Dodaj do ulubionych

1x14 The Rat

22.04.07, 14:44
Dzisiaj czeka nas dużo emocji, bo egzekucja Linca zbliża się wielkimi krokami
:D Gugi jesteś na to gotowa???? :D Mówiłaś, że obejrzysz na Polsacie, bo to
Twój ulubiony odcinek, więc trzymam Cię za słowo!!! :))) W końcu musimy dbać o
jak najwyższą oglądalność :DDD
Ciekawe co wymyśli Mike, żeby uchronić swego brata przed najgorszym??? ;D
Obserwuj wątek
    • magda.evie.zoe Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 15:05
      oj ciekawe ciekawe :-D
      • magdawaw1 Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 17:16
        No ciekawe, ciekawe co Majkel wymyśli.....
        A tak w ogóle chyba "zniosę jajko" do III sezonu...Mam tylko nadzieję, ze nie
        zrobią IV - wtedy byłby kolejnym "tasiemcem", mimo mojej symparaii do Majka:-)
        • aniuta75 Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 18:33
          Ja oczywiście, jak co tydzień będę oglądała :D.
          • gugi14 Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 20:41
            oglądam oglądam a tu polsat od 10 minut ma zwiechę i sobie kurna nie ogladne, ja
            piernicze, jedyny odcinek jaki chciałam oglądać i się im coś spieprzyło, no co
            za pech, wkurzyłam sie tak, że ide gdzies na miasto, bo nie wytrzymuje
            ;///////////////////////////////// nerwica mnie dopadla !!!!!!!!!
            • aniuta75 Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 21:27
              Chciałam zauważyć, że Domuś wyjątkowo dobrze zagrał w tym odcinku <lol>.
              Oczywiście były też słabsze momenty :D ale to chyba najlepszy jego odcinek :DDD.
              • gugi14 Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 21:34
                to fajnie ze sobie na niego popatrzylaś BO JA NIEEEEEEEEEEEEEE ;////////////////
                • magda.evie.zoe Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 21:37
                  oj, współczuję Gugi :-( chyba by mnie szlag trafił.

to był naprawdę dobry odcinek, pełen emocji.

i ten wredny Tweener :-/

scena na początku, kiedy strażnik nie znajduje niedoszłych uciekinierów, wydała
                  mi się jeszcze bardziej nieprawdopodobna niż za pierwszym "oglądem".

No i zdziwiłam się, że koniec nastąpił wtedy kiedy nastąpił. Ale cliffhanger!
                  • luczijka Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 23:21
                    magda.evie.zoe napisała:
                    > scena na początku, kiedy strażnik nie znajduje niedoszłych uciekinierów, wydała
                    >
                    > mi się jeszcze bardziej nieprawdopodobna niż za pierwszym "oglądem".
                    >

Ta scena jest faktycznie mało prawdopodobna <hihihi>. Ale co powiesz na tą, w
                    której Westmoreland'owi udaje się w ciągu kilku sekund wyjść z wykopu do pokoju
                    strażników i jak Bellick wchodzi ponownie, to wszystko wygląda cacy-cacy??? :D
                    To jest dopiero majstersztyk, no nie??? ;DDD

> No i zdziwiłam się, że koniec nastąpił wtedy kiedy nastąpił. Ale cliffhanger!

Pewnie za pierwszym razem oglądałaś wszystkie odcinki jednym ciągiem, co??? :D
                    • magda.evie.zoe Re: 1x14 The Rat 23.04.07, 09:04
                      luczijka napisała:

> Ale co powiesz na tą, w
                      > której Westmoreland'owi udaje się w ciągu kilku sekund wyjść z wykopu do
                      pokoju
                      > strażników i jak Bellick wchodzi ponownie, to wszystko wygląda cacy-cacy??? :D
                      > To jest dopiero majstersztyk, no nie??? ;DDD

A ta właśnie tym razem wydała mi się mniej nieprawdopodobna :-)))
                      >
                      > > No i zdziwiłam się, że koniec nastąpił wtedy kiedy nastąpił. Ale cliffhan
                      > ger!
                      >
                      > Pewnie za pierwszym razem oglądałaś wszystkie odcinki jednym ciągiem, co??? :D

si senorita ;-)
    • luczijka Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 23:11
      Odcinek bardzo dobry, tylko mogli trochę skrócić, wszystkie sceny związane ze
      zbliżającą się egzekucją :D Mam wrażenie, że było to specjalnie tak
      przeciągnięte, żeby zagrać trochę na naszych uczuciach i to mi właśnie nie
      odpowiada.
      Za to, fajna była scenka rozmowy Linca z LJ'em - obaj aktorsko podołali -
      szczególnie młody :))) Pożegnanie z Michasiem i Veronicą też bardzo emocjonalne :)))
      Ale i tak moje ulubione odcinki dopiero nadejdą czyli J-cat, Bluff i The Key :D
      Już nie mogę się na nie doczekać :)))
      • magda.evie.zoe Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 23:23
        A propos dłużyzn - ostatnio słuchałam komentarzy odautorskich na DVD, bodajże
        do odcinka 1x07. W FOX'ie jest wymagane, żeby każdy odcinek miał dokładnie taką
        samą długość, co do setnych części sekundy. Więc jak im się zmontuje za krótki
        odcinek to muszą sztukować i dodawać. W tamtym odcinku była to akurat scena,
        kiedy senator (?) Tancredi wjeżdża z obstawą do więzienia - Paul Scheuring aż
        jęknął, że jadą i jadą, i jadą. No i scenę, kiedy Michael pomaga Sarze zejść z
        tego podwieszanego sufitu też przedłużyli - dwa razy pokazują, że patrzy jej w
        oczy, a to było jedno ujęcie, tylko podwojone w montażu.
        • luczijka Re: 1x14 The Rat 22.04.07, 23:28
          magda.evie.zoe napisała:

> A propos dłużyzn - ostatnio słuchałam komentarzy odautorskich na DVD, bodajże
          > do odcinka 1x07. W FOX'ie jest wymagane, żeby każdy odcinek miał dokładnie taką
          >
          > samą długość, co do setnych części sekundy. Więc jak im się zmontuje za krótki
          > odcinek to muszą sztukować i dodawać.

Boże, co za głupi przepis!!! Takie coś obniża tylko niepotrzebnie jakość
          serialu!!! Ale co zrobić...
        • cocolatka Re: 1x14 The Rat 23.04.07, 11:01
          "No i scenę, kiedy Michael pomaga Sarze zejść z
          tego podwieszanego sufitu też przedłużyli - dwa razy pokazują, że patrzy jej w
          oczy, a to było jedno ujęcie, tylko podwojone w montażu."

To akurat nie było az takie straszne prawda???
          Oczu Michaela nigdy za wiele :D

• szmegesz Re: 1x14 The Rat 23.04.07, 11:36
            Tak jest! Sceny z MiS mogą powtarzać parokrotnie! Już z niecierpliwością czekam
            na odcinek The Key.Wiadomą scenę niech dublują i dublują....
          • luczijka Re: 1x14 The Rat 23.04.07, 16:00
            cocolatka napisała:
            > To akurat nie było az takie straszne prawda???
            > Oczu Michaela nigdy za wiele :D
            >
            >

Też nie mam nic przeciwko powtarzaniu takich scen ;D
    • galaxian1 licznik 23.04.07, 09:29
      A co to byl za licznik w rogu ekranu ?
      • magda.evie.zoe Re: licznik 23.04.07, 09:30
        Konkurs - można było wysyłać SMS'y i wygrywać komplet DVD z pierwszego sezonu
        (co minutę jeden).
        • galaxian1 Re: licznik 23.04.07, 09:40
          Wkurzajacy :D
          • luczijka Re: licznik 23.04.07, 16:02
            galaxian1 napisał:

> Wkurzajacy :D

Oj tak!!! :D Ale jeszcze bardziej wkurzające są te wielkie banery, pojawiające
            się co jakiś czas na dole ekranu <wrrrrrrrrrrr>.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka