Gość: Sunbeam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:33 Ktoz Was ogladal serial emitowany od pon do pt na tvn o godz:14 ' Veronica Mars'?Co myslicie o nim?? Ja go uwielbiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia86 Re: Veronica Mars 16.02.07, 23:43 Sunbeam witam! tu Aniulka z forum ;) ja też uwielbiam! z tego co się zorientowałam jest tu chyba kilka osób, które również przepadają za tym sezonem ;) był nawet temat (gdzies niżej). pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Veronica Mars IP: *.aster.pl 17.02.07, 11:22 Oglądłam wczoraj 2 odcinki, bo miałam wolne. Fajny serial szkoda, że nadają go o tak idiotycznej porze, mógłby lecieć o 19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunbeam Re: Veronica Mars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 11:39 No ta godzina nie fajna jest;/ Ja mam zajecia do wieczora i nie mam kiedy ogl;/ I zawsze przez weekend musze sciagac te odcinki co byly i nadrabiac w ich ogladaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
1802l Re: Veronica Mars 18.02.07, 10:48 Powtarzany jest na drugi dzień rano, o 6:45 Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 i jak się podoba? 08.03.07, 00:46 bo mnie i mojej córce podoba się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
egoblonde Re: i jak się podoba? 08.03.07, 06:32 Ten serial ma cos w sobie.Zaczełam oglądać własciwie przez przypadek a strasznie się wciagnełam. Jest taki hmm nietypowy i co rzadko sie tworcom seriali udaje-zaskakujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: i jak się podoba? 08.03.07, 17:49 egoblonde napisała: > Ten serial ma cos w sobie.Zaczełam oglądać własciwie przez przypadek a > strasznie się wciagnełam. ze mną jest dokładnie tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś