love_is_rare 03.06.07, 18:34 Dziś kolejny odcinek Lost na AXN. Nie mogę się doczekać:) Chociaż to już nie to co kiedyś. Pierwszą serię oglądałam z przysłowiowymi wypiekami na twarzy. Teraz już emocje opadły;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maximal Re: Lost IP: *.icpnet.pl 03.06.07, 23:16 Poczekaj na ostatnie 3 odcinki 3 sezonu, a wypieki będą większe niz przy całym 1 sezonie razem wziętym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: Lost 05.06.07, 15:50 to dobrze, ze beda jeszcze emocjonujace odcinki, bo juz powoli zaczynalam ziewac ostatnio na Lost... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Lost IP: *.mmj.pl 05.06.07, 16:01 Rozbroił mnie ten odcinek, w którym grał Rodrigo Santoro, takiej bezczelnej zapchajdziury w serialu to dawno nie widziałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Lost 05.06.07, 19:39 bezczelna owszem, ale z klasą, odcinek był dobry coś w rodzaju Opowieści z krypty Odpowiedz Link Zgłoś
love_is_rare Re: Lost 05.06.07, 19:17 Mnie też się ten odcinek z Rodrigo nie podobał. Po prostu kolejne mnożenie wątków. Trzymam niektórych za słowo, że jeszcze będzie lepiej;) Na razie mimo wszystko jestem wierną fanką LOST :))) Odpowiedz Link Zgłoś