joh 31.08.07, 09:28 Z programu TVN zniknęły Bez śladu i Dowody zbrodni. Czy ktoś wie kiedy kolejne odcinki? Ja rozumiem że trzeba gdzieś wcisnąć własne produkcje ale strasznie mnie drażni takie nagłe pozbywanie się moich ulubionych seriali:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: Dowody zbrodni, bez śladu 31.08.07, 10:05 Już od kilku lat seriale te są wpychane jako tzw. "zapychacze". Pewnie powrócą w przerwie między sezonami, a więc w okresie styczeń- luty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Dowody zbrodni, bez śladu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:07 Co gorsza nie ma ich na dvd, nawet w Stanach;/ i jak tu nie stać się piratem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dowody zbrodni, bez śladu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:37 jak nie ma? "bez śladu" jest nawet w Polsce na DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Dowody zbrodni, bez śladu IP: *.eranet.pl 01.09.07, 16:11 "Bez śladu" mi wisi, miałam na mysli "Cold Case". Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Dowody zbrodni, bez śladu 31.08.07, 16:16 A zakończenie pierwszej serii KROKU OD DOMU przenieśli na czwartek o 23:30. Nie ma to jak konsekwencja... Odpowiedz Link Zgłoś
jane795 Re: Dowody zbrodni, bez śladu 03.09.07, 00:13 Dzięki,za ten wątek właśnie chciałam o to zapytać.Jestem wściekła,bo lubię oba te seriale i ciągle mi znikają.Nie rozumiem,dlaczego tak są traktowane przez TVN????Mają niską oglądalność?? I czy ktoś wie,co z Monkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikki77 Re: Dowody zbrodni, bez śladu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:43 Dokładnie przestudiowałam program TV, rzeczywiście nie ma Bez śladu, Dowodów zbrodni i Monka. Nie chce mi się w to wierzyć,że TVN nie liczy się z fanami tych seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
joh Re: Dowody zbrodni, bez śladu 04.09.07, 13:46 dla zainteresowanych przegląd ramówki serialowej www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=39984 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dowody zbrodni, bez śladu IP: 78.133.144.* 04.09.07, 18:55 Bo TVN to gó..ana stacja. Ma wszytkich w dupie. Juz dawno stwierdzilam, ze zrobili sie jeszcze gorsi niz Polsat. Najlepsze seriale znikaja, a jakies gówna puszczają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeelka Re: Dowody zbrodni, bez śladu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 23:39 Bez śladu ma być w czwartek o 23.30 Ale ja wolę "Dowody zbrodni' buuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubec Re: Dowody zbrodni, bez śladu IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 12:58 ...po 23.00 to dla nocnych marków... To jest po prostu świństwo, że tvn wycięła te seriale. O niebo są lepsze od tej sieczki, którą teraz stacja wstawiła do ramówki. TVN!!!!!!! Miej na uwadze telewidzów, którzy byli wierni!!!!!! Nie bierz przykładu wątpliwego z Polsatu, który do tej pory ma widzów w doopie i przerywa co rusz emisje ciekawych seriali i zmienia godziny nadawania. Po 23.00???? - nie ma szans na obejrzenie czegokolwiek, człowiek przeciez pracuje w pocie czoła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakubec TVN - szanuj swoich widzów!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.07, 12:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: Dowody zbrodni, bez śladu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 23:41 Ojej, chodziło mi o "Krok od domu" Odpowiedz Link Zgłoś