Gość: żona(nie)doskonała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:06 Właśnie skończył się na Polsacie. Za późno po reklamach przełączyłam na Polsat i nie znamy zakończenia. Czy to Scott zabił żonę? Pomóżcie, bo mnie mój mąż doskonały zabije:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.a Re: HELP !!!! Mąż doskonały 10.07.07, 23:09 Mam ten sam problem. Cholera ;)! Wyczytałam gdzieś w streszczeniach, ze sprawcą miał być końcem konców maż. Ale jak się skończzył film? Wyszłam jak Scott dzwonił do przyjaciela, wróciłam po 2 min. - leciały końcowe napisy, wrrrr... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: HELP !!!! Mąż doskonały IP: *.dti-static.cegetel.net 11.07.07, 07:45 wszystko na to wskazuje , aresztowali go. ostatnia scena za kratami w pomarańczowym ubranku. p. s. pamiętam że kiedyś oglądałam film dokumentalny z cyklu zbrodni , gdzie była opisywana podobna sytuacja która miała miejsce w patach '90 też był kochany mąż żona w zaawansowanej dziąży i łódź, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: HELP !!!! Mąż doskonały IP: 62.134.128.* 11.07.07, 12:28 Wygląda na to ,że to mężuś ją zamordował. Ale byłam zawiedziona końcówką, bo nie podano szczególów jak tego dokonał (cięzko było o ślady itp.)no i jaką dostał karę!!!Zawsze na końcu filmu na faktach pojawiają sie takie dane a tu nic. Bylam w szoku i nie moglam sobie darowac. P.S. kiedys oglądalam tez na faktach w dwoch odcinkach film na faktach gdzie kochanek zamordowal mloda kochanke i wywiozl gdzies na ocean ukrytą w skrzyni.Ową zamordowaną kobietę grała tam ta blondyneczka z Dowodow Zbrodni - film byl rewelacyjnie zrobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: HELP !!!! Mąż doskonały IP: 80.50.249.* 12.07.07, 11:20 Ja tez byłam zdziwiona zakończeniem, bo to własciwie był film bez zakończenia.Scott niby zabił, ale dlaczego, w jaki sposób?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: HELP !!!! Mąż doskonały 12.07.07, 19:27 No cóż, trudno żeby było lepsze zakończenie, skoro film został nakręcony w trakcie procesu, zanim wydano wyrok. Dzisiaj Peterson siedzi sobie w San Quentin w celi śmierci i wciąż twierdzi, że jest niewinny. pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: HELP !!!! Mąż doskonały 12.07.07, 19:35 Bo producenci spaprali sprawę - zrobili film przed końcem procesu. Nie mogli więc znać wyroku. Szczegółów morderstwa też nie znali. Zresztą tych można się tylko domyślać; proces Petersona był poszlakowy, żaden z dowodów nie wskazywał jednoznacznie na jego winę. Przysięgli wydali wyrok na podstawie informacji, które sami poukładali sobie w całość. pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś