bexia 02.05.07, 13:00 Kocha chłopa ale nie wie jak sobie z tym poradzić, dziecinad poprostu te jej miny. Wkurza mnie to kreowanie jej na biedną zagubioną małą dzieczynkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolka Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.secom.com.pl 02.05.07, 15:26 mnie też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:14 to nie oglądajcie - proste! mnie zaczęła wkurzać i przestałam oglądać, po co się męczyć??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:21 A ja oglądam i nie przestane!!!! o Ile Magda mnie wkurza o tyle teksty Piotra wymiatają wszystko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.chello.pl 03.05.07, 20:13 Nie rozumiem. Co wam sie nie podoba w postepowaniu magdy m??? Moze czasami przesadza, wtedy kiedy nie powinna ale uwazam ze tak wlasnie powinna postepowac mądra kobieta z poczuciem wlasniej godności. Czy to ze ona wie czego chce i jest odstrożna uwazacie ze zachowuje sie jak mala dziewczynka ? Czasami to az ja sie dziwie jaki sposob myslenia maja dorsole dziewczyny. Czy wy naprawde uwazacie ze wam chlop ucieknie i zostaniecie stara panna? Dlatego tak latwo rezygnujecie ze swoich marzen? Wtłumaczcie mi czego dokladnie rozumiecie i nie lubicie w postepowaniu magdy m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.chello.pl 22.05.07, 20:15 no co... odpowiedzcie ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.chello.pl 22.05.07, 21:59 W oglądaniu Magdy M. zatrzymałam się na końcu drugiej serii, bo właśnie nie mogłam wytrzymać infantylności tej postaci (innych zresztą też, mam wrażenie, że scenarzyści pisali serial rozgrywający się w gimnazjum, tylko wzięto dorosłych aktorów). Magda nie jest ostrożna - jej nie interesuje nic poza czubkiem własnego nosa, wierzy plotce, nie daje sobie niczego wytłumaczyć - tak się nie zachowuje dorosły człowiek. Dorosły człowiek również nie tłumaczy złapany na łamaniu przepisów drogowych: "Bo panie władzo, bo ja jestem taka biedna i Piotr siedzi w Zurichu" - bo dorosły człowiek ma odrobinę poczucia godności. Ostatecznie do bohaterki mogła zrazić sytuacja z końcówki drugiej serii: ten jej przyjaciel gej, którego kocha jak brata, ma pierwszą wystawę w życiu, a ta przecież na nią nie pójdzie, bo cierpi (na własne przecież życzenie). Czy wyjaśniłam jasno, co mi się u niej nie podoba? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.crowley.pl 22.05.07, 22:34 No dzisiaj był wybitnie głupi odcinek...ale też oglądam co tydzień, taka cotygodniowa dawka masochozmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anette84 Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: 212.160.172.* 23.05.07, 08:17 Hej mam tekie pytanko, czy ktoś moze wie jaki tytuł nosi piosenka ktora byla we wczorajszym odcinku na samym koncu???? wszedzie szukam i jakos znalezc nie moge, gdyby ktos wiedzial gdzie mozna jej chociaz posluchac bede wdzieczna za wszelkie informacje.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Ale mnie wkurza ta Magda M 23.05.07, 09:26 Hehe, przyznaje racje, wczorajszy odcinek byl wyjatkowo bez sensu :) Zachowanie bohaterow tak nierealne, ze chyba przedszkolak by to zauwazyl. Wkurzajace jest tez to, ze w tym serialu rozmawia sie ciagle i w kolko o tym samym ! Ile mozna tego sluchac ? Ze Magda w kolko gada o tym samym, to jeszcze zrozumiem, zle ze wszyscy naokolo tez glownie gadaja o Magdzie - to az sie niedobrze robi. Magda to, Magda sro... kocha, nie kocha... błeeeee. Jedzie sobie Mariolka z Płaską w samochodzie i jaki temat ? Oczywiscie MAGDY ! Zamiast rozmawiac o wlasnym slubie, to gadaja o Magdzie. I to upieranie sie Mariolki, ze ona musi miec na Magde na swiadkowa - chyba kazdy widza zauwazy, ze te postacie sie NIE LUBIA. Poza tym czemu Ci ludzie wogole nie maja innych znajomych ? Ciagle TEN SAM SKLAD ! Na kawalerskim - 3 osoby - Piotr, Sebastian i Wojtek. No do cholery, czy oni juz nikogo innego nie znaja ? Tak samo u kobiet. Zamkniete grono czarownic - Magda, Agata i Waligora. Mariolke "wciskaja" do nich tak na siłę, bo ona zupelnie do nich nie pasuje. Ale najciekawsze jest, ze to Mariolka nie ma zadnych swoich znajomych :D Nawet na slubie byli bardziej znajomi MAGDY, a nie znajomi Marioli i Wojtka :) Ten serial to jednak jeden wielki bezsens :) Ale posmiac sie mozna. Szczegolnie scena przy stole u Waligorów - kiedy przemadrzała Julka (czy jak jej tam w serialu?) zapytala, czy Wujek pilnuje swojego konta. A potem te sztuczne smiechy wszystkich... Takie to bylo smieszne, ze szok ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Ale mnie wkurza ta Magda M 23.05.07, 10:33 kolejny wtorkowy watek pt.: Ale mnie wkurza ta magda m i tak co tydzien to samo Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Ale mnie wkurza ta Magda M 23.05.07, 12:46 Oj, głupi, głupi. Dialogi na poziomie jakiś telenowel brazylijskich. Ile można gadać o tym samym??? A najzabawniejsza była ostatnia scena - Magda i Piotr sami przy weselnym stoliku, on leży znudzony na krześle, ona kiwa się i klaszcze - wypisz, wymaluj "Wesele" Smarzowskiego w wersji dla snobów... I najazd kamery na twarz Maggy - Brodzik już wie, że ze środkami aktorskimi nie wolno przesadzić, więc nie wygląda jakby miała rozwolnienie na zmianę z zatwardzeniem, tylko twarz-maskę mającą obrazować pustkę emocjonalną w jaką wpada bohaterka, albo makijażystka to dziewczyna kamerzysty i chciał się pochwalić jak jego dziewczyna pięknie pracuje. PS: Brodzik schudła i wysmuklała na twarzy. Mogłaby podrzucić sposób, bo też bym taka chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.05.07, 00:09 Serial jest orkopnie durny a Magdunia i Piotruś świetnie do siebie pasują. Oboje sa infantylni i zadufani w sobie. I jeszcze te teksty, cześć synu Korzecki, cześć mamo Korzecka, kurde może na powitanie Magudni będzie mówić, cześć adwokatko Miłowicz ??? Żygać sie chce... Z ty weselem to tez było dobre że siedzieli tylko ze znajomymi a rodzina sie po kontach błąkała... Jedyny dobry moment to Waligura na wieczorze panieńskim :x A a porpos Waligura. Może mi ktoś wyjaśnić po co Waligórowa, Magdunia i Agata chodza na pilates ? Przecież one w ogóle nie ćwicza tylko gadają. Już dawno by ich z tamtąd wywalili. No i jak słusznie ktoś zauważył nikt tam nie ma innych problemów i o niczym innym nie gada jak tylko czy Magda kocha Piotrka a on ją :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 00:48 Jak dla mnie rozwiązanie jest proste: NIE OGLĄDAĆ. takteż czynię:) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Ale mnie wkurza ta Magda M 24.05.07, 08:54 Etam, od razu nie ogladac ! Ogladac, posmiac sie i potem pokrytykowac jakie to beznadziejne :) Gdzie jest napisane, ze tylko wielbiciele serialu musza go tu wychwalac ? Jakby serial byl dobry i wiarygodny to by sie go chwalilo, ale skoro jest nierealny i infantylny to sie go krytykuje. Chyba to logiczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Ale mnie wkurza ta Magda M 24.05.07, 12:06 galaxian1 napisał: > Etam, od razu nie ogladac ! > Ogladac, posmiac sie i potem pokrytykowac jakie to beznadziejne :) > Gdzie jest napisane, ze tylko wielbiciele serialu musza go tu wychwalac ? > Jakby serial byl dobry i wiarygodny to by sie go chwalilo, ale skoro jest > nierealny i infantylny to sie go krytykuje. Chyba to logiczne ? no, nie bardzo logiczne - nikt by mnie nie namowil do ogladania filmu beznadziejnego, infantylnego, takiego, ktory bedzie mnie meczyl - no, ale moze ktos tak lubi - no coz..moge tylko pogratulowac zmarnowanego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Ale mnie wkurza ta Magda M 24.05.07, 13:59 Mnie wcale nie meczy tylko smieszy ! Na tej samej zasadzie ogladam American Pie albo Straszny Film :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.aster.pl 24.05.07, 11:08 lilith76 napisała: > I najazd kamery na twarz Maggy - Brodzik już wie, że ze środkami aktorskimi > nie wolno przesadzić, więc nie wygląda jakby miała rozwolnienie na zmianę z > zatwardzeniem, :-DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:09 szkoda słow.. jak to widze mam ochote wyłaczyc telewizor :} nie chce a tak naprawde chce tego swojego kochasia a minki strzela takie ze pozal sie Boze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logi Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: 217.97.233.* 24.05.07, 11:53 Producenci zabierają się za wersję kinową tego gniota!!!!!! film.onet.pl/0,0,1541087,wiadomosci.html Oczywiście Brodzik jest za bo przy tak nachalnej reklamie serialu nie dostaje nowych propozycji ://// Mam nadzieje że jednak reszta aktorów, nie zgodzi się na dalszy udział w tym gniocie. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Ale mnie wkurza ta Magda M 24.05.07, 12:14 Na szczęście Małaszyński mówi jak narazie NIE... Kurde 2 godziny w kinie patrzeć na to, to mi nawet by 3 torby popcornu nie starczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logi Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: 217.97.233.* 24.05.07, 12:56 I mam nadzieje, że zdania nie zmieni :] Inna sprawa, że chyba nikt z producentów nie spodziewał się takiej nagonki na nich po 4 serii. nawet najwierniejsi fani maja juz dość tego serialu Odpowiedz Link Zgłoś
batutka wioskowy glupku 24.05.07, 13:07 wioskowy_glupek napisała: > Na szczęście Małaszyński mówi jak narazie NIE... > Kurde 2 godziny w kinie patrzeć na to, to mi nawet by 3 torby popcornu nie star > czyły. a to musialbys patrzec? To w koncu podoba Ci sie ten film czy nie, bo wiesz, mnie jak cos sie nie podoba, to do kina na to nie chodze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uno Re: wioskowy glupku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:00 ale chyba logiczne, że jak ktoś wytrwał 4 serie to chciałby w końcu zobaczyć zakończenie? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: wioskowy glupku 24.05.07, 16:50 No ale zakonczenie przecież chyba normanie w tv bedzie nie ??? A co do podobania sie - to oglądam ten serial tak jak Mode na Sukces ;) Żeby sie pośmiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: wioskowy glupku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:57 szczerze? zaczynam wątpić, że zakończenie będzie w tv... Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: wioskowy glupku 24.05.07, 17:34 wioskowy_glupek napisała: > No ale zakonczenie przecież chyba normanie w tv bedzie nie ??? > A co do podobania sie - to oglądam ten serial tak jak Mode na Sukces ;) Żeby si > e pośmiać... ojej, ja jak widze mode na sukces, to szybko wlaczam inny program - szkoda mi czasu na takie bzdury a Magde lubie od samego poczatku - fakt, ze w kazdym odcinku powtarzaja to samo, ale ja i tak z checia ogladam ten film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: wioskowy glupku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 20:15 Ja oglądałam dla Waligórowej (jakoś fajnie jest ubrana w przeciwieństwie do Magdy).Ostatnio niezły "Kot".Reszta totalna beznadzieja ,widać jak Małaszyński się tam męczy,to nie jego klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan MagdąM można by torturować ludzi IP: *.chello.pl 27.05.07, 07:01 Był taki motyw w "Świecie wg. Bundych". Aby zostać czlonkiem zgromadzenia Antybab (męskich szowinistycznych świń) trzeba było wypelnić kilka punktów. W tym trzeba było przez 6 godzin bez przerwy oglądać "Dr. Queen". Raz jednego kandydata wepchnięto i zamknięto na 6 godz. Z sali w której go zostawili dobiegały co rusz krzyki rozpaczy delikwenta, wołania o pomoc i walenie w ściane. Ale po przejściu tych tortur można było się stać się członkiem Antybab. Przypomina mi się ta scena z Bundych ilekroć napotykam na TVNie zajawkę z MagdyM z miną Brodzikowe ala zbita owca. Może to jest jakaś myśl? Gdyby kiboli zamiast skazywać na kary grzywny albo aresztu serwować im 6 godz przymusowa dawkę "MagdyM"? Albo kierowcom za przekraczanie ograniczeń prędkości np. 1 pkt karny - 1 godz MagdyM do obowiązkowego obejrzenia. Myślę żeby poskutkowało >:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja! Re: MagdąM można by torturować ludzi IP: *.chello.pl 30.05.07, 20:12 Widze ze wasza krytyka nie jest wynikiem tego ze tylko nie 'lubieie' magdy m ogladac, bo gdyby tylko tak bylo to byscie po prostu nie wlaczali tv na tvn na 21.30 we wtorek. To prostackie zachwanie na forum-nie tylko tutaj-jest tylko i wylacznie sposobem na wyladowanie swojej agresji -nie wiem jakie moze miec podłoże. Zespoł napiecia... Nie wiem. Ale to ze rzucacie tego typu teksty swiadczy tylko i wylacznie o poziomie intelektualnym. A tym bardziej osoba... ktora sie wypowiadala na temat bundych?? To dopiero jest prostacki 'serial'. Ale wracając.... to ze magda m nie jest z Piotrem jest bardzo zrozumiale- DLACZEGO. Poniewaz tak silne osobowosci nigdy nie dojada do porozumienia. A jesl panny ktore sie Tu wypowiadaja chca w przyszlosci podoporzadkowac sie swojemu mezowi czy chopakowi to gratuluje i rzycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: MagdąM można by torturować ludzi 30.05.07, 20:32 Gość portalu: Ja! napisał(a): > rzycze powodzenia. Przede wszystkim sobie życz słownika ortograficznego- i zamiast oglądać Magdę M., zapoznaj się z zasadami pisowni i ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapomniana1 Re: MagdąM można by torturować ludzi 30.05.07, 20:55 Dobrze powiedziane ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uno Re: MagdąM można by torturować ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:42 może ktoś, kto kiedyś zaczął oglądać ten serial chciałby go zobaczyć do końca? ja nie lubię zaczynać i nie kończyć, dlatego oglądam - PO PROSTU CZEKAM NA ZAKOŃCZENIE - co nie zmienia faktu, że postać Magdy mnie irytuje. Bo albo jest dzielną kobietą, albo mazgajem z skarpetą na głowie. Lubie za to Wojtka, Mariolkę, Sebastiana, a nawet Piotra. Serial jest dla widzów i nie trzeba go tylko chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalamido Re: MagdąM można by torturować ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:17 Aja oglądam Magdę M jak film krajoznawczy, ze względu na piękne zdjęcia Warszawy, a w tej serii Tatry i Zakopane. Reszta jest raczej nieistotna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapomniana1 Re: Ale mnie wkurza ta Magda M 30.05.07, 20:57 No to jeżeli Was to wkurza to po co to ogladacie? No to po co marnujecie czas? Prosta zasada- Jak Ci sie cos nie podoba nie rób tego. ( w tym przypadku nie oglądaj MAgdy M. ) Niektórych naprawde ten serial wzrusza i pobudza do zycia. Inny moze tez chca przezyc taka przygode jak ona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja! Re: Ale mnie wkurza ta Magda M IP: *.chello.pl 30.05.07, 21:23 Ale menie wkórza to co mówiż wież? To byla zwykla literówka prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Ale mnie wkurza ta Magda M 31.05.07, 08:04 Gość portalu: Ja! napisał(a): > Ale menie wkórza to co mówiż wież? > > To byla zwykla literówka prostaku Literówka to coś innego, ale skąd możesz to wiedzieć... sjp.pwn.pl/lista.php?co=liter%F3wka Kłopoty z ortografią, kłopoty z kulturą- może czas przestać oglądać Magdę M., a skupić się na ważniejszych w życiu rzeczach? Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś