrzutką to może poczekajmy, aż bedzie nas więcej, bo teraz
          to pewnie by nas dużo wyniosła składka! ;-)
    • magdajeden Re: Bojem siem... 16.01.07, 22:08
      a propos "rozhisteryzowanych fanek" to mam pytanko, moze mało delikatne, ale tak
      sie zastanawiam odkąd tu zajrzałam.
      ile wy macie lat dziewczyny? tak mniej wiecej oczywiscie ;)
      bo ja takie jazdy miałam w podstawówce, rozumiem, ze starsze jestescie?
      i bynajmniej nie krytykuję, bo po cichu sama sobie nową ;) tapetę zrobiłam na
      pulpicie. ale to chore jest przecież ;)
      ten facet ma w sobie takie "coś", ze tak działa na kobity?
      przegladałam rózne strony i fora (nie tylko polskie) i wszedzie reakcje są podobne.
      o ssssooo chodzi????
      jeszcze raz powtarzam - nie krytykuję - próbuję zrozumieć
      pozdrawiam
      • mmorawski Re: Bojem siem... 16.01.07, 22:14
        Większość przedstawiła się i wyjawiła swój wiek tu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=41684&w=50341462&v=2&s=0

Dziewczyny Ci odpowiedzą apropos Wentwortha, a ja ze swojego punktu widzenia
        powiem, że chyba w ogóle cały ten serial ma sam w sobie taką siłę
        oddziaływania, że nawet tacy wiekowi ludzie zachowują się jak dzieci. :DD Ja
        nigdy w życiu nie miałem na punkcie jakiegoś serialu/filmu/programu takiego
        bzika jak na punkcie PB. :> Normalnie strach się bać, bo wychodzi na to, że z
        wiekiem się pogarsza. :)
        • malutka0182 Re: Bojem siem... 16.01.07, 22:22
          Dokładnie tak Marcin. Nigdy żaden film ani serial nie zrobił ze mną tego, co
          Prison Break. Dlatego szukałam info na ten temat i ludzi tak uzależnionych jak
          ja - trafiłam do Was. Wentworth od początku przykuł mój wzrok do siebie, ale
          wciąganął mnie cały serial, cała fabuła. Dopiero jak zaczęłam oglądać
          fragmenty, zbliżenia to już nie mogę się uwolnić od obrazu tego faceta. Przykuł
          mnie jego wzrok, to spojrzenie. Potem odkryłam, że jeszcze bardziej pociągają
          mnie jego dłonie. I tak już się porobiło i niech zostanie jak najdłużej, bo
          dobrze mi z tym!
          • lena81 Re: Bojem siem... 16.01.07, 22:39
            Wiecie co ja was podziwiam nie chce tu brzmiec jak jakis profan ale w czasie
            przerwy zaczelalam ogladac Greys Antatomy i musze wam powiedziec ze mi sie
            przerwa nie dluzyla:)
            Ale pewnie spiewka mi sie zmieni jak sciagnei obejrze odcinek po przerwie:)
      • luczijka Re: Bojem siem... 17.01.07, 00:57
        Magda, jeśli naprawdę chcesz zrozumieć jakie emocje wywołuje Went to wejdź
        chociażby na tą stronę:

fcowm.proboards101.com/

Znajdziesz tam mnóstwo dziewczyn (w różnym wieku i z różnych stron świata),
        które omawiają każdy, nawet najmniejszy szczegół, związany z tym interesującym
        człowiekiem. A to pewnie tylko jedna z wielu takich stron.

• magdajeden Re: Bojem siem... 17.01.07, 21:59
          wiem, wiem, widziałam takie strony :)
          własnie stąd moje zaskoczenie, co jest w tym facecie takiego, ze kobietom odbija?
          • luczijka Re: Bojem siem... 17.01.07, 22:05
            Ja z kolei nie mogę pojąć, że ty nie dostrzegasz w nim nic niezwykłego :)
            • malutka0182 Re: Bojem siem... 18.01.07, 10:26
              Ja też nie wie mogę zrozumieć, czemu Magda nie widzi nic w Michasiu. On jest
              naprawdę świetny. Choć w sumie to każdy ma swój gust.
              • magdajeden Re: Bojem siem... 18.01.07, 17:50
                malutka0182 napisała:

> Ja też nie wie mogę zrozumieć, czemu Magda nie widzi nic w Michasiu. On jest
                > naprawdę świetny. Choć w sumie to każdy ma swój gust.

hehe, własnie kazdy ma swój gust, facetów jak mrówków, i normalnie podczas
                babskich dyskusji okazuje sie, ze kazdej podoba sie inny (zupełnie inny!) a tu
                nagle BUM i wszystkim (powtarzam wszystkim, zeby nie było, ze ja zadaje te
                pytania przypadkowo) podoba sie jeden. i to, dokładnie to, mnie zadziwia i
                zastanawia

heh a mój prawdziwy michas ma wiele wspolnego z tym michasiem ;) dłonie nawet
                ładniejsze i nos podobny ;) (i tu lezy wyjasnienie dlaczego mnie sie podoba - bo
                jest w typie mężczyzn, którzy zawsze mi sie podobali, vide my husband.):P

chociaż on ma w oczach coś takiego dziwnego, moze to o to chodzi.
            • magdajeden Re: Bojem siem... 18.01.07, 17:45
              luczijka napisała:

> Ja z kolei nie mogę pojąć, że ty nie dostrzegasz w nim nic niezwykłego :)

ooo nieeeee, tego nie powiedziałam! i daleka jestem od powiedzenia. ale to tym
              bardziej mnie zadziwia ;)
              • luczijka Re: Bojem siem... 18.01.07, 18:09
                Czyli ty też jesteś pod jego urokiem, ale próbujesz się przed tym bronić, tak???
                • magdajeden Re: Bojem siem... 19.01.07, 01:56
                  próbuje zrozumieć.
                  po co sie bronić?;)
                  no moze trochę ;)
    • luczijka Re: Bojem siem... 16.01.07, 23:51
      Coś tak czuję, że będzie tu niezły sajgon :))) Ale chyba o to chodzi, żeby fanów
      serialu przybywało? :)
    • milka323 Re: 17.01.07, 17:43
      tee, panie załozyciel! jak bedzie tu za duzo rozhisteryzowanych fanek, zawsze
      mozesz uciec na forum zagubionych ktore ostanio zaniedbujesz :P
      • aniuta75 Re: 17.01.07, 17:50
        Hihihihi.
        A ja sobie myślę, że Marcin tak nas podpuszcza, żebyśmy mu napisały, że za nim
        też szalejemy ;P.
        • mmorawski Re: 17.01.07, 18:22
          Droga Milko chciałem zauważyć, że na forum Zagubieni do przodu to ja się
          najwięcej udzielam, ale poza mną to tam szukać ludzi jak wiatru w polu. :///
          Ania, ależ skąd te pomysły?? W OGÓLE nie masz racji! :PPP
          • aniuta75 Re: 17.01.07, 18:32
            No to przepraszam :DDDDDD.
            • milka323 Re: 17.01.07, 18:39
              oj Marcin, nie unos sie tak :P
              taa, a aniuta ma racje- ty tu nas tak podpuszczasz, podpuszczasz a niedlugo z
              rozszalałych fanek wencia zamienimy sie w rozszalałe fanki mmorawskiego :P.
              haha, juz to widze :D.
              • aniuta75 Re: 17.01.07, 18:41
                Tja bo Marcin się pewnie nie przyznaje ale na bank jest podobny do Wencia ;PPP.
                • mmorawski Re: 17.01.07, 18:43
                  Tak naprawdę to jesteśmy bliźniakami jednojajowymi rozdzielonymi przy porodzie,
                  ale ciiiiii, bo się wyda! :> :P
                  • aniuta75 Re: 17.01.07, 18:45
                    No to pięknie. My tu o jakimś Wenciu marzymy i się rozpisujemy i samo ochy i
                    achy a tu nasz rodzimy Marcin czuje się zaniedbany po prostu :DDD. To my tą
                    tajemnicę o podobieństwie zachowamy dla siebie i będziemy Cię wielbić, będziesz
                    tylko nasz i nikomu Cię nie oddamy ;PPPP. Może być? :DDD
                    • milka323 Re: 17.01.07, 18:58
                      hahaha.aniuta ale ty sie nie zapedzaj :P.
                      ps.chodzcie na czata!
                      • malutka0182 Re: 17.01.07, 19:49
                        Wiedziałam Marcinku, że Ty coś ukrywasz. A tu taka niespodzianka? A jak to się
                        stało, że Ty w Polsce a Michaś za oceanem? ;))
                        • mmorawski Re: 17.01.07, 20:38
                          Komuna była. :( Jego wywieźli w walizce, a że można było zabrać tylko 1 bagaż,
                          ja się już nie zmieściłem. <lol>
                          • milka323 Re: 17.01.07, 21:10
                            mmorawski napisał:
                            > Komuna była. :( Jego wywieźli w walizce, a że można było zabrać tylko 1
                            bagaż,
                            > ja się już nie zmieściłem. <lol>
                            odpadłam :P.
                            biedactwo, braciszka mu zabrali. i to jeszcze jakiego!
                            • mmorawski Re: 17.01.07, 21:49
                              Jeżeli tutaj kiedyś wejdzie ktoś postronny i przeczyta co my tu wypisujemy, to
                              nas do czubków odwiozą. :>
                              • malutka0182 Re: 18.01.07, 10:23
                                I wyjaśniło się. Ale Marcin to nas nie chce, on czeka aż brat mu zostawi
                                Sarcie, co? A tymi czubkami to się chyba nie przejmujesz, co?
                              • luczijka Re: 18.01.07, 14:00
                                Ale jeśli razem z nami wszystkimi, siedziałby Haywire to mogłoby być całkiem
                                ciekawie ;))))
                                • milka323 Re: 18.01.07, 15:50
                                  moze pozwola nam wybrac zaklad psychiatryczny?
                                  • luczijka Re: 18.01.07, 17:13
                                    I żebyśmy mogli odsiadywać wszyscy razem :)) Wtedy poczujemy się prawie zupełnie
                                    jak bohaterowie PB ;))))
                                    • milka323 Re: 18.01.07, 17:34
                                      :)). dzieki luczijka, od razu poprawiłas mi humor
                                      • luczijka Re: 18.01.07, 17:49
                                        :))))))))))))))))))))))
                                        • milka323 Re: 18.01.07, 17:57
                                          :)), wejdziesz na czata?
    • aasiek Re: Bojem siem... 17.01.07, 19:25
      Hm... A jak mam patrzeć na fakt, że zaczęłam oglądać PB zupełnie niezależnie od
      tego, że niedługo pojawi się na Polsacie? ;))) Naprawdę. Dostałam od brata
      zgrane i nie mogłam obejrzeć, bo odtwarzacz był zepsuty, poza tym nawet za
      bardzo czasu nie miałam. A kiedy zaczęłam już oglądać (z kuzynostwem - teraz
      sama jestem przez niech poganiana na kolejne seanse ;)) - to po dwóch dniach
      dowiedziałam się o emisji na mojej "ulubionej" stacji (ciekawe czy skopią to tak
      samo jak "24"?).
      Toteż - jak to mój przyjaciel mówi - jestem w tej kwestii całkowicie niezalska ;)))

Aha. Ja tapety nie zmienię, ale... W temacie Michaela jestem bardzo na tak ;)
    • milka323 Re: Bojem siem... 17.01.07, 20:24
      Haaa!Nareszcie widzialam ten zwiastun :). ale tylko mignal wenciu i jego plecy
      a potem napis "poczuj wiezienie bla bla bla" :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka