Gość: beba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:41 Czy ktos kupuje przyjaciół w gazecie. bo mnie 2 i 3 seria nie chodzi na dvd, niewiem czy mam felerne egzemplarze czy co bo na komputerze chodza.uwielbiam ten serial.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monica Re: przyjaciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 06:30 Hej, ja kupuję, ale jeszcze nie miałam czasu włączyć. NIe strasz mnie że coś nie tak. Dzisiaj przyjdę to sprawdzę, chociaż i dzisiaj tak jakoś nie czasowa jestem, ale co tam. Dam znać jakby co. Ja również uwielbiam ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: przyjaciele 14.05.07, 11:13 Zareklamuj wadliwe płyty! Po co kolekcjonujesz je w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: przyjaciele IP: 153.19.190.* 14.05.07, 13:31 Do jakiej gazety dodają Przyjaciół? Ja nic nie wiem:-( a tak ich uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: przyjaciele 15.05.07, 13:56 Ja kupilam tylko pierwsze DVD. jest tam 5 najlepszych odcinków I serii i dodatki. Ja kupilam wlasnie ze wzg na dodatki, bo mam wszytskie serie na dvd, ale tu bylam mocno rozczarowana, bo był nieciekawy a odcinki na płycie się zacinały, własciwie nie działały. "Przyjaciele" sa wchyba wydawnai co tydzień w środe, pierwsze dvd było z avanti, a teraz to chyba samodzielne "wydawnictwo". W sumie - nie polecam. Jak ktos jest super fanem, to lepiej troche zaoszczedzic i kupic zwykłe DVD lub zdobyc odcinki w mniej legalny, ale za to taniutki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 na temat serii 15.05.07, 13:57 wiecej na temat serii mozna przeczytać tu: www.dodatkidogazet.pl/?p=126 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus Re: przyjaciele IP: *.tkdami.net 15.05.07, 21:07 Nie kupuję, ale uwielbiam ten serial. Daaaawno temu leciał na Canal+ i wtedy nagrywałem na VHS....zbieram teraz na normalne wydanie DVD (czemu takie drooogie?). ------------- "Opiekuńcze laleczki" Phoebe Buffay Odpowiedz Link Zgłoś