Dodaj do ulubionych

Okropny Cichopek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:52
Niech ją ktoś w końcu zdejmie z anteny!!!! LLLLLudzie, na tą laskę patrzeć
już nie można, wszędzie się panoszy, a przecież ani urodą, ani talentem nie
grzeszy! Wielka z niej aktorka, zagała raptem w jednym serialu i to kiepsko.
I ta jej wiecznie uśmiechnięta gęba... Typowa słodka idiotka. A jakie głupoty
plecie w "Jak oni śpiewają" Brrrrr! Osadzić ją w Fox River czy wysłać na
Syberię!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jojo Re: Okropny Cichopek IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.07, 20:56
      ani uroda??zawisc
      • Gość: cichychłopek Re: Okropny Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:27
        Szara zazdrościsz kolorów?
    • dziewczyna-szamana Re: Okropny Cichopek 10.04.07, 22:57
      mam pytanie ;)
      dlaczego jak ktoś napisze że cichopek jest brzydka, to zaraz dostaje odpis "bo
      zazdrości jej urody"
      ja tez uwazam że Cichopek jest oblesna...
      sa aktorki którym zazdroszczę urody ale o tych wyrażam się z szacunkiem np Salma
      Hayek
    • Gość: kropelka* Re: Okropny Cichopek IP: *.autocom.pl 10.04.07, 23:30
      człowieku, w jakim Fox River, ja też jej nie znoszę, i powoli zaczynam bać się
      otworzyć lodówkę, ale zostaw więźniów w spokoju ;) niech sobie żyją, kopią
      podziemne korytarze, daj im żyć, czy też uciekać :)) a ona, no cóż, niech
      zabiera Mroczków-chochołów i ucieka gdzie pieprz rośnie :DDD
      • batutka Re: Okropny Cichopek 11.04.07, 16:14
        jeju, jakie te baby zawistne...
    • palomkaa Re: Okropny Cichopek 13.04.07, 09:01
      ja sie zgadzam z utorka watku. tez juz nie moge na nia patrzec, bleee
      • jagoda85 Re: Okropny Cichopek 14.04.07, 13:40
        To nie patrz.
    • chantal10 Re: Okropny Cichopek 13.04.07, 11:22
      Mnie denerwuje tylko to, że ona jest gwiazdką jednego serialu, a kreuje sie ja
      na co najmniej Polską Nicol Kidman :)
      • wilga52 Re: Okropny Cichopek 13.04.07, 21:41
        Litości - co wy chcecie od niej jest młoda, ładna. Bardzo ją lubię.
    • cioccolato_bianco Re: Okropny Cichopek 14.04.07, 15:07
      w serialu nie jest tak zle, bo dialogi ktos jej pisze. natomiast z tym
      programie spiewajacym na polsacie - tragedia
      • Gość: julka Re: Okropny Cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 17:23
        macie jakies problemy ze sobą??niech sobie będzie jaka chce, jej sprawa. jest
        słodka jak wata cukrowa, ale kogo to obchodzi??.Przynajmnej nie udaje i nie
        wszyscy musza być jak Doda.
        • cioccolato_bianco Re: Okropny Cichopek 14.04.07, 17:44
          jak ktos ma opinie na jakis temat, nie znaczy od razu ze ma problem ze soba.
          bywa raczej odwrotnie ;>
          • Gość: julka Re: Okropny Cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:02
            nie powiedziałam, że osoby które mają jakieś opinie na jakiś temat, maja
            problemy ze soba.Chodziło mi raczej o to, że Wy krytykujecie charakter katarzyny
            C.Jest jaka jest.Jedni są nieśmiali, drudzy przebojowi a Kasia jest słodka jak
            manadrynka, i co z tego??Taka jest i już.Trzeba to akceptowAć I TYLE...
            • cioccolato_bianco Re: Okropny Cichopek 14.04.07, 19:04
              aha. czyli twoim zdaniem mozna tylko akceptowac lub miec pozytywna opinie.
              negatywne niedozwolone, krytyka tez nie. a ja nie widze powodu dla ktorego
              mialabym akceptowac kasie cichopek lub inna osobe, ktora mnie drazni etc.
              • Gość: Piotr Re: Okropny Cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:00
                a ja nie widze powodu dla ktorego
                > mialabym akceptowac kasie cichopek lub inna osobe, ktora mnie drazni etc.

A kimże Ty jesteś???
                Umiaru trochę panieneczko.
                • cioccolato_bianco Re: Okropny Cichopek 14.04.07, 22:09
                  martw sie lepiej o siebie ;)
                  • wilga52 Re: Słodka Cichopek 14.04.07, 22:24
                    Dziś była piękna i słodka w programie "jak oni śpiewają".
                    • cioccolato_bianco Re: Słodka Cichopek 14.04.07, 22:34
                      zaplacze sie, ze nie ogladalam :D
                      • Gość: julka Re: Słodka Cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 11:08
                        ludzi których sie nie zna, nalezy akceptować.Znasz Kasie C. osobiście??
                        • cioccolato_bianco Re: Słodka Cichopek 15.04.07, 14:42
                          a co jesli tak?
                          to nie ma znaczenia czy ja znam, ja oceniam ja jako aktorke, osobe pokazujaca
                          sie w mediach. moze mi sie nie podobac to co robi, jak sie zachowuje etc i moge
                          to oceniac, rowniez krytycznie
                          • Gość: julka Re: Słodka Cichopek IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 18:45
                            ale nie może Ci sie nie podobac to, ze ona jest cukierkowata.Jest jaka jest, po
                            prostu.A może ona nie potrafi być inna??Nie potrafi udawac drapieznej
                            seksbomby??Trochę więcej wyrozumiałości...
                            • cioccolato_bianco Re: Słodka Cichopek 16.04.07, 08:39
                              po prostu bez komentarza :D
                              • Gość: Piotr Re: Słodka Cichopek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:53
                                cioccolato_bianco napisała:

> po prostu bez komentarza :D

Wiesz żeby krytykować, trzeba jednak coś sobą przedstawiać. Widziałem swego
                                czasu Twoje zdjęcia które prezentowałaś na modzie czy w galerii mody i
                                niestety, przeciętniak to przy Tobie wyrafinowana osoba.
                                Posprzątaj swoje podwórko a później krytykuj Kasie, która nota bene w
                                przeciwieństwie co do niektórych MA czym oddychać:)
                                • cioccolato_bianco Re: Słodka Cichopek 16.04.07, 14:36
                                  Gość portalu: Piotr napisał(a):

> cioccolato_bianco napisała:
                                  >
                                  > > po prostu bez komentarza :D
                                  >
                                  > Wiesz żeby krytykować, trzeba jednak coś sobą przedstawiać. Widziałem swego
                                  > czasu Twoje zdjęcia które prezentowałaś na modzie czy w galerii mody i
                                  > niestety, przeciętniak to przy Tobie wyrafinowana osoba.
                                  > Posprzątaj swoje podwórko a później krytykuj Kasie, która nota bene w
                                  > przeciwieństwie co do niektórych MA czym oddychać:)

widzisz, taka jest roznica miedzy nami, ze ja wystepuje na forum pod stalym
                                  nickiem i owszem gdzies tam byly moje zdjecia, ty natomiast nie piszesz pod
                                  stalym nickiem, nie pokazujesz jak wygladasz, a krytykujesz... to ma byc
                                  przyklad dobry? ;) w mysl twojej filozofii, to ja mam wieksze prawo krytykowac
                                  kasie cichopek czy kogokolwiek innego, niz ty mnie - ANONIMOWO.

btw. dusisz sie? ja nie mam problemow z oddychaniem.
    • lilivampire Re: Okropny Cichopek 16.04.07, 11:34
      Oj nie lubię jej...
      • cioccolato_bianco Re: Okropny Cichopek 16.04.07, 14:36
        z cala pewnoscia to wynika z twoich kompleksow ;)) :D
        • pluskotka Re: Okropny Cichopek 16.04.07, 16:34
          Ja mam do niej raczej neutralne podejście. Mogę takie mieć czy mnie zjecie?
          Denerwuje mnie jak sto razy pyta: ,,Jaki numerek trzeba wysłać na... ''. Już
          znam te numerki od tego na pamięć. :P
        • lilivampire Re: Okropny Cichopek 16.04.07, 20:51
          Oczywiście :D
          • Gość: ewelina Re: Okropny Cichopek IP: *.is.net.pl 17.04.07, 09:37
            rzeczywiście wszędzie jej pełno a jak nie jej to tej wszędzie wtryniającej się
            młodej Kwaśniewskiej, obie takie same, czy my już nie mamy w Polsce prezenterów
            z urodą, inteligencją i taktem?
            • lilivampire Re: Okropny Cichopek 17.04.07, 10:48
              chyba nie :)
    • Gość: 123 Re: Okropny Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 09:44
      dajcie spokoj Cichopkowi
      Cichopek sie wyrobi
      w koncu gdzies musi

i cieszcie sie, ze programu w Polsacie nie prowadzi dretwa Marzenka z MjM
    • Gość: majka Re: Okropny Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:15
      • Re: Okropny Cichopek
      chantal10 13.04.07, 11:22 + odpowiedz

Mnie denerwuje tylko to, że ona jest gwiazdką jednego serialu, a kreuje sie ja
      na co najmniej Polską Nicol Kidman :)

Przecież Kasia na nikogo się nie kreuje, trzeba trochę o kimś wiedzieć, żeby
      tak krytykować. Jest bardzo skromną osobą, fakt, wykorzystuje swoje 5 min, i
      każdy na jej miejscu by tak zrobił, ma swoje priorytety, chce się poświęcić
      rodzinie, więc póki co to może trochę zarobić na przyszłość, któż z nas by tego
      nie zrobił (chyba jakiś idiota), pozatym jak Kasia mówi "znam swoje miejsce w
      szeregu" nigdy się nie uważała za aktorkę, wie że są gwiazdy i aktorzy a ona
      mowi że jest daleko za nimi, po prostu się udało. Uważam że jest bardzo
      sympatyczna, jednym mogą podobać się wieszaki, chłopobaby, a innym kobiece ,
      słodkie dziewczyny. Każy ma swój gust, a jak się komuś nie podoba to można
      przełączyć na inny program, np TVN i oglądać "piękną " Mołkową.
      • lilivampire Re: Okropny Cichopek 23.04.07, 19:00
        Otóż w tym problem, że nawet ci, którzy nie oglądają MJM muszą oglądać tego karakana wszędzie indziej ;P

--
        Lilivampire - Mistrzyni Polski w Zakupach :D
        • Gość: majka Re: Okropny Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 08:57
          No nie przesadzaj, jeśli nie oglądasz MjM, to w sobotę wieczorem nie musisz
          oglądać polszmatu.Gdzie jeszcze można oglądać Kasię? Mnie np wkurza Mołkowa, i
          wtedy gdy ona prowadzi Dzień dobry TVN to nie oglądam, ale źle o niej się nie
          wyrażam, pozatym być może prywatnie jest super babka, więc sądów nie wydaję.
          • Gość: wis Re: Okropny Cichopek IP: *.subscribers.sferia.net 25.04.07, 09:54
            fajna dziewczyna pełna wdzięku imo.precz z zazdrośnicami-pasztetami!
            • lilivampire Re: Okropny Cichopek 25.04.07, 11:25
              no no no uważaj co piszesz
              :)
          • lilivampire Re: Okropny Cichopek 25.04.07, 11:24
            a mi chodzi o reklamy z cichopkiem i pozowanie w bieliznie np. w gazetach...
            wszedzie ja widac:(
            • Gość: majka Re: Okropny Cichopek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 12:54
              uczepiłaś się. Nie jest jej więcej niż innych. Nie wiem, być może nie jestem
              taką telemaniaczką, bo nie widzę jej tak wszędzie (w jakich reklamach w tej
              chwili gra?). A jeśli chodzi o reklamę bielizny w gazetach, to jeden raz się
              natknęłam (swoją drogą bardzo ładna estetyczna reklama)zdjęcie było niezbyt
              duże więc nie trzeba specjalnie się patrzeć, ja jednak kupuję gazety
              niekolorowe, więc nie rzuca mi się w oczy. Mam pytanie, gdyby ciebie
              dostrzeżono, gdyby ktoś tobie dał szansę reklamy, za kupę kasy, gdybyś mogła za
              grubą kasę coś poprowadzić, to odmówiłabyś? Nie wykorzystałabyś szansy?
              • lilivampire Re: Okropny Cichopek 25.04.07, 12:59
                odwracasz kota ogonem i nie, nie uczepiłam się, można powiedzieć, że to ty się uczepiłaś i odpowiadasz na moje komentarze (do których notabene mam święte prawo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka