grethe 10.06.07, 11:41 Było w niedziele, ostatnio chyba w sobotę, a teraz nie ma w ogóle. Czy przesunięto na jeszcze inny dzień czy TVP zaprzestała emisji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grethe Re: Siódme niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 13:57 dzięki, w moim programie na wczoraj nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 10.06.07, 15:47 Gość portalu: Grethe napisał(a): > dzięki, w moim programie na wczoraj nie było. No nie ma tego w gazetach bo zmienili pore emisji w ostatniej chwili. Ja tydzien temu nie oglądałem w ogóle bo 2 tygodnie temu TVP nie raczyła w trakcie serialu dać choćby krótkiej informacji na temat zmian. Wczoraj trafiłem przypadkiem na "Siódme niebo". Odpowiedz Link Zgłoś
fiamma75 Re: Siódme niebo 16.07.07, 09:21 Faktycznie,fatalny odcinek, nie do stawienia Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Siódme niebo 10.06.07, 14:47 To typowe dla TVP - zmienia pore emisji i nawet nie raczy poinformowac. Na jakim etapie jestesmy teraz - czy Matt poznał przyszłą zone, dla której zmieni wyznanie? Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Siódme niebo 10.06.07, 19:26 Poznał, o ile to ta, oświadczył się jej nawet. Kurde oczywiście nic nie wiem, bo na koniec trafiłam!!! I hate TVP!! Hate, Hate! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Siódme niebo 16.06.07, 18:48 Teraz są już nawet po ślubie. Natomiast teściowa cokolwiek ograniczona jak na żonę rabina - Matt to JEST zydowskie (a własciwie hebrajskie) imię. Wszystkie dzieci Camdenów z wyjątkiem Lucy mają imiona zaczerpnięte z Biblii. Odpowiedz Link Zgłoś
grethe Re: Siódme niebo 01.07.07, 11:41 I znowu powrót do niedzielnego terminu! To naprawdę żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Siódme niebo 01.07.07, 12:03 i jak tu się dziwić popularności torrentów, lepiej zaciągnąc sobie z sieci, niż polegać na tv, to samo miałem ostatnio z Twin Peaks i Cudownymi latami pilnowanie Siódmego nieba też już mi się znudziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Siódme niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 12:53 ale nawet nie poinformowali o tym ze znow zmienia. jakby chociaz puscili pasek informacyjny podczas emisji odcinka ze nastepny bedzie tege i tego dnia o tej i o tej godzinie. to naprawde nie kosztuje ich wiele. a moze nawet nic.! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 01.07.07, 13:19 Nic nowego. Udało mi sie dzisiaj na niego trafić na szczęście. Mary to faktycznie nieodpowiedzialna dziewucha. Nie dziwie sie temu chłopakowi. Znowu wyjechała bez słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 15.07.07, 18:21 Nie lubię takich odcinków jak dziś. Rozumiem, że byli wtedy świeżo po atakach na WTC, ale przez takie naiwne historyjki z małą piszącą do zołnierza który faktycznie zmarł w Afganistanie serial staje się dla mnie mało realny. Nie wierze w takie historie. Odpowiedz Link Zgłoś
frontispiece Re: Siódme niebo 15.07.07, 20:04 Amerykanie uwielbiają psuć w ten sposób filmy. Może zaraz po 11 września nie raziłoby to tak bardzo, ale dziś z trudem wytrzymałam do końca odcinka. Te dialogi ... naprawdę super naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 15.07.07, 22:10 Te > dialogi ... naprawdę super naturalne. Dokładnie. Wyjątkowo kiepski odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Siódme niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:29 Moglam sobie pospac dluzej bo polozylam sie o 5 ale chcialam obejrzec swoj ulubiony serial a tu taka Porazka! Takich akcji juz dzisiaj sie nie da strawic. Tak sztuczny byl ten odcinek i tak nierealny jak zaden inny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Siódme niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 23:43 Zgadzam się; takiego stężenia patosu dawno nie widziałam. Bardzo słaby odcinek, a propaganda gorsza od starych PRLowskich podręczników jeszcze chyba z lat stalinowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Siódme niebo IP: 80.50.249.* 16.07.07, 19:06 mi sie wogóle Siódme niebo wydaje takie nioerealne.Przecież tak nie zachowuje sie ż(rz)aden przecietny nastolatek.Wszysyc tacy mili, dobrzy, przyznają sie do winy i wogóle och i ach.Za bardzo lukrowany a ja nie lubie zbut duzo slodkości...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Siódme niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 11:42 Czy moglby ktos strescic dzisiejszy odcinek??? Bylabym bardzo wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 22.07.07, 15:22 Rabin Glass daje do zrozumienia Erikowi, że ceremonię ślubną on poprowadzi, a Eric będzie trzymał tylko świecę. Annie chce zorganizować kolację przedślubną, nie wie tylko, że rodzina rabina liczy sto osób. Simon jest przekonany, że Matt weźmie go na swojego drużbę. Lucy i Mary mają problemy ze swoimi chłopakami: Kevinem i Benem. Eric nie może się pogodzić z faktem, że Matt chce przejść na judaizm. W końcu obaj ojcowie postanawiają nie dopuścić do ślubu swoich dzieci. To była pierwsza część. Kolejna za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo - nowa pora 22.07.07, 15:28 Znowu zmieniają porę emisji. :/ Od przyszłej niedzieli (na pewno do 19 sierpnia bo sprawdziłem) "Siódme niebo" o 08:25. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Siódme niebo - nowa pora 22.07.07, 16:34 > Znowu zmieniają porę emisji. :/ Od przyszłej niedzieli (na pewno do 19 sierpnia > > bo sprawdziłem) "Siódme niebo" o 08:25. Super - znaczy, że będzie teraz także VII seria. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo - nowa pora 22.07.07, 17:04 Ale to jest niedziela! Za chwile o 6:30 będzie leciał. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Siódme niebo - nowa pora 22.07.07, 19:31 fuck!!! 8.30 czy 6.30 żadna różnica, dla mnie i tak za wcześnie, pieprzona tvp Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo - nowa pora 22.07.07, 21:59 Oni tak robią żeby potem powiedzieć, że oglądalnośc słaba i nie kupowac kolejnego sezonu. Pewnie jak serial miał emisje o 10:30 to było dobrze, potem przesunięcie na 9:30 mogło sprawić, że trochę osób odpuściło. Przesunięcie serialu na 8:30 na pewno spowoduje kolejny spadek widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Siódme niebo - nowa pora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 21:00 shatmach - dziekuje Ci bardzo za streszczenie. Ale ta pora emisji to mnie zabije! Przeciez to niedziela, ludzie chca sie wyspac. A w sobote mam impreze :( Jak nie wstane to moze znowu napiszesz streszczenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo - nowa pora 25.07.07, 05:52 Streszczenie ze strony TVP. ;) Ja po prostu będę sobie serial nagrywał. Nie mam zamiaru wstawać w niedzielę po 8. Jak widać w tygodniu musze wystarczająco wczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Siódme niebo - nowa pora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:58 aha to bede na stronie tvp sobie czytac :) Straznie Ci wspolczuje ze tak wczesnie musisz wstawac :( Odpowiedz Link Zgłoś
77misia1 Re: Siódme niebo - nowa pora 26.07.07, 17:26 och co za perfidia ze strony TVP jesli tak jest jak piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo - koniec? 03.08.07, 15:56 26 sierpnia jest 4 odcinek 7 sezonu, a w niedzielę 2 września serialu już nie ma. :( Wyczytałem, ze ma sie pojawiac w sobotę (kolejna zmiana!) zamiast zdjętego "5-10-15", ale nie widze w pierwszą sobotę września "Siódmego nieba". Zamiast programu "5-10-15" jest "Sposób na Alcybiadesa", a w niedzielę "Domisie". :( No i znowu będzie przerwa. Odpowiedz Link Zgłoś
the_o.c Re: Siódme niebo - koniec? 03.08.07, 18:18 pieprzona telewizja publiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Siódme niebo - koniec? 05.08.07, 19:04 Dziś był początek siódmej serii. Już bez Matta (wiem, że odtwórca roli byl wtedy chory, ale i tak dobrze, że się pozbyli tej postaci), jeszcze z Mary, ale już króciutko no i zmiana czołówki. Pojawili się w czołówce starsi bliźniacy (Kevin i Ben) oraz przyszła gwiazda pop Ashlee Simpson jako dziewczyna Simona. Odpowiedz Link Zgłoś
the_o.c Re: Siódme niebo - koniec? 06.08.07, 00:15 nie uwazasz ze Ashlee Simpson jest jakas dziwna? W ogole nie umie grac, jest jakas dretwa i w ogole ten jej denerwujacy glosik Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo - koniec? 06.08.07, 05:52 I wygląda jak chłopak w peruce. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 10.08.07, 14:02 Od 8 września "Siódme niebo" w soboty o 9:35. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Siódme niebo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:18 A mi się nie podoba teraz siódme niebo kiedyś było fajne ale teraz jakoś się nudne zrobiło. POza tym zmienili godzine emisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropelka Re: Siódme niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 20:19 ta telewizja jest zryta przecież to jest niedziela,komu się chce wstawać :( Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 10.11.07, 14:54 Dziś kolejny "pouczający" odcinek o tym jakie to palenie jest złe. Nagle wszyscy palą: dzieciaki naśladują palącego policjanta, przyjaciel małej mądralińskiej pali, a ojciec nowego pastora umiera na raka, a i do tego jego brat walczący z nałogiem. Nie znoszę takich odcinków. Czy Amerykanie są naprawdę aż tak naiwni i wierzą, że takie odcinki sprawią, że ktoś nie będzie palił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Siódme niebo IP: *.m.intelink.pl 10.11.07, 16:04 Dokładnie. Obejrzałam dziś po raz pierwszy od kilku miesięcy i to był już chyba naprawdę ostatni raz. Przecież ten serial jest tak naiwny i to chamsko wciskane moralizatorstwo, że nie wiem kto powyżej lat 14 może znosić tyle dawki jedynej słusznej sprawy. Serial się zrobił badziew jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 10.11.07, 17:34 Na szczęście nie wszystkie odcinki aż takie są. Pojawiają się od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Siódme niebo 11.11.07, 11:08 a mnie do szału doprowadza ta cała Lucy! Który facet w wieku 25 lat wytrzymałby z takim dzieckiem? Zachowania panienki z gimnazjum z tymi napadami zazdrosci, wyczekiwaniem pierścionka, itp. Bardziej nadaje się na nastolatkę włóczącą się po galeriach w poszukiwaniu ciuszków niż na żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Siódme niebo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 13:01 Dokładnie to juz w ogóle żenada Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 01.12.07, 13:45 Tylko TVP potrafi tak wkurzyć! Od dziś serial o 10:30. W gazecie po staremu (czyli o 10:05). Nastawiłem magnetowid jak zwykle i mam pół odcinka. Brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Siódme niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 23:24 TVP to jest jedno wielkie D.N.O. brak slow po prostu. Juz wole sobie chyba sciagnac z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 02.12.07, 11:34 Tylko, że my jesteśmy 4 sezony do tyłu. Ściągac aż tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Siódme niebo 08.12.07, 15:06 Fajny odcinek dzisiaj. Pojawily się postacie któych dawno nie wiedzieliśmy. Marry i Matt. Ciekawe czy to tylko na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Siódme niebo IP: 193.151.50.* 10.08.08, 22:10 Nowe odcinki od 6 września. Każda sobota o godz. 9:35. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Siódme niebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 11:32 Super! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Czy to już koniec 7 nieba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 23:32 Ze streszczeń wynika, że jeszcze 2 odc. i koniec... :-/ Czy ktoś coś wie na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Czy to już koniec 7 nieba? IP: 193.151.50.* 05.09.08, 16:50 Nie kończy się. Z programu TVP dla prasy wynika, że serial będzie na pewno do 4 października. Dalej nie ma programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Czy to już koniec 7 nieba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 02:00 Ale ani 20.09, ani 21.09 nie widzę w programie Siódmego nieba... Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 był w sobotę 6.09 o g. 9.35 07.09.08, 08:11 a był teraz w sobotę 6.09 odcinek, ale sorry zgubiłam się, który to sezon.W każdym bądź razie, Matt wracał samolotem do rodziców bez żony, która odrabiała zaległe praktyki w szpitalu, i spotkał swoją dawną miłość, Heather, tą niedosłyszącą. Ona oznajmiła, że wraca do domu, bo się rozwiodła i zaczyna wszystko od nowa. I który to sezon? Bo że dalsze odcinki, to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: był w sobotę 6.09 o g. 9.35 IP: 193.151.50.* 07.09.08, 12:18 yoka1 napisała: > > I który to sezon? Bo że dalsze odcinki, to na pewno. TVP 1 obecnie emituje sezon 9. W sumie jest 11 wiec powoli zbliżamy się do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Czy to już koniec 7 nieba? IP: 193.151.50.* 07.09.08, 12:15 Gość portalu: Maja napisał(a): > Ale ani 20.09, ani 21.09 nie widzę w programie Siódmego nieba... Jak to nie? Godz 9:35 www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0920_1.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Czy to już koniec 7 nieba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 12:22 OK, dzięki! :) Zmyliło mnie to,że pominęli serial w streszczeniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzuniaTu Re: Czy to już koniec 7 nieba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:40 A gdzie to można ściągnąć z netu, albo kupić na dvd? Mam na myśli po polsku, bo oczywiście jest pełno ofert na eBay.com Odpowiedz Link Zgłoś